Ako reagovať pri nevere partnera?
Moj mažel povedal že by najprv rozbil hubu jemu a potom mne…
A čo si čakala? Že ti povie: drahá kľudne sexuj s celou ulicou. Ja sa budem tíško pozerať….
Ak by mna podviedol môj muž, na 2. deň mu posielam do prace návrh na rozvod
zbalila by som s a a odišla. A čakala, kedy ma vyplatí znehnuteľnosti, nech si môžem kúpiť svoju - jasné po rozvode. A kde na to zoberie? to už je jeho problém
Dnes už druhýkrát dávam tú istú otázku: Načo sa o tom bavíte? Aký to má zmysel?
No veď dobre povedal.
@ibatanecnica zbalila by som jeho veci a tašku dala pred dvere. Prečo by som mala odísť ja s dcérou? nech si ide k tej svojej frajle a nech mu potom madam navarí večeru, či operie trenky 🤷🏻♀️ nie je o čom.
Povedal to spravne... ja by som len ukazala obom dvere, zbalila muzovi veci a vysmarila pred dvere a zacala riesit rozvod...
Ja by som ho vyšmarila von :D a viac by dvere neotvoril :D a kto vie možno by som aj jednu facku dala od nervov ale taku že by tu bolesť citil dokonca života 😂
Aké ste tu starostlivé…. že zbalila veci do tašky…..ja by som mu ich vyhadzala pred dvere, nech sa balí sám
Asi by som sa najprv zacala velmi smiat, a potom by som cakala, co bude dalej....mne taka situacia pride utopisticka, az bizardna
Tak co ja viem...keby bol bohaty a doprial mi tak by som sa potichu odplazila a dufala ze ma nevidel 😂
To su vsetko take zvasty a uplne zbytocny konflikt je na svete z takejto temy. Pokial to clovek realne nezazije, nevie, ako sa v danej situacii zachova. Pre vacsinu ludi, ktori by partnera prichytili priamo pri cine, by to bol taky obrovsky sok, ze by sa v danej chvili mozno ani nezmohli na nic.
každý ti napíše len ako by chcel reagovať... ale realita by bola na 99,9% niekde úplne inde - šok, plač, krik, útek... máloktorá by bola taká hrdinka, aby to ustála s kamennou tvárou a rozmýšľala pri tom bez emócií... a ani s tým rozvodom a vysťahovaním by to nebolo u mnohých také horúce, stačí si prečítať, koľké tu zostávajú s násilníkmi, neverníkmi, žgrlošmi, príživníkmi, alkoholikmi "lebo nemám kam ísť"..
Ju by som vytiahla za vlasy z domu s jeho zbalila a vyhodila. Keď sa teda už pýtaš. .... Ale verím, že sa mi to nestane 😀
Zaplakala by som a zbalila sa. Deti mu nechala. :D
A sa čuduješ ? Sice by som mu hubu nerozbila, ale takú fajnu po hube by dostal.. nnezahadzujem sa s človekom, ktorí mieni ma podvádzať .. čiže akcia reakcia
Aj u nás to tak padlo 🤭🤔
@ivangeline Opustila by si deti??? 😨
@ivangeline máš nejaké papulnate decka v puberte? To by mihla byt dobrá pomsta 😁😁😁😁
😄
@h2 Su bezne rodiny so striedavou staroslivostou. Ja nebudem ta vyčerpaná,prisna matka..od kt budu s usmevom utekat k uzasnemu tatkovi. Mam vsak dobry dôvod sa domievat,ze ma manzel nepodvedie. ;)
@pribinak Niee. Len ich je dost. ;D
to iste co som spravil, pobalil jej kufre a zazelal vela zdaru do zivota.
jasne zbalila by som mu veci a čau s neverníkom by som viac žiť nedokázala
.A ak sa jedna o teba počkaj akú špinu na teba vytiahne pri rozvode. A deti zmanipuluje aby ťa nechceli.

1. Hubu by som mu urcite rozbila 🙂
2. Uz by to potom nebol moj partner