icon

Ako presvedčiť muža, aby používal jazyk?

12. jan 2025

Môj muž si myslí že keď ma tam líže že sa mi to nepáči tak to prestal robiť ale ja mu hovorím že mne sa to páči no on si myslí opak a ja už som zúfalá čo by ste robili vy

Strana
z2
vevebono
Odpoveď bola odstránená
marcusaurelius
12. jan 2025

komunikoval by som. ked bude vhodna chvila, napr. vecer pri pohari vina alebo tak, skus tuto temu nacat a zistit, preco si mysli, ze sa ti to nepaci.

su dve moznosti: bud ti to chce robit a nepokracuje, lebo ocakava nejaku inu spatnu vazbu ako davas alebo sa len vyhovara a skratka sa mu to nepaci.

ked to s nim rozoberies, urcite budes mat jasno o jeho dovodoch. a ak je to tak, ze ozaj chce, ale mysli si, ze sa ti to nepaci, tak zisti, co presne ocakava. potom mas zase v zasade dve moznosti, bud ho presvedcit, ze sa ti to paci alebo skusit nieco z toho, co ocakava. mozno chce. aby si bola hlasnejsia, napriklad. ak je to pre teba prirodzene, preco nie.

kiki68
12. jan 2025

Mozno mu to je neprijemne? Nie kazdaje hrr za vsetkym a muzi podobne. Iba to komunikovat

earlgrey
12. jan 2025

Možno mu nechutíš 😉

romino
12. jan 2025

No ak to nie je vymyslena tema ...tak asi sa to jemu nepaci. A ma len vyhovorku, ze akoze to nerobi kvoli tomu ze tebe nie. Hoci mu jasne tvrdis ze ano.

rozculena
12. jan 2025

nerob mu ani ty

autor
12. jan 2025

@marcusaurelius on mi hovorí že ževraj mne sa to nepáči 🤷‍♀️ ale je to naopak páči a veľmi lenže ja neviem ako ho mám už presvedčiť inak

autor
12. jan 2025

@rozculena to som skúšala a len som ho tým nahnevala

autor
12. jan 2025

@romino nie je vymyslená a on mi povedal že páči teda ak neklame

autor
12. jan 2025

@kiki68 tak snáď ak by mu to bolo nepríjemné mohol by mi to povedať

earlgrey
12. jan 2025

a dlho ste spolu?

autor
12. jan 2025

@earlgrey rok a pol

michal_dr
12. jan 2025

@autorka

Subjektivny nazor...
Ak má partnerka brazilsku depiláciu, tak za mna vrr... si neviem predstaviť sex bez toho, aby som ju oralne neuspokojil, ideal 68 a ine polohy... 🙄 Ja sa partnerky nepytam, ja si "beriem" s tým, že ma teší a napľňa, keď ju "ničím" 😈 (verím, že porozumenal ☺️)

Myslim si, že problem je inde a "...hovorí, že sa mi to nepáči" je milosrdna lož z nejakeho dôvodu 🤔 Môže ísť a myslím, že najväčšia pravdepodobnosť o chuť prostredia, keď "ťečieš", podobne ako chut spartmatu (tu nejde o hygienu, možeš byt i po sprche), proste šťava. Ta chuť je vždy iná, niekedy chutí, niekedy odpudivá. Keby ti to vsak povedal, hmm no neviem aka si žena, aby ta to nezranilo.. Iný dôvod ako chlap nevidím 🙄.

karolinakr
12. jan 2025

on sa hnevá, keď ty nechceš robiť a sám to nerobí? trochu sebecké, nie?

karolinakr
12. jan 2025

hnevať sa môže, ale nič nedostane
🙂

rozculena
12. jan 2025

tak sa hnevaj aj ty.

autor
12. jan 2025

@karolinakr áno aj mne to príde sebecké aj som mu to povedala že po mne to vyžaduje ale keď chcem ja tak to nie lebo mňa to "nevzrušuje"

autor
12. jan 2025

@michal_dr no ja som vždy oholena aj umyta čiže hygiena by nemala byť problém ....
No možno niečo na Tom pravdy bude len sa mi s tým možno nechce priznať a tak to tají

vanilkovazmrzka
12. jan 2025

@vevebono 😂

vanilkovazmrzka
12. jan 2025

Pozri ked to nema rad, nemozes ho nutit. Ked sa citis ukratena, nerob mu oral ani ty, a ked to odnteba bude chciet, povedz mu ze sa mu to nepaci ;)

rozculena
12. jan 2025

@vanilkovazmrzka ako v tom vtipe.Žena kričí na muža:Jano,poď domov!
On sa pýta:je mi zima? Ona:nie,si hladný

apolka77
13. jan 2025

Myslím že muži sú v tomto egoisti.
Myslia si že ich vták 🐦 je to najchutnejšie lízatko . A snom každej ženy je to robiť ..tiež môžu mať rôzny pach (aj po dôkladnej hygiene)..napr.pach semena to ma vždy napne..
Prestaň mu poskytovať tieto luxusné služby.

Tiež povedz to isté čo on..

greywolf
14. jan 2025

Joooj vies kolko zien nerobí oral a tiez ho muzi chcu. 😀

autor
14. jan 2025

@apolka77 áno urobím to tak ako píšete vy to bude mať najlepší trest možno pochopí

earlgrey
14. jan 2025

@autorka
Proste mu nechutíš, nevoniaš...treba to akceptovať a nie trestať a urážať sa...povedz mu, že nechutí ani on tebe, teda ak nechutí...ak chutí, prečo by si ho mala trestať? proste robíš niečo, čo robiť chceš a nerobíš, čo robiť nechceš...ak ťa oral baví, dopraj ho mužovi...ak ťa nebaví a robíš to len preto, že to chce...tak to nerob...ale na truc nerobiť, lebo on nerobí tebe je detinské...

autor
14. jan 2025

@earlgrey tak ale aj tak je tak že mu nechutim a nevoniam na čo by bol so mnou?

earlgrey
14. jan 2025

@autorka
Netuším...ale poznám pár, kde žena odmieta mužovi robiť oral, lebo jej proste nechutí, smrdí jej to, napína ju z toho a aj tak sú šťastní, spokojní v manželstve...🤷‍♀️
Ja osobne s oralom problém nemám...rada ho mužovi robím, ale nechcem, aby muž robil oral mne 🤣 lebo je to pre mňa nuda 🤣 a bola som vo vzťahu 11 a rešpektoval to...

karolinakr
14. jan 2025

@earlgrey môžem sa len spytať, čo ta na tom baví najviac?

earlgrey
14. jan 2025

@karolinakr úplne všetko 🤣

karolinakr
14. jan 2025

@earlgrey ale čo, chuť alebo to, že vzdycha, či čo je pre teba naj dôvod, že to chceš robiť? motív ma zaujíma

Strana
z2