Ako riešia zadané ženy nechuť manžela k sexu?
Zaujimalo by ma ako to vy zeny riesite ked Vas muz nema zaujem o sex? Nakolko mam zenu ktora nejavi ziadny zaujem k sexu ale inak je vsetko super a nemienim sa ani rozvadzat a v kazdom aspekte som spokojny az na ten sex. Takzo sa nam chlapom aj rozmysla ked mu zena da sex raz za dva mesiace. Mate zeny aj vy takuto skusenost ako to riesite ? Milencom alebo si nakupite hracky a len sa zmierite ze ten sex nebudete mat? 🙂 diky
No hate.
Mozno ze je fakt dlhodobo unavená a večer uz nema energiu na to popri práci a domácnosti alebo ten sex pre nu nie je taky super zeby sa mala premahat
@anonym970 pozri, ja mam problem so sexom cca 8r kvoli traume z detstva, mam 42r, moj manzel uz nema ani to 1x2mes, je rad ked znesiem mojkanie a pod. Aj pre mna, aj pre neho je to niekedy tazke, ked pride na neho chut. Milenku nechce...navrhla som mu to...tak ci mi sibe...on ma lubi, chce len mna, ani ziadny rozvod nic. Ja si tiez neviem predstavit zivot bez neho, lebo ho lubim.
Niekedy to riesi tak, ze ide spat do obyvacky. To je vsetko.
@anonym970 Som chlap a riešim podobný problém so ženou. Ona sex nechce, ja kľudne aj 2x za deň. Takže sa snažíme ho mať tak raz za týždeň. Premôže sa kvôli mne a pusti ma do seba. Vôbec si ho neužíva a len tých 10 minút odtrpi. Fakt neviem, za akým lekárom by som ju poslal, lebo ona to za problém nevníma.
@anonym970 Som chlap a riešim podobný problém so ženou. Ona sex nechce, ja kľudne aj 2x za deň. Takže sa snažíme ho mať tak raz za týždeň. Premôže sa kvôli mne a pusti ma do seba. Vôbec si ho neužíva a len tých 10 minút odtrpi. Fakt neviem, za akým lekárom by som ju poslal, lebo ona to za problém nevníma.
@anonym_82e9aa preboha, toto sa az zle cita. To ti vobec nevadi, ze ona si to len odtrpi??? Wtf. Dalsi sebec. By som chcela vidiet, ako sa ona za tych 10 min. nazhavi. Pozeras aj na jej orgazmus?
Ja mam presne partnera, ktoremu nechyba sex, mne to chyba. Ale podvadzat ho nemienim. Vsetko ostatne klape skvele. Pomaham si sama, s hrackami.
@anonym_82e9aa preboha, toto sa az zle cita. To ti vobec nevadi, ze ona si to len odtrpi??? Wtf. Dalsi sebec. By som chcela vidiet, ako sa ona za tych 10 min. nazhavi. Pozeras aj na jej orgazmus?
@anonym_b0022e Kedysi som to riešil, ale vzdal som to. Nemá zmysel nazhavovať niekoho, kto sa nazhaviť dať nechce. Tak mi už len raz do týždňa sprístupní svoju vagínu a ja sa tam spravím. Je to už taká forma masturbácie (len nie sám, ale s iným telom), ale stále som vo vagíne, takže je to určite lepšie ako onanovat niekde sám.
sama mam s muzom sex velmi velmi malo. On by chcel, ale ja sa mu vyhybam ako viem... nie nie som frigidna a tiez mam chute, ALE nedokazem mam sex s chlapom, ktory o mne poriadne vie len ked mu huci v gatiach. Aj on pomoze doma, aj s detmi, aj zaraba, aj ideme na vylety...ale uz si uvedomte ze to ani zdaleka nie je vsetko. Dobreho partnera z teba nerobi to, ze ako dospely clovek sa vies postarat o domacnost ci deti, alebo zarobit peniaze. To je totizto uplne normalna vec bez ohladu na pohlavie. Nerobme z chlapov supermanov, len preto, ze sa chovaju ako dospeli. Zena ti nebude skakat do postele len za, ze robis to co ona bezne robi tiez. Ak ta odmieta je to nieco ine, nieco medzi vami. Popremyslaj ci o nej vies aj inokedz ako len vecer v posteli. Chlapi zabudaju emocne na zenu. Ziadne komplimenty, hlbsie rozhovory, pocity bezpecia.... to len ked nieco chcu.... vsakze?
Máš 36 rokov, naozaj chces takto žiť do konca života?
@anonym_b0022e Tu to vidim na klasicke neustale otravovanie so sexom, tak sa nedivim, ze sa jej to sprotivilo a ma k tomu odpor.
@anonym_0ef2a8 ked mi to pride potom celkom skoda ked je to taka dobra aktivita :D
@anonym970 aj mne, ale čo narobím? Takéto problémy sú bežne v rodinách, nekompatibilita. Takže rozvodom by sa veľa nezmenilo. A zobrať kvôli tomu deťom otca, a doniest domov cudzieho chlapa? Nikdy v živote- len pre pár orgazmov do roku?
