Ako riešia zadané ženy nechuť manžela k sexu?
Zaujimalo by ma ako to vy zeny riesite ked Vas muz nema zaujem o sex? Nakolko mam zenu ktora nejavi ziadny zaujem k sexu ale inak je vsetko super a nemienim sa ani rozvadzat a v kazdom aspekte som spokojny az na ten sex. Takzo sa nam chlapom aj rozmysla ked mu zena da sex raz za dva mesiace. Mate zeny aj vy takuto skusenost ako to riesite ? Milencom alebo si nakupite hracky a len sa zmierite ze ten sex nebudete mat? 🙂 diky
No hate.
Druhá možnosť.
Čo nemám, to mi nechýba. Ale ja som nikdy nemala poriadny sex.
@anonym_0ef2a8 ked mi to pride potom celkom skoda ked je to taka dobra aktivita :D
@anonym970 neciti sa pri tebe bezpecne po emocnej stranke. Malo zien da muzovi sex lebo medved. Ked si dvaja naozaj rozumeju, su si blizky... U vas je "vsetko v poriadku", len ty netusis, co ona preziva. Typicky chlap ✌️
Ja by som takto žiť nechcela a nevedela
@anonym970 neciti sa pri tebe bezpecne po emocnej stranke. Malo zien da muzovi sex lebo medved. Ked si dvaja naozaj rozumeju, su si blizky... U vas je "vsetko v poriadku", len ty netusis, co ona preziva. Typicky chlap ✌️
@anonym_5b2678 napisem to tak ze potom sa neciti dobre so mnou uz 10 rokov. Zabazpeceni sme po financnej stranke velmi dobre. Staram sa o deti, varim, pracujem cvicim upratujem, dovolenky akekolvek. Lubime sa vsetko je ok az na ten sex. Vzdy povie ze toho ma vela. Ale uz nevim co mam ozaj robit. Lebo nejake roky som to vydrzal ale uz mi to ozaj zacina chybat.
@anonym_5b2678 napisem to tak ze potom sa neciti dobre so mnou uz 10 rokov. Zabazpeceni sme po financnej stranke velmi dobre. Staram sa o deti, varim, pracujem cvicim upratujem, dovolenky akekolvek. Lubime sa vsetko je ok az na ten sex. Vzdy povie ze toho ma vela. Ale uz nevim co mam ozaj robit. Lebo nejake roky som to vydrzal ale uz mi to ozaj zacina chybat.
@anonym970 lubime sa? Alebo nastavili sme vsetko,ze to nejak funguje a byvame ako spolubyvajuci??
Vela muzov toto robi co ty, vykon, viac penazi, viac dovoleniek, viac aut, ale tam nie je odpoved. Ste odpojeni.
@anonym970 ak je to výnimočne, tak ... Otočím sa a spím, ak by to malo byť pravidelne, hľadať príčinu, určite by som ho nenutila, ani si nehľadala náhradu, zatiaľ 😋
@anonym_5b2678 no je to mozne 🙂
@anonym970 to najlepsie vies ty 🤷
Ty tu dokola vypisuješ o tomto probléme. Pred hotovú vec ženu nepostavis, rozviesť sa nerozvedies a inu nemáš. Tak načo sa furt dokola pýtaš, ako to majú iní?
Tvoja manzelka je s tebou zo zvyku a z pohodlnosti. To je cele
Ty tu dokola vypisuješ o tomto probléme. Pred hotovú vec ženu nepostavis, rozviesť sa nerozvedies a inu nemáš. Tak načo sa furt dokola pýtaš, ako to majú iní?
Tvoja manzelka je s tebou zo zvyku a z pohodlnosti. To je cele
@doriiis nechapem ako dookola. Dnes som sa prvy krat pozrel na modreho konika a dnes som sa tu registroval🤣
V zrelom vztahu sa to riesi komunikacou, v okoli mam viacero paroc, ktori maju takzvany otvoreny vztah alebo chodia spolocne na swingers takze za mna nie je tabu to napriklad nejak takto vyriesit ak s tym obaja budete suhlasit ale treba sa o tom porozpravat a najst spolocne riesenie, ktore bude vyhovovat obom.
Tak toto by som nedala. A ako ste to mali predtým? Pred deťmi? Pred manželstvom? Podľa mňa milovanie patrí k prejavom lásky.
@doriiis nechapem ako dookola. Dnes som sa prvy krat pozrel na modreho konika a dnes som sa tu registroval🤣
@anonym970 sex sa až príliš preceňuje. Všetko vám funguje, ľúbiš ju, deti majú normálnu rodinu, rodičov, ktorí sa nehádajú, sú k sebe milí a ty sa ideš pýtať na MK, kvôli tvojim plným vajciam?? Sústreď sa na to, čo funguje a nerev tu ako škôlkár kvôli sexu. Neznášam takýchto nadržaných úbožiakov😡😡
@anonym970 sex sa až príliš preceňuje. Všetko vám funguje, ľúbiš ju, deti majú normálnu rodinu, rodičov, ktorí sa nehádajú, sú k sebe milí a ty sa ideš pýtať na MK, kvôli tvojim plným vajciam?? Sústreď sa na to, čo funguje a nerev tu ako škôlkár kvôli sexu. Neznášam takýchto nadržaných úbožiakov😡😡
@anonym_6bac50 vie všetci sú frigidni
@anonym970 akoze ja chapem,ze ti to chýba, nemyslim si,ze sa to precenuje. Tiez mam taký problem ako ty.
@anonym_6bac50 ... Nie si ty jeho manzelka? Lebo takto si predstavujem proslov ženy, ktorá dá mužovi dvakrát do mesiaca aj to len aby nepindal už tolko
@anonym_6bac50 ... Nie si ty jeho manzelka? Lebo takto si predstavujem proslov ženy, ktorá dá mužovi dvakrát do mesiaca aj to len aby nepindal už tolko
@doriiis ani náhodou😂 Presne s takým pakom som sa šťastne rozviedla pred pár rokmi, ktorému aj 5x za týždeň bolo málo a ešte mi dokázal vykričať, že je to moja manželská povinnosť! 🤦♀️
No nadr*aný kkt. Odvtedy keď vidím chlapa fňukať, ako mu žena ,, nedá”, je mi až trápno-smiešne aj za neho. Chcela by som počuť aj verziu ženy.
chyba jej dopamin, nejaka zmena, moze byt znudena, chce to nejaky prijemny sok asi
@domkakvet mame 36 rokov.
@anonym970 Nič si z toho nerob, keby to bolo opačne, tak už ťa ukameňujú. Ženy majú asi kvadrilión výhovoriek, prečo sex nebude. Mám 55, manžel 60 a sexujeme cca každý tretí deň, lebo chceme a páči sa nám to. Raz za dva mesiace je na tak mladých ľudí fakt málo. A ešte taká pripomienka, ak ženy tvrdia, že ich chlap vydrží bez sexu niekoľko mesiacov, tak ich naivitá nemá hraníc🙈

Druhá možnosť.
Čo nemám, to mi nechýba. Ale ja som nikdy nemala poriadny sex.