Ako reagovať na darovanie erotickej hračky?
Ako by ste reagovali, keby vám manžel kúpil erotickú hračku? So slovami len tak aby si si užila….. (hračiek máme viac).
Však kým ti ju nekúpil cudzí muž alebo syn či strýko tak nevidím problém.. však používať ju môžeš aj nemusíš a ak sa chceš zabaviť na účet manžela tiež tak mu kúp análny kolík z rovnakými slovami a uvidíš ako bude reagovať. 😂😂😂
Veď, pár hračiek máte, nerozumiem tvojej otázke. Ako si mala reagovať? : chceš sa pozerať?
@anonym_autor a predtým tie hracky kupoval akoze kto??? mikulas ci jezisko
Potešila by som sa 🙂 keď máte viacero tak asi vie že ich máš rada tak prečo neskúsiť ďalšiu?
A čo je na tom divné,veď píšeš,že ich používate,tak len chcel vylepšiť zbierku 🙂. Zrejme vie, čo máš rada,tak ťa chcel potešiť, oživiť vám "aktivity "
@anonym_autor povedala by som mu ,nech sa posadí a pozerá
Mate hracky doma, evidentne ich pouzivate, darcek ako kazdy iny....nic by som si nepomyslela
sak s cim je problem?
nerozumieme ako čo riešiš ?
Povedala by som ďakujem
Nechápem o čo ide? ...veď už nejaké hračky máte, tak čo chceš na darček povedať...asi len díky...či sa ti zdá, že už ich je veľa ?...fakt nechápem...
S nadsenim😁 Moj odomna dostal silikonovu vaginu a ako sa tesil😂
Problémom je, že si máš užiť sama?
Dakujem
že sa chce uliat z domacich radovanok?
@anonym_autor Nič také by mi nekúpil, lebo máme super sexuálny život a nepotrebujeme pomôcky. Nepotrebujem nahrádzať svojho muža a ani nechcem. Milujem jeho a nie umelé penisy.
Keď ich máte viac nechápem tej otázke respektíve načo taká otázka

Pozitivne