icon

Ako reagovať na polonahé fotky priateľky na sociálnych sieťach?

matej124354523
7. aug 2024

Zdravím, chcem sa spýtať aký by ste mali názor a postoj k tomu ked vaša frajerka/partnerna/žena pridá polonahú fotku na nejakú sociálnu sieť.

Strana
z3
vroni
9. aug 2024

Vadilo by mi to a veľmi. Nie preto, že nemám ani vek a ani postavu na takéto fotky (áno, nemám), ale preto, lebo mi to pripadá nevkusne, lacné a sorry, kurvoidne. Nie som muž, takže neviem posúdiť, či by mi to vadilo u frajerky, ale u dcéry by mi to teda vadilo náramne (a ona na také fotky vek aj postavu má). Napriek tomu, že je to jej telo a môže s ním robiť, čo chce, môže s jej sebaprezentáciu druhy nesúhlasiť a vyvodiť dôsledky.

iceberg
10. aug 2024

Záleží ako tá fotka vyzerá čo vyžaruje, do určitej miery by mi to nevadilo , pokiaľ tá fotka vyslovene neprovokuje takým spôsobom že ,,pod do mňa,, napr , mám tým na myslí fotku typu ako keby sedela na štyroch a s tangami a vyspulenou ritou (také foto maximálne iba ako partneri spolu) a je iné zas keď napr žena robí fitness a odfotí sa v plavkách alebo ukázať chce formu, alebo má len niečo obtiahnutejsie na sebe že je zvýraznená , ale není to nič extra pikantné a ,,zvolávacie,,

Strana
z3