icon

Ako riešiť bolesť pri intímnom živote?

10. jan 2024

Ahojte, mám s priateľom problém v intímnom živote. Vždy po pár minútach, keď si chceme spraviť dobre, mi je to nepríjemné a hneď prestaneme. Občas ma to aj začne bolieť, aj keď sa snaží jemne a nežne. Som s ním už 2 roky, pred ním som žiadneho chalana nemala. Je dosť obdarený a ja som útla a úzka. Deje sa to aj pri prstení. Keďže si to neviem užiť, tak to mávame nepravidelne a iba pár krát do mesiaca. Viete mi nejako poradiť? Veľmi ma to trápi

anjelicek26
•
10. jan 2024

Gynekologovi spomenut, moznosti mas vela, tam nie je o tom byt viac obdareny, ty mas problem aj pri prstoch, takze to s tym suvisiet nebude... precitaj si o vaginizme, mozno prave tam je problem, ked si nervozna, ci to zasa bude-nebude boliet...

pralinka25
•
10. jan 2024

nie si sucha? mozno viac gelu

jaskolka
•
10. jan 2024

Aká dlhá je predohra? Venuje sa ti "správne?" Je problém aj vtedy, alebo len "keď už sa ide na to"? Si dostatočne vzrušená, uvoľnená? U ženy je veľa toho v hlave a to ovplyvní všetko.
Skúsiť sa dajú samozrejme aj rôzne lubrikacne gély, v fakt najhoršom prípade sa robí aj plastika pošvy (ak je skutočne veľmi úzka).

autor
•
10. jan 2024

Venuje sa dostatočne, vždy som vlhká a nažhavena, len keď už je vnútri, tak po chvíli nastane problém

autor
•
10. jan 2024

Čo sa týka samotného sexu, tak kvôli tomuto ho ani až tak nechcem, len vidím, že on ho chce...aj keď to nedáva najavo. Masturbácia/lízanie od neho milujem a vždy mám orgazmy, len pri sexe nie, tam nemám nič.

domkakvet
•
10. jan 2024

Treba prekonzultovat s lekarom.

egonsk
•
10. jan 2024

No 30cm klada do 12cm ula nevbehne ani ked sa budes akokolvek snazit, tam treba mozno navstivit lekara spolocne, teda ale sexuolog asi a nie gynekologa, ked si uplne v poriadku... Ked on sa nenauci svoj nastroj spravne ovladat a ty dostatocne uvolnit, tak to budes mat vzdy ako nezelanu rektoskopiu v nerektalnom otvore.