Ako provokovať muža?
Ahojte baby pripadne aj muži ak sa tu nájdu. Prosila by som vás o radu ako provokovat muža. Ja na tieto hry veľmi nie som tak by som chcela počuť nejaké typy
@hopsadobrandejsa vyvolať v ňom tuzbu
@hopsadobrandejsa ale nie také prvoplanove ako oblečenie a sexi pradlo
Skús toto: https://loveee.app/sk/ . Je to slovenská online appka. Je tam 800 úloh v rôznych kategóriách a úrovniach. Možno by to na vás fungovalo a spraví vám to pekný večer 😉
autor: lenže väčšina mužov sme skôr stvorení na vizuálne podnety, nie na záhady a chodenie okolo horúcej kaše. Napr. o jeden gombík viac rozopnutá blúzka, vyššie rozopnutý zips na sukni zmyselná chôdza vo vysokých topánkach. Načo tajomstvá okolo toho.
Provokovať muža je jednoduché v tomto ako vo všetkom sme jednoduchý stačí vidieť krátke šaty sukňu výstrih no dobre si je zveladit spodne prádlo ktoré muži na žene milujú a to je podvazsky tanga korzet a ked ti nechtiac v krátkych šatách vidno pri pohybe ze ich mas na sebe tak sa ti za to určite pripomenie do par min 😃😃
Sú muži a muži. Co na jedných platí na druhých nie. Môj ex manžel neznášal eroticke prádlo podvazky a podobne veci hnusilo sa mu to. Môj priateľ to zasa rad. Keď som ho chcela vydrazdit pritlačila som sa k nemu odzadu a vždy bol vo vytržení 😂nemusela som sa nikdy snažiť

Provokovat v akom zmysle?