Ako riešiť nedostatočnú intimitu vo vzťahu?
Ahojte baby stretli ste sa už s niečím podobným?
Že vášho partnera pri sexe cítite malo?alebo ze sa pri tom malom pocite nedokážete urobiť?nechcem to riešiť sním aby som ho neurazila alebo niečo také ale aj keď sa mu postaví tak to cítim malo a nie tak aby som sa dokázala urobiť [ hejty a podobne komentáre si nechajte ]
Ako sa da zo sexu pribrat? 🤔
@anonym_527601 no že? Ja to beriem ako mínus kalorie!
@anonym_527601 no že? Ja to beriem ako mínus kalorie!
každemu vieš briskne odpovedat, ale chlapovi naznačit, ako ta spravit sa hanbiš, lebo ponižiš jeho ego..hrdinka musiš byt aj v posteli nielen na internete
To, že ješ raz za deň je problém...lebo príjmaš málo kalórii a telo si robí zásobu...ukladá si všetko, čo môže, lebo vie, že nedostane dostatok...spomalil sa ti metabolizmus, práve kvôli nedostatočnému jedeniu...takže nie, zo sexu sa nepriberá...ty priberáš, lebo týraš svoje telo nedostatkