Ako riešiť manželovu neveru, keď máme dvojročnú dcérku?
Neviem ako sa k tejto situácii postaviť. Mame 2rocnu dcéru, nič nenasvedcovalp tomu, žeby sme mali nejaký problém. Ale stalo sa. Nejaká nova kolegyňa prišla ku nim do firmy a par x sa stretli mimo prácu a aj u nej doma. Viem to, pretože sa mi s tým priznal sam. Ja som zostala obarena, nepovedala som mu nič. Odišla som, asi som potrebovala byt sama a prečítať si niečo povzbudivé?
Ja neviem, ale pre mna by takyto chlap skoncil. Nedokazala by som mu odpustit, spravil raz, moze spravit znovu.
Ked dokazal ist za inou, tak mu nieco doma asi chyba.
Urcite nezachranovat vztah kvoli dietatu.
@gab1sol ďakujem za pekne slová, stále je to pre mňa čerstvé. Sama neviem, ako by to bolo v budúcnosti, ak spolu zostaneme. Stále mi tvrdí, že ho to mrzí, snaží sa až je nadmerne pozorný. Ja si však stále niesom ešte istá.
@evickuska mýliš sa, v tomto smene manželstva sme nikdy nemali problém. Veľa x som to iniciovala sama.
Niektorý sú dobrý herci, takže toto ma zamrzelo, hlavne od teba. Ty síce nevies, kto som ale sme spolu v inej skupinke.
Neznasam klamstva ani ich nepodporujem..no nechapem na co sa priznal, ked ho to mrzi a chce s tebou byt....asi sa milenka vyhrazala, ze to prezradi, alebo ho niekto videl a mozno sa bal, ze sa to dozvies..lebo takto na teba vysypal svoj popol a tazobu. Ja osobne by som to ASI radsej nevedela. Nech ti povie, ako mas teraz s tym zit..ja by som asi aj odpustila, ale zabudnut sa neda. Kazdy sme iny, ty musis vediet ze ci to dokazes spracovat, ked s nou dalej pracuje...ci mu dokazes este verit. Nie kazdy to dokaze. Prajem ti vela sil 😊
Ja by som neveru nikdy nedokázala odpustiť,predstava,že by som mala čo len dať pusu človeku,ktorý počas nášho vzťahu úplne bez hanby obrábal inú ženu,tak to ani omylom,fuj,hnus..A okrem toho,spravil raz,spraví znova,na to nezabúdaj..Ja som rok po svadbe prišla na to,že si môj exmanžel vypisuje s vydatou ženou s deckom,poznal ju aj osobne a teda keď som videla tie správy,až mi zle ostalo..Nejako sme to ustáli,ale nikdy som mu už nedokázala naplno veriť..A čo sa stalo? Po 8 rokoch manželstva ma opustil kvôli kolegyni a nechal ma samú s našim 2,5 ročným synom..Keby som vedela,ako to skončí,rozvediem sa už ten rok po svadbe,keď som mu prišla na tie vypisovačky..Raz kurevník-navždy kurevník.
@1aduliatko1 Práveže, som rada, že mi o tom povedal. Síce jr pravda, že ma to ťaží, ale nevh je akokoľvek krutá chcem ju vedieť. Nechcem žiť v klamstve, a nie v takomto. Som človek, čo si vždy povedal keby si ma to stalo, nedokázala bh som ďalej fungovať. V mojej hlave ide iba on a ona ako sú spolu. Takže skôr by som povedala, že to neustojim, ale nadobro som to ešte nezahodila.

@autorka nechcem zniet ako krava ale si ten typ co ma dceru a uz nie je manzelka?
ja by som si asi toto vsimla na manzelovi 🙈