A teraz začnú mudrlantky, že otca budú mať stále...cez víkendy alebo sa stretávať na ulici akp bezdomovci?
Ale mne to nechýba, takže u nás je veľmi podstatný rozdiel.
@anonym_b0022e Kedysi som to riešil, ale vzdal som to. Nemá zmysel nazhavovať niekoho, kto sa nazhaviť dať nechce. Tak mi už len raz do týždňa sprístupní svoju vagínu a ja sa tam spravím. Je to už taká forma masturbácie (len nie sám, ale s iným telom), ale stále som vo vagíne, takže je to určite lepšie ako onanovat niekde sám.
@anonym_82e9aa a to ťa takto baví?
@anonym970 ja som to riešila rozvodom, nedalo sa to nijako vyriešiť, keďže môj manžel povedal, že ja mám veľa chuti na sex a mám si dať predpísať tabletky, aby som ju nemala, že on nič robiť nebude. A to sme mali sex raz do mesiaca. Ale mali sme kopec iných problémov. Keby bol dobrý a milujúci manžel, tak neviem, ako by som to riešila. Keby som vedela, že má zdravotný problém, chce ho riešiť, ale nedá sa, určite by som s ním ostala, ale keby nemal ochotu to riešiť, tak veru neviem.
@anonym970 ze tazko sa vam rozmysla to co je prosim ta za vyhovorku. Tak sa urob sam a hotovo. Asi na to ma nejaky dovod ked nechce sex. Mozno ju uz nepritahujes a mozno ma nejaky zdravotny problem alebo ten sex proste nepotrebuje. Sex k zivotu predsa potrebny nie je pokial nechces dieta. Takze bud ju budes respektovat alebo sa rozvedies. Ale ak si zbabelec, najdi si milenku.
Príde mi smutné rozviesť sa/nájsť si milenku len kvoli nedostatku sexu. Píšeš, že si rozumiete a zahodil by si vzťah, v ktorom sú aj deti, len kvôli chvílkovému pôžitku. Ja mám teda sex rada ale pokial by ho partner nechcel (a žila som už s takym) tak určite sa nevzdam vztahulen kvoli tomuto. To by mi muselo kvalitne šibať. A rozhodne som sa necítila ako so spolubývajúcim. Ja sa teda k spolubyvajucemu spravam totalne odlišne ako k partnerovi taķze nepaci sa mi prirovnanie typu ze takito dvaja su ako spolubyvajuci. Len preto lebo nie je sex. Aj pit kavu som sa odnaučila a zistila som že som ju nikdy nepotrebovala a už mi nechýba. 🙂
Bud ju nebavi sex s tebou alebo vobec a časom to bude len horšie.Možete sa rozviesť a kazdy si nájde partnera ktorý mu vyhovuje aj po sexuálnej stránke, ved ste mladí alebo to budeš časom riesit milenkami a možno aj ona ak s tebou nespi preto, ze ju to nebaví.Ja by som v takom vztahu nebola, mne by to vadilo, podla mna je sex dost dôležitá súčasť vztahu
Ja si myslím, že u vás je emočný problém... ty všetko spravíš, čo treba okolo domácnosti, detí, zarobíš peniaze... Koľkokrát za deň jej povieš, že ju ľúbiš, koľkokrát jej povieš, že sa Ti páči a že ťa priťahuje? Koľkokrát za deň ju len tak pohladiš alebo aspoň nejako fyzicky dáš najavo, že ju ľúbiš? Mne toto manžel hovorí skoro stále, a aj to myslí vážne, to viem. Nie vždy mám chuť na sex, som unavená, vyčerpaná, ale občas sa kvôli nemu premôžem (tiež nie som typ ženy, čo sex miluje a rada dá všetok voľný čas do toho). Mne stačia rýchlovky 🙈 Ale dokážem sa na to dať, aj orgazmus mám... Ale bez toho, aby si ma manžel vkuse obchádzal, tak by nebolo nič.
@anonym970 nechce s tebou sex, neznamená, že by nechcela s niekým iným. Určite nie je u vás všetko tak ako má byť, pre ňu určite. Všetko OK, ľubkame sa🙈, ale " nedá mi". No, až tak ťa nemiluje. Aj ten popis, čo všetko robíš🤦, kto vie, akoby to opísala tvoja žena, by si sa čudoval. 🤣
My niekedy tiež nemáme 2 mesiace, stáva sa že ja mám nejaké gynekologické problémy. Ja nemám chuť presne v tedy keď ma on a opačne.
On príde veľmi unavený z roboty, keď robí aj iné veci mimo robotu niekomu tak tiež je totálne unavený a zaspí o 21. Ono za mňa proste sú ľudia ktorí majú vysoký apetít potom tí čo im stačí raz mesačne. Ja som bola na začiatku tá čo stačilo jej tak zriedka potom sa to otočilo keď vystriedal robotu. Ale zase keď sme unavený vieme si to inak vynahradiť. Ono keď klape všetko ostatné tak si myslím že toto je taká čerešnička na torte. Ale nie vždy je červená a nablízkaná. Zase keby človek robil to z povinosti a len odtrpel tak to treba vykomunikovať.
