Ako reagovať na neveru a klamstvo partnera?
Ahojte. ,
Zaujímal by ma Váš názor na našu situáciu... S mojím partnerom žijeme spolu 8rokov,máme jednu dcéru..Nás vzťah nebol ukážkový posledné roky...áno mali sme problémy ,ale vždy sme to nejako obstáli,teda ja som si to myslela...môj partner v lete začal riešiť 23rocnu babu (ja mám 32) aj mi.o nej vtedy povedal...ale uzavreli sme to s tým ,že proste to neznamenalo nič (jasné nie som sprostá ,ale verila som mu) mala.som novú.robotu,čo prinieslo veľké zmeny a ja som bola strašne unavená ..tak som si menej všímala detaily okolo nás..v októbri má zo dňa na deň opustil..prenajal si byt ,kde sa nasťahoval...a odvtedy som začala pátrať ,jasné po tej mladej zabke ,čo a ako bolo medzi nimi..našla som aj niečo ,že si vypisovali dlhsie...ale nenašla som priamy dôkaz NATO,že odišiel kvôli nej...tak som napísala slečne..preposielala som jej naše konverzácie s mužom ,spoločné fotky a tak,aby vedela ,že to hral na dve strany...ona samozrejme všetko zatlkala ,že s ním nič nemala od leta atď atď..ale podľa mňa áno,podľa mňa ona mu dala na výber vtedy keď sa od nás odstahoval..lenže ja som jej dosť veľa veci napísala ,a asi zistila ,že aká je realita...takže im ten vzťah nevyšiel nakoniec...takže skončilo sa to s tým,že sa vrátil ku nám domov áno prijala som ho späť ,vtedy keď sa vrátil som mala len v hlave to,že opäť budeme spolu ako rodina...ale teraz trpím ja...pretože on sa odo.mna citovo úplne vzdialil na míle... Stále mu hovorím ,aby sa priznal ,že sa do tej mladej žabky buchol, ale že im to nevyšlo,tak sa vrátil...ale stále len tvrdí,e odišiel lebo sme mali problémy ,ale vrátil sa ,lebo sme mu chýbali
@amelia0511 mala si JEHO nechat tak.. nech si ide kam chce. Nie ze este nieco zachranovat. Vobec si ho nezastavam
@okoloiduci5 nuž to je pravda...
Tá mladá žaba ma viac rozumu ako ty. Čo si chcela to máš. Ja by som jej ho ešte obviazala mašľou 🙂 nech si takého pajáca nechá.
Vôbec si nepochopila , čo ti ženy píšu. Pretože ani netusis, že takmer každá píše z vlastnej skúsenosti, že to zažili na vlastnej koži alebo u niekoho veľmi a veľmi blízkeho.
Že ty si napísala "tej zabe" - ok, vysvetlila si jej že ten geroj nie je až taký geroj ako sa pred ňou mladinkou babou vyťahuje, pochopila že je klamár, neverník, kurevnik. Aspoň sa poučila a nevidela ho tak cukríkovo. Ona na rozdiel od toho tvojho nemá s tebou dieťa, ona s tebou nenadviazala to puto partnerstva a spoločného kusu života.
Ale čo si tým dosiahla ty ?! Prijala si naspäť človeka, ktorý ťa podrazil, sklamal, prijala si naspäť toho klamara, nevernika, kurevnika.... A teraz sa čudujes ?
Čomu ? Že on ušetrí na nájomnom, má navarené, oprate trenky, upratané , o dieťa postarané a všade sa tvári aký je hrdina že má rodinu,že je s rodinou.
Neviem naco si sa ponižovala a vypisovala babe, nikdy sa nezmení chlap ak chces pre dieťa dobre tak ho kopni do zadku a hneď ešte dnes a uvedom si, že hrať na rodinku sa už neda
@amelia0511 "Stále mu hovorím ,aby sa priznal ,že sa do tej mladej žabky buchol, ale že im to nevyšlo,tak sa vrátil..."
