icon

Ako provokovať muža?

26. mar 2021

Ahojte baby pripadne aj muži ak sa tu nájdu. Prosila by som vás o radu ako provokovat muža. Ja na tieto hry veľmi nie som tak by som chcela počuť nejaké typy

hopsadobrandejsa
26. mar 2021

Provokovat v akom zmysle?

autor
26. mar 2021

@hopsadobrandejsa vyvolať v ňom tuzbu

autor
26. mar 2021

@hopsadobrandejsa ale nie také prvoplanove ako oblečenie a sexi pradlo

sona96
26. mar 2021

Skús toto: https://loveee.app/sk/ . Je to slovenská online appka. Je tam 800 úloh v rôznych kategóriách a úrovniach. Možno by to na vás fungovalo a spraví vám to pekný večer 😉

palisko
26. mar 2021

autor: lenže väčšina mužov sme skôr stvorení na vizuálne podnety, nie na záhady a chodenie okolo horúcej kaše. Napr. o jeden gombík viac rozopnutá blúzka, vyššie rozopnutý zips na sukni zmyselná chôdza vo vysokých topánkach. Načo tajomstvá okolo toho.

agatakoceninova
Odpoveď bola odstránená
fedor1519
26. mar 2021

Provokovať muža je jednoduché v tomto ako vo všetkom sme jednoduchý stačí vidieť krátke šaty sukňu výstrih no dobre si je zveladit spodne prádlo ktoré muži na žene milujú a to je podvazsky tanga korzet a ked ti nechtiac v krátkych šatách vidno pri pohybe ze ich mas na sebe tak sa ti za to určite pripomenie do par min 😃😃

sszuzu8
27. mar 2021

Sú muži a muži. Co na jedných platí na druhých nie. Môj ex manžel neznášal eroticke prádlo podvazky a podobne veci hnusilo sa mu to. Môj priateľ to zasa rad. Keď som ho chcela vydrazdit pritlačila som sa k nemu odzadu a vždy bol vo vytržení 😂nemusela som sa nikdy snažiť