Ako reagovať na polonahé fotky priateľky na sociálnych sieťach?
Zdravím, chcem sa spýtať aký by ste mali názor a postoj k tomu ked vaša frajerka/partnerna/žena pridá polonahú fotku na nejakú sociálnu sieť.
@babulkomale fakt? Namiesto nejakého názoru k téme takýto nepodstatný komentár k môjmu názoru? No dobre. Ďakujem ti zaň. Prajem ti pekný a pohodový deň 🍀🤭
@matej124354523 Vyjadrím sa k tomu za seba ,ale skúsim sa vžiť aj do teba trochu. Ako mužovi by mi vadilo a nepáčilo by sa mi keby sa moja žena takto prezentovala na sociálnych sieťach. Rovnako by som nebola spokojná keby to robil môj partner. Pokiaľ ide o normálnu fotku ako si ľudia bežne dajú nejakú profilovku poprípade niečo z výletu (komplet v oblečení) , tak ok. Možno som "staromódna" na dnešnú dobu ( mám 30) , ale ja osobne by som nezverejnila ani svoje fotky v plavkách, ani polonahá a vadilo by mi pomyslenie na to, že možno niekto potajomky nadomnou "slintá" a to som single a nevyzerám zle (podla okolia) , čiže nikto by mi to nemusel vyčítať.
Tak ako tu spomínali niektoré baby.. sú ľudia , ktorí to možno potrebujú a zvyšuje im to sebavedomie keď dostávajú "lajky" a pozitívne komentáre.
Môj názor je : za mňa nie a môj postoj by nebol pozitívny
@lucia245 dieťaťu treba vysvetliť,že je to normálny kus oblečenia ako napr ponožky a nik vás nenúti kúpiť si takýto kus odevu...neobhajujem,mne osobne je to nepohodlné,ale je to každého osobná vec...a k tým fotkám,no chce zaujať zrejme,dostávalo sa jej v detstve malo pozornosti tak si to vydobija takto,lebo vie,že to zaberie 🤷
@matej124354523 nie, ani mne by sa to nepáčilo, takže ti rozumiem. Ako nech si nosí kto chce, čo chce, aj zverejňuje, ale mal by to robiť s ohľadom na svojho partnera. A to píšem ako rozvedená troska bez charakteru 😅🤪.
****k tvojej otázke.....
@matej124354523 pozri sa väčšinu chlapov taká fotka poteší ak to nieje ich vlasná žienka osobne môjmu by to tiež vadilo vyjadril sa keby som to bola ja ,ale kedy by som to stihla keď robím 11 hodín denne 5 dní v týždni
Neakceptovala by som také správanie.
Ze je to chudera, co ma vymetene v hlave. A zlacnuje svoju hodnotu. A jedno ci ma 17, alebo 35, ci je slobodna, alebo zadana.
@matej124354523 ze asi nepatri medzi najostrejsiu ceruzku v peracniku, ako by tu povedala jedna diskutujuca 😁😋
@matej124354523 neviem,čo robí na fotke.Takže na kupko môže ísť,môže sa vyaľovať na deke,môže sa natierať krémom na nohách tak,že sa zohne a vypučí riť v tangách,môže sa zohnúť k dieťaťu tak,že vypučí riť v tangách,kuká sa tam na ňu každý chlap okolo nej ale to isté na FB nemôže 😂😂
@matej124354523 mne príde cez keď si žena pridá na sociálnu sieť ako zadaná fotku v šortkách a tielku v sexi "polohe". 😀
Aký je účel takej fotky? Zaujať niekoho iného než svojho muža. Myslím, že to hovorí samé za seba.
Ak mám byť úprimná - no vždy keď také niečo vidím zastaví sa mi na chvíľu rozum.. a to nie som pruderna, viem mnoho veci chápať, ale keď ma niekto potrebu dávať polonahé, provokačné fotky na net, príde mi to strašne nezrelé a trápne za neho.. a je jedno či to je slobodný alebo zadany človek.. proste to je presne chovanie ktoré mi je nesympaticke..
