icon

Ako reagovať na darovanie erotickej hračky?

Dnes o 15:35

Ako by ste reagovali, keby vám manžel kúpil erotickú hračku? So slovami len tak aby si si užila….. (hračiek máme viac).

crazy_cat_lady
Dnes o 15:41

Pozitivne

jblheart
Dnes o 15:50

Však kým ti ju nekúpil cudzí muž alebo syn či strýko tak nevidím problém.. však používať ju môžeš aj nemusíš a ak sa chceš zabaviť na účet manžela tiež tak mu kúp análny kolík z rovnakými slovami a uvidíš ako bude reagovať. 😂😂😂

anonym_c69277
Dnes o 16:24

Veď, pár hračiek máte, nerozumiem tvojej otázke. Ako si mala reagovať? : chceš sa pozerať?

ewwe
Dnes o 16:26

@anonym_autor a predtým tie hracky kupoval akoze kto??? mikulas ci jezisko

anonym_b1e22e
Dnes o 16:27

Potešila by som sa 🙂 keď máte viacero tak asi vie že ich máš rada tak prečo neskúsiť ďalšiu?

jaskolka
Dnes o 16:31

A čo je na tom divné,veď píšeš,že ich používate,tak len chcel vylepšiť zbierku 🙂. Zrejme vie, čo máš rada,tak ťa chcel potešiť, oživiť vám "aktivity "

minenkaa
Dnes o 16:43

@anonym_autor povedala by som mu ,nech sa posadí a pozerá

petamich
Dnes o 17:05

Mate hracky doma, evidentne ich pouzivate, darcek ako kazdy iny....nic by som si nepomyslela

juliet86
Dnes o 17:13

sak s cim je problem?

sara07
Dnes o 17:41

nerozumieme ako čo riešiš ?

o__o
Dnes o 17:52

Povedala by som ďakujem

ivett1
Dnes o 17:54

Nechápem o čo ide? ...veď už nejaké hračky máte, tak čo chceš na darček povedať...asi len díky...či sa ti zdá, že už ich je veľa ?...fakt nechápem...

anonym_2126dc
Dnes o 17:57

S nadsenim😁 Moj odomna dostal silikonovu vaginu a ako sa tesil😂

anonym_c42419
Dnes o 18:52

Problémom je, že si máš užiť sama?

majlo1234
Dnes o 20:24

Dakujem

karolinakr
Dnes o 20:59

že sa chce uliat z domacich radovanok?

anonym_555c72
Dnes o 21:04

@anonym_autor Nič také by mi nekúpil, lebo máme super sexuálny život a nepotrebujeme pomôcky. Nepotrebujem nahrádzať svojho muža a ani nechcem. Milujem jeho a nie umelé penisy.

anonym_06b646
Dnes o 21:43

Keď ich máte viac nechápem tej otázke respektíve načo taká otázka