icon

Ako prekonať život bez sexu v manželstve?

6. júl 2025

Zdravím, s manzelom sme spolu manželmi skoro 10 r., no sme si jediní partneri v živote, cca už 20 r.
Ja som temperament, on je taky pokojný pracovitý muž.
Posledné 2 roky nemáme takmer nijaký sex, dnes je začiatok leta a naposledy sme spolu boli na Valentína -aj to sme boli mimo domu.
Mame veľa starosti s prerábanim starého domu, manzel pracuje vo fabrike na 4zmeny, a pred 2 rokmi som bola na kyretazj pretože sa nám nepodarilo babo...ja som z prace tiež totálne vyčerpaná...
Mame 1 dieťa, ktoré je pomerne náročné....čiže mame sa radi, ale prosto nie je čas a energia.
Áni neviem ako sa to srdci, muž nikdy nebol naruzivy, no strážili sme si aspoň raz do týždňa, potom po potom aspoň raz na mesiaca....
Ako to prekonať?

Strana
z2
petra92
8. júl 2025
@romino

@petra92 este aj oddelene spalne 11.5 roka , lebo s tebou spi dieta ??? ... 3 deti v takom roznom veku... bez pomoci rodicov ?? ... a este aj tak si najdete cas a priestor viacmenej pravidelne ? To kde, kedy, ako ?? fuha, klobuk dole

@romino Všetko sa dá keď sa chce 😉 Ano boli chvilky po pôrode kedy chut nebola,našťastie len po prvom aj to len chvilku,po dalsich som sa nevedela dočkať konca šestonedelia 😅 Miesto je,aj čas keďže deti uz po 22h spia. A ako píšem únava nehrá rolu, tá rýchlo prejde 😁A lepšie sa potom spí. Našťastie sme kompatibilní v tomto a chutí nám rovnako. Neviem si skutočne predstaviť prosíkať sex 😒

nevenka
8. júl 2025

My sme mali dlho sex v obyvacke, no a co, ze s nami spi dieta v posteli? 🤣.
Ano, mame, dom, prerabali a stale prerabame, a nemame 1, ale 4, slovom styri narocne deti, a ten vek uz je taky, ze uz su ti starsi aj dlhsie hore. Jedine, ze ja som este doma a muz nemaka na smeny.
Akoze, som vycerpana, vykojena (doslova stiahnuta z energie pre predstavu 🤭), ale na ten sex netreba zas tak vela energy a on, ak je kvalitny, tak Ti uplne inak prestavi hlavu a cim ho mas castejsie, tym viac to chces. Ale musis si to uzivat. To tie hormony urobia svoje.

andrejka88888
8. júl 2025
@m1chal

@andrejka88888 presne som v takom vzťahu, nikdy som nebol bez sexu, mával som ho pravidelne a teraz ho nemám už skoro vôbec. Sme spolu 4 roky cca a už keď aj o tom rozprávam tak vstúpne nervozita a ja radšej odídem si sadnúť pri PC a snažim sa to neriešiť ale už mávam chúťky a potrebujem to. Nie za chrbtom v sprche alebo doma pocas homeoffice ked je v praci sa robiť…..

@m1chal ste manzelia? ak mate deti je to potom zlozitejsie. Ja som sa koli nedostatku sexu a zaujmu musela s byvalym rozist, nemohla som takto zit a bolo to moje najlepsie rozhodnutie. Teraz mam perfektneho muza a 5 deti a sex mame urcite 2 krat za tyzden. Ak je uz lenivejsi, zacnem si ho doberat ze starne a asi ho pomaly vymenim za mladsie rocniky.Vtedy sa zasa zabujaci a chce dokazat ze neni do stareho zeleza😀 Robim si trosku srandu, prepacte, viem vtedy mi bolo hrozne, strasne som schudla, nic ma nebavilo, bola som depresivna...Co mozem skutocne odporucat vsetkym s tymto problemom, nezite ludkovia nestastne zivoty, treba robit zmeny, pracovat na sebe, ak je treba aj ukoncit nevyhovujuci vztah. Mozno stale niekto na vas caka s kym je mozne zazit pekne chvilky a uspokojivy zivot. Ved ten cas nam tak leti, vidim to na detoch ako sa dni otacaju.. Nemusime predsa trpiet este dobrovolne..

m1chal
9. júl 2025
@andrejka88888

@m1chal ste manzelia? ak mate deti je to potom zlozitejsie. Ja som sa koli nedostatku sexu a zaujmu musela s byvalym rozist, nemohla som takto zit a bolo to moje najlepsie rozhodnutie. Teraz mam perfektneho muza a 5 deti a sex mame urcite 2 krat za tyzden. Ak je uz lenivejsi, zacnem si ho doberat ze starne a asi ho pomaly vymenim za mladsie rocniky.Vtedy sa zasa zabujaci a chce dokazat ze neni do stareho zeleza😀 Robim si trosku srandu, prepacte, viem vtedy mi bolo hrozne, strasne som schudla, nic ma nebavilo, bola som depresivna...Co mozem skutocne odporucat vsetkym s tymto problemom, nezite ludkovia nestastne zivoty, treba robit zmeny, pracovat na sebe, ak je treba aj ukoncit nevyhovujuci vztah. Mozno stale niekto na vas caka s kym je mozne zazit pekne chvilky a uspokojivy zivot. Ved ten cas nam tak leti, vidim to na detoch ako sa dni otacaju.. Nemusime predsa trpiet este dobrovolne..

@andrejka88888 nie sme manzelia a nemame deti sme 29 rocny pár ale zmenu by to urcite chcelo, hlavne nejakú maminku do postele (starsiu zenu odo mna) :D

kariernik
31. júl 2025

Mal som podobný problém,nebol sex, ale keď som mal potrebu potriasť slimákom nebol problém..aj opačne. Dalo sa tak par rokov fungovať.

yollanda
20. aug 2025
@anonym_autor

@deti95060810 áno, sme medzi 35-40 r.

@sissy27 nie, neodmietne ale nie je žiadna iniciativa, vôbec sa k tejto téme nebavime, resp.vela sa rozprávame, ale o tomto nie.....takéto slabe obdobie sme ešte nikdy nemali!
Je to súhra faktorov, najviac asi pracovná vyťaženosť

@anonym_autor milenec a hotovo

Strana
z2