Ako reagovať pri nevere partnera?
Moj mažel povedal že by najprv rozbil hubu jemu a potom mne…
Velmi osozna otazka a téma. Nudis sa, co?
No ak mám odpovedať ohľadom aktuálneho partnera, tak by som mu nepovedala vôbec nič. Zato tej chudere by som povedala nech si na neho dáva veľký pozor a radšej s ním preruší kontakt skôr než jej zničí psychické zdravie.
@deniska2706 prečo by si chcela chrániť milenku tvojho partnera od zlého? keby to bol taký exemplár ako popisuješ, tak nech si ho len pekne berie so sebou, aj zabaliť by som mu pomohla, aj ďakovnú kartičku s venovaním napísala... prečo ty chceš žiť s niekým, kto ti ničí psychické zdravie, prečo ty si chceš takého nechávať?
V tomto mame jasno obaja.
Nevera=koniec manzelstva!
prečo rozbíjať hubu milencovi/milenke? Tí mi vernosť nesľubovali.,,
@danica2711 no keď ti prepoti periny ktoré si práve navliekla nejaká cudzia frajla, tak ti aj ruka vyletí, neboj 😁
Celkom zabavne na citanie, ale musim povedat, ze uz dlho tu nebola nejaka zazivna, spicy diskusia 😂
@sissy27 prosím ťa nikdy by som žiadnej žene nedopriala takého chlapa 🙈 radšej ju pred ním varujem nech neskončí ako ja
A neboj sa už na tom pracujem, ani ja takto už dlhšie nedokážem žiť.
Ja by som mu pravdepodobne tiež jednu poriadnu strelila a možno by sa ušlo aj jej 😂. Takže áno tvoj chlap povedal dobre....🙈😅.
všetky tu píšete - ja BY som, to je len teória. Pokiaľ ste to nezažili, je zbytočné vypisovať -ja BY som.
@deniska2706 ked sa nejakej nehnusi zapliest sa so zadanym, tak si zasluzi vychutnat cely balik 😃
Ženskú by som poslala preč, aby som jej neublížila a muž myslím,by sa medzi tým posrar od strachu a podľa mojej nálady, buď by bolo peklo, alebo by som sa len otočila
V hlave mi raz tak behali myšlienky, az by som nacapala mojho s nejakou u nas, tak by som si aj kameru zapla a v ziadnom pripade im nedovolila obliecť sa, odchod nahí obaja hanbit sa von 🙂 ale to by sa mi urcite nepodarilo, ten šok by preplieskal skor mna ako ja ich. Urcite ale viem, ze by som mala vybuch zlosti, srdce by mi z hrude islo vyskocit, okamzite by museli odist a jedine rozvod.
Správne 😁😂😁👍
@sissy27 nijako sa nezastávam žien, ktoré vedome spia so zadaným mužom, ale zase nikdy nevieš, čo za rozprávky milenke Hans Christian nahovoril, o manželke určite neboli

Zbalila/vyhadzala veci? Nieeee...
Nech si zbalí sám a odíde za ňou, nikam by som nešla