@anonym_0ef2a8 ked mi to pride potom celkom skoda ked je to taka dobra aktivita :D
@anonym970 prečo nechce sex? Riešiť hormóny u gynekológa, endokrinologa ak nemá chuť iba na sex s tebou riešiť prečo. Už to ako pises že dá mi sex fuj to by ma takýto prístup znechutil úplne. Intimita nie je len sex. Čo robíš pre to aby žena chcela niečo s tebou riešiť? Lebo ak celý deň nic este ju naseries nič doma neurobíš a večer chces aby ti dala tak môžeš na sex zabudnúť
Je zaujímavé, že ani raz tu nezaznelo ze ta žena má milenca keď nechce sex s mužom. Ale keď sem toto iste napíše žena, tak už každá píšete aký je hajzel, kkt, že ma určite milenku, treba od neho odísť, nemá byť hlúpa, atď, atď. Vy mate vždy dvojaký meter, a tu je to pekne vidieť.
u nás je to naopak. môjmu to stačí 1x za mesiac, aj to sa odhodlá preto, aby som nemrmlala. teraz mám nejaké gynekologické problémy a on je hádam najšťastnejší chlap pod slnkom, lebo nič nemôžem chcieť. napriek tomu ho ľúbim. a hoci som mala kadejaké myšlienky, radšej som si kúpila hračky....
Kamarát poviem ti to takto.Aj ostatným,pokiaľ žena nemá nejaký vážny zdravotný problém a nebaví ju sex,tak problém je tam,že proste ju to nebaví a nedokážeš ju poriadne vzrušiť,spraviť...tým pádom,záujem klesá..Možno kolega,sused,kamarát tu schopnosť ma;)
Ja súhlasím s hefom, ženy fungujú inak ako muži, to je zbytočné prirovnávať.
A objatia, bozky, intimitu odmieta tiež alebo to jej nevadí? Vždy bola taká alebo sa to zmenilo časom?
Možno si si len naozaj zobral ženu, ktorej sex nechýba. Aj keď v tomto veku je to divné. Ženy v tomto veku si sex viac užívajú ako v dvadsiatke.
Prejavuješ jej pozornosť aj počas dňa?
Príde mi smutné rozviesť sa/nájsť si milenku len kvoli nedostatku sexu. Píšeš, že si rozumiete a zahodil by si vzťah, v ktorom sú aj deti, len kvôli chvílkovému pôžitku. Ja mám teda sex rada ale pokial by ho partner nechcel (a žila som už s takym) tak určite sa nevzdam vztahulen kvoli tomuto. To by mi muselo kvalitne šibať. A rozhodne som sa necítila ako so spolubývajúcim. Ja sa teda k spolubyvajucemu spravam totalne odlišne ako k partnerovi taķze nepaci sa mi prirovnanie typu ze takito dvaja su ako spolubyvajuci. Len preto lebo nie je sex. Aj pit kavu som sa odnaučila a zistila som že som ju nikdy nepotrebovala a už mi nechýba. 🙂
@rozkvet1 ver mi, že po pár rokoch abstinencie sexu, by ti šibslo kvalitne. A zvažovala by si aj rozvod, pokiaľ teda nie si 60+
V prvom rade si mal túto otázku položiť ako žena.😁 Keď nie je vysexovaná žena, tak si má jednoznačne obstarať milenca, má sa vykašľať na egoistickeho manžela, rozíst sa s ním, lebo nerešpektuje jej biologické potreby (ak to všetko samozrejme nepíše nejaká frigidná žena).
Keď sa ozveš ako chlap, tak si bezcitné hovado, ktoré má doma umývať každý deň okná, podlahu, vysávať, umyť kúpeľku, obriadiť deti, nakúpiť, navariť, potom kúpiť veľkú bukretu a dať si do poradovníka o dva týždne sex a nadbiehať manželke. Skladat poklony, vzrušovat ju.... a potom možno milostivá dovolí sex na 5 minut. Lebo ona je celistvá bytosť a nie je len matrac pre manžela.🤣
@rozkvet1 ver mi, že po pár rokoch abstinencie sexu, by ti šibslo kvalitne. A zvažovala by si aj rozvod, pokiaľ teda nie si 60+
@anonym_e23d76 mam 29 a zila som stastne s partnerom vo vztahu 6 rokov z toho 5 bez sexu. Bohuzial nebyt odlisneho nazoru ohladom dolezitej otazky co sa netyka sexu, boli by sme spolu doteraz.

@anonym970 Nič si z toho nerob, keby to bolo opačne, tak už ťa ukameňujú. Ženy majú asi kvadrilión výhovoriek, prečo sex nebude. Mám 55, manžel 60 a sexujeme cca každý tretí deň, lebo chceme a páči sa nám to. Raz za dva mesiace je na tak mladých ľudí fakt málo. A ešte taká pripomienka, ak ženy tvrdia, že ich chlap vydrží bez sexu niekoľko mesiacov, tak ich naivitá nemá hraníc🙈
@anonym_a79c43
Co muzi? Ale aj niektore zeny?! Byt bez sexu niekolko mesiacov?! Ved by som si vlasy vytrhala 😂😂