icon

Ako riešiť manželovu krátku výdrž v posteli?

13. apr 2025

Dobrý večer, obraciam sa na vás s chúlostivejšou témou, pretože neviem na koho sa obrátiť.
Máme v posteli dlhodobý problém. Všetko funguje ako má, len manželova výdrž je veľmi slabá. Kým ja začnem, on už končí. Celé to trvá tak 3 minúty. Sme spolu takmer 9 rokov a tento problém sa objavil asi pred dvoma rokmi. Trápi nás to oboch, on už je v hlave nastavený tak, že má strach niečo začať, lebo vie ako to dopadne. Dve kolá nefungujú, kondómy tiež nie, alkohol áno ale to nie je riešenie. Je nám trápne ísť za sexuológom, máte s tým niekto skúsenosti? Čítala som, že pomáha aj obriezka 😅.. no ja neviem, skúsim to teda najprv tu…

Strana
z4
earlgrey
16. apr 2025

@morpheuss ja ti napíšem, kto stojí za hriech...Michal 😉

karolinakr
16. apr 2025

@morpheuss je to tu vymreté, aj pric Krasoň odišiel na koniec..🙂

earlgrey
16. apr 2025

@karolinakr Nie je to vymreté 🤣 len sa presunuli do súkromných správ 🤣 a na inú platformu

rous777
16. apr 2025

@morpheuss 😂mi to máme bez prosikania 😂

yoginka231
19. máj 2025

Nech ide pomaly a vždy keď sa ide spravit nech vytiahne. Nech dýcha zhlboka a uvolní sa. Problém je ak je muž v strpnutom stave a ledva dýcha tak sa rýchlo spraví a zároveň si to ani neužije sám.

marcel19
18. aug 2025

@anonym_autor Obriezka pomôže. Ja som živý príklad. Teraz 15-20 minút v pohode. Ja osobne odporúčam, ale u každého je to individuálne. Určite by som navštívil urológa alebo sexuologa. Držím palce

anonym_7a0def
Dnes o 07:47

@anonym_autor zlepsilo sa nieco za ten cas? Pokial muz vydrzi kratko mal by chapat ze šichtu zacina on 🙌 a 🤪 ked je sikovny urobi ta viackrat a potom zasunie mec na 3 minuty a ste spokojni.

Strana
z4