Vždy si predstavím, že niekto má medzi priateľmi na FB napríklad generálneho riaditeľa zo svojho zamestnania, alebo pupkateho, spoteneho suseda z 3tieho poschodia a tí sa tiež pozerajú na tú fotku vycapenej prdele.. a keď sa stretnú vo výťahu, tak na čo si asi ten sused, či riaditel spomenie? Hoci by mala slečna aj kabát na sebe.. 😵🤣
Pokial to nesuvisi s podnikanim, nenasli ste sa tak, ze si jej opacikoval rit a teda zacala s tym teraz tak si uz jednou nohou z kola von. Za mna je to nie a este raz nie. Hladanie validacie od no name ludi takymto lacnym sposobom je pre mna cervena. Druha este menej prijemna alternativa je, ze pani presne vie pre koho to fotí. Tak ci onak vypoveda to o plytkosti dotycnej a nedostatocnej schopnosti komunikácie.
Tak viacero ludi to tu odsudzuje takže ma to ešte viac utvrdilo v tom ako to beriem. Niekto tu aj spomenul ci je nejaký rozdiel v tom keby je na plavárni alebo niečo také.. hej za mňa je..a niekto tu aj spomenul ci som nikdy nelajkol nejakú ženskú na soc. sieťach..nie nesledujem nikoho nepotrebujem to príde mi to scestné celá táto doba sociálnych sietí a skratka to je až alergia z mojej strany. Očakával som tu práve ze názory ze to je v pohode normálne aby som sa nejako "umelo ukludnil" ale skôr som sa v tom ešte viac utvrdil na základe odpovedí. Ale presne tomu chápem..keby ja pridám nejakú takú fotku nad ktorou budú zenske slintat a budú mi hádzať lajky noo tak by bolo samozrejme peklo ale to ja nemám zapotebu ale ze absolútne ale asi by to skrývala ze jej to je jedno aby nebolo zle ze ona niečo také robí.
@matej124354523 a správanie na tom kúpalisku má inak v pohode? Neviem si predstaviť, že len na sociálnych sieťach si potrebuje niečo dokazovať a bežné je jej správanie vhodné na zadanú ženu. Keď Ti vadia príspevky takéhoto typu, tak Ti vadí aj žena takéhoto typu. Neviem koľko ste spolu, ale asi dlho spolu nevydržíte. Nehodíte sa k sebe.
Za mňa sa to vôbec nehodí k matke 2 detí a vlastne k žiadnej žene.....
Načo má žena ukazovať holý zadok v kúsku látky na sociálnej sieti? Proste sa predvádza a chce tým zaujať chlapov. Mimo toho čo je raz na internete ostane ja internete už na vždy. "Výborná" prezentácia či už pred zamestnávateľom, školou a vlastne každým kto si ju danú osobu vyhľadá....
@matej124354523 ano, mozes byt pravom nahnevany.
@matej124354523 Tak asi to ma SVOJ dovod, preco s dvoma detmi nema manzela... Ci?
@matej124354523 no uprimne je to jej vec a jej telo ale zase osobne mam muza a dve deti a nech by som bola akokolvek atraktivna nikdy by som si taku fotku nezavesila na internet. Po prve viem ze by som svojho muza neskutocne nasrala. Po druhe okolie by si asi myslelo ze mi preplo 🤣 ze som zacala miesto varenia taketo fotky davat a po tretie sama sebe si nepotrebujem nic cez postavu dokazovat - takze ak zavesila tvoja zena a matka dvoch deti takuto fotku tak bud je to pre nu normalne ze sa nad tym ani nezamysli ze by to malo byt nieco zle alebo proste nieco chce ukazat. To sa ale uz musis opytat jej. My ju tu nepozname.
@matej124354523 ze je to ku*va ktora potrebuje obdiv cudzich chlapov. 😊
@matej124354523 nie su to tvoje deti. Kamo utekaj, mas na lepsiu. Neskor bude neskoro.
Ja som sa pozastavila nad slovom v "tankach" 😁
@matej124354523 Že chce po obdiv a tvoj obdiv jej nestačí. Ze je zakomplexovana a ze si potrebuje honit ego, tym ze sa vlastne ako zena ponizi. Ze sa lacno predava a je nevyspela a nevyzreta osobnosť. A ze ma nabeh k nevere, atd.
Ja toto neuznávam. Moja prdel je pre môjho muža. Rada provokujem, ale štýlom domysli si, čo tam je..

@matej124354523 ja to neodsudzujem, kazdy si moze so svojim telom robit co chce. Som ale presvedcena, ze tym zenam nieco v zivote chyba, ked su zavisle na uzanni a pochvale v podstate od cudzich ludi na soc. sietach.