icon

Ako reagovať na neobvyklé chute partnera?

28. nov 2024

Dobrý večer,partner mi po dlhej dobe povedal že v posteli má chuť mi dať výprask,normálne ako že na holý zadok ,že ma takú predstavu ale mne to pride divné že si dať dole nohavice a že mi dá výprask aj keď v rámci hry/predohry ,ako by ste to niektoré vnímali keby vám to povie partner/ manžel ?🤦🤣

karolinakr
30. nov 2024

@morpheuss ešte zavoláme zuzanitu, tá ťa rozoberie na súčiastky

earlgrey
30. nov 2024
morpheuss
30. nov 2024

@karolinakr Takže M, O, P, Z Ch ti všetci svoje dick pics poslali, čo? 😅 😅 Vidíš, keby si im ho pochválila, určite by z koňa nezutekali a mohli by sme tu mať teraz spolu dobrú zábavu.

morpheuss
30. nov 2024

@karolinakr A Zuzka že ma rozoberie na súčiastky? To možno starého EGONa. Aj keby som bol egON (čo samozrejme nie som 😉 😉), tak som jeho nová vylepšená verzia, ktorá sa tak ľahko nedá vyprovokovať a prišla sa sem zabaviť, nie sa s každým pohádať a potom zutekať. A o Zuzke to platí dvojnásobne. Zatiaľ ju síce nemám poriadne načítanú, ale už teraz viem, že je to síce žena, ktorá miluje trošku konfliktu a vzrúša, ale zároveň má rada humor, je dobrosrdečná, priateľská a submisívna. Priťahujú ju dobrí, no zároveň dominantní muži a bonus - má slabosť na východniarov. Na mnohé veci síce budeme mať opačné názory, lebo ja som kurevník 😈 a ona slušná žena 👧, ale do konfliktu to už určite neprerastie.

1mata
30. nov 2024

Jedna po holej nikdy nie je zlá 😁

karolinakr
30. nov 2024

@morpheuss ty kokos, čo si čítal jej životopis? a ja som s tebou konflikt nikdy nemala a mňa nevelebíš do nebies.. za dobrotu na žobrotu aj na koníku platí 😀

karolinakr
30. nov 2024

@morpheuss obrázky mi nikto neposielal zatiaľ okrem Teba

morpheuss
30. nov 2024

@karolinakr Kajka, ak to má dopadnúť lepšie ako naposledy, jasné, že vás musím mať naštudované a k tomu patria aj životopisy. Zuzka sa narodila 16.septembra, znamenie panna, pochádza z Liptova, žije pod hradom neďaleko Prešova a keď si vypije, chce mať v sebe vtáka svojho chlapa... @zuzanita1609, že mám pravdu?

morpheuss
30. nov 2024

@karolinakr a vravíš, že my dvaja sme si v mojom predchádzajúcom živote tu na koníku rozumeli? Balil som ťa?

earlgrey
30. nov 2024

@karolinakr Nie je to E 🫣 to vážne netušíš kto to je? Mne je to jasné už teraz 🤣

sandrasstini
Autor odpoveď zmazal
zuzanita1609
30. nov 2024

@morpheuss o čom je reč? Čo sa rozoberá? 😁 A zabudnú si dodať, že rada jazdím a bicyklujem. Ináč všetko sedí a nie,nie si Egon,keď sa zmylim, uznám 😆.

karolinakr
30. nov 2024

@zuzanita1609 jak to vieš odkiaĺ? ?

karolinakr
30. nov 2024

@morpheuss ja už vlastne neviem

karolinakr
30. nov 2024

@morpheuss už si nepamätám, či bolo dusno medzi nami

zuzanita1609
30. nov 2024

@karolinakr povedal mi a mám tú "zlú vlastnosť",že ľuďom verím ,keď niečo povedia 😅. Ale neviem,kto to je,vlastne je to asi aj jedno,len nech je sranda 😜.

earlgrey
30. nov 2024

@zuzanita1609 Ja viem kto to je 😄 len škoda, že mi zlomil srdce 💔 😭 🤣

macik166
30. nov 2024

@lindous nechápem ako ti na tvoj príspevok dokázal dať niekto like. Myslím si, že tomuto hnusnemu svetu už niet pomoci.

earlgrey
30. nov 2024

@macik166 Čo ťa na jej komente pohoršilo?

lindous
30. nov 2024

@macik166 Svet by možno nebol taký hnusný, keby ľudia boli tolerantí voči tomu čo robia druhí v súkromí 🙂 nevyťahovala by som to, keby sa autorka nespýtala na názor, ale spýtala sa, tak som svoj slušne zdieľala 🙂 ľudia majú jednoducho rôzne preferencie a to aj v živote sexuálnom, pokiaľ sa tým nikomu neubližuje a obaja vykonávajú danú praktiku dobrovoľne, ostatným to môže byť šumák... trúfam si povedať, že sa snažím robiť tento svet krajším a snažím sa šíriť dobro a to, že ma partner za zatvorenými dverami prepleskne po zadku, lebo sa nám to obom páči, to nijak neovplyvňuje (keďže to nemá dosah na nikoho iného ako nás dvoch)... a určite by som to neporovnávala so zveiratkami ako niekto vyššie, lebo tie sa nezapájajú dobrovolne a nevedia vyjadriť svoj súhlas

zuzanita1609
30. nov 2024

@earlgrey tak to mi je ľúto, snáď sa srdiečko zahojí ☺️😉. Ono je niekedy lepšie viac nevedieť a držím sa aj tohto pravidla ,nech je kto chce 😁.

karolinakr
30. nov 2024

@morpheuss dala som ti nápovedu, nechytil si sa hm..🤔

earlgrey
30. nov 2024

@zuzanita1609 Samozrejme, hlavne, že je zábava 😉

karolinakr
30. nov 2024

@earlgrey jak zlomil srdce? A Ondro ti nezlomil srdce?.

sticker
earlgrey
30. nov 2024

@karolinakr Niee...Ondro nevie zlomiť srdce žene...on vie len sebe 😉

karolinakr
30. nov 2024

@earlgrey neplakala si do vankúša, ked Ondro zavelil na odchod?

sticker
karolinakr
30. nov 2024

@earlgrey to je trefné, maš 1 bod u mňa

earlgrey
30. nov 2024

@karolinakr Niee, čosi. Kvôli Ondrovi by som slzu ani nevyronila. Ale kvôli tomuto, som sa naplakala 😭
Ďakujem za bod, kľúčenka by bola lepšia 😉

karolinakr
30. nov 2024
karolinakr
30. nov 2024

@morpheuss kde si zmizol? ked sa vratiš, ti hodim laso