Povedz - preco tak chces pocut, ze ho ona odkopla, inak by sa nevratil? Preco mas potrebu sa bicovat? Citit este viac ponizena, ze si iba daka posledna volba, z nudze cnost, na lavicke nahradnikov?
Ked ti povie, ze ano, keby kyvla prstom, bezi naspat za nou, s tebou je len preto, ze chce mat teple vecere a oprate veci a cele dni sa v duchu trapi nad ich rozchodom, tak co urobis?
Alebo potrebujes uplne padnut na dno, aby si sa konecne rozhybala?
@amelia0511 ustať sa to da ale to by si musela citit, ze sa snazi ten co to zradil. Ale z toho co pises sa snažíš skor ty. Ak to chces ustať a ty si ho zobrala spat, tak sa prestaň pytat a na miesto toho, ze budes riesit co bolo, ries co je teraz. Cize znova sa do seba zaľúbiť.
@amelia0511 tak máš čo si chcela. Aký kvet si si odtrhla, taký si teraz voňaj. Úprimne? Smeti sa ti vyniesli samé, ale tvoja ješitnosť si ich dotiahla domov. Gratulujem. Vyhrala si z koláča dieru. 👏🏻👏🏻👏🏻
@amelia0511 ja by, som ho nechala ísť polož si otázku stojí ti ešte za to taký chlap? A jasné že si chcela bojovať to úplne chápem každý sa učíme na vlastnej skúsenosti ale keď ne zažiješ nevieš úplne ťa chápem no teraz už si myslím nemá význam mať takého chlapa po boku. Môj názor nestojí ti za to.
@amelia0511 je s tebou docasne, kym nepride dalsia, uz pri jednorazovej nevere sa nevera opakuje a tu ani neslo o jednorazovu neveru, ale o vztah.
@amelia0511 Poviem ti to takto. Stalo sa nám niečo podobné. V naivnej domnienke že ma informácia od " milenca " spasí som urobil presne to isté čo ty. Mám dosť rázny prejav a dosť rázne ruky. Pán najskôr zatĺkal neskôr som sa od jeho ženy dozvedel ešte aj polohy ! Čo bolo ešte horšie - dozvedel som sa že v tom nie je sám a moja ex bola " radodajka ". Tiež som to robil pre záchranu rodiny - lebo veď dieťa. Nakoniec sme sa aj tak rozviedli - ona iný žiť život nevedela - ja nevedel vymazať myseľ. Čo tým chcem povedať ? Čim menej vieš tým je to do budúcna lepšie. Tá pravdu ktorú sa snažís odhaliť - zvačša len viac bolí. Už sú to roky - ale stále si odpľuvnem na ženu ktorú spoznám a neskôr sa mi prizná že ona je vlastne zadaná , ale im to neklape a bla bla bla.....Nevera sa odpustiť dá - ale iba človekom čo o tom nepíše na MK - nepýta sa na názor. Pretože ak sa na to pýtaš - hlboko ťa to zasiahlo a taká rana je neliečiteľná. V prvom rade never fráze za každú neveru môžu dvaja. Pretože ja ideálny pár nepoznám - každý ma svoje starosti vo vzťahu - podvádzajú iba egoisti. Ak mi niečo vo vzťahu nevyhovuje - riešim to. Ak to nevyriešim tak ukončím vzťah. Takto to riešia normálny ľudia. Hlupáci v radách mužov a žien podvádzajú. V rámci pohlaví si nemáme čo vyčítať. Odvorí človek zoznamky a je to tak plné " v koplikovaných " vzťahoch.

@okoloiduci5 no jasne vy chlapi len ženy viete obviňovat..keď muž podvedie,tak ešte žena je na vine...a dobre že nie chlapa treba ľutovať...ale keď podvedie žena j,tak je najväčšia ku...čo som si zavarila sama? Že som napísala pravdu...lebo vy klamete každej?no určite som to mala nechať tak...len aby si pár mesiacov užili spolu a potom by prišla tvrdá realita aj tak