Ako reagovať na neobvyklé chute partnera?
Dobrý večer,partner mi po dlhej dobe povedal že v posteli má chuť mi dať výprask,normálne ako že na holý zadok ,že ma takú predstavu ale mne to pride divné že si dať dole nohavice a že mi dá výprask aj keď v rámci hry/predohry ,ako by ste to niektoré vnímali keby vám to povie partner/ manžel ?🤦🤣
@karolinakr Kajka, už nerieš, či som niekto z nich, dôležité je kým budem. A ja ti sľubujem, že budem ešte väčší čurák ako všetci tí šiesti dokopy. Budem ti tu liezť na nervy, ale zároveň ťa budem priťahovať zvláštnou príťažlivosťou, ktorú si nebudeš vedieť racionálne vysvetliť. ❤
@anonym0001 Určite by som aj ja volal políciu. Je na to paragraf - Volá sa to trestný čin aktu živočíšnej vášne s následkom dokonalého orgazmu.
Žene totiž také niečo môže spôsobiť trvalú ujmu a už nikdy nebude chcieť klasický vanilkový romatnický sex.
@morpheuss jak to? vsak to je najdôležitejšie..ale už môžem egonska vylúčit, on sa tak kvetnato o orgazme nevyjadroval
@karolinakr Vylúč Ondra tiež, ten orgazmus ešte nezažil 😉 takže ti ostávajú ďalší štyria či koľkí...
@earlgrey 😂
@earlgrey ten by nas tu presviedčal pol hodinu, aky je nemožny
@karolinakr To áno...takže zapni všetky mozgové bunky a uhádneš 😉
@earlgrey však ja môžem hádať, on si aj tak ide svoje, nechce sa odhaliť a ukázať nám svoje kvality
@karolinakr kvality hej? 🫣
Ako vsetko, musia s tym obaja suhlasit a bavit ich to.
@karolinakr Kajka, svoje kvality si nefotím a nerozposielam ich ženám. Prišiel som sa sem zabaviť a nie obťažovať ženy dick picmi.
Som stará škola a jediný spôsob vidieť ho je prísť a otestovať ho osobne. Ale samozrejme nie som netvor, občas dovolím urobiť zo stretnutia amatérsky videozáznam pre obidvoch na pamiatku 🌹.
@morpheuss ale načo mi vnucuješ svoj pic..iné kvality nemáš ?
@earlgrey 😅
@karolinakr @earlgrey Nemám žiadne obdivovateľky, tak už si ma nemýľte s nikým z vašej minulosti. Som tu nový. Som Morfeus, boh snov... ❤ 😈 😉
@morpheuss kolko filmov s Dannym Mountainom si videl?
@karolinakr Žiadne... to Danny Mountain pozerá moje filmy 😉
@morpheuss ó, jedna nula pre teba
@earlgrey @karolinakr ❤
Ahojte ženy, tak rozmýšľam a otázka pre vás, vzrušuje vás zadok u vášho partnera pri sexe? V resp. Dotýkate sa?
@anonym_autor na vzťahu a sexe treba pracovať a trochu to občas okoreniť zmenou polohy hračkami a podobne. Inak upadnete do stereotypu a sex zmizne úplne. Nebuď taká puritanka a otvor sa novým veciam. Nezijes v 15 storočí...

Kks, no ja by som balila kufre a dovi dopo... mozno aj policiu by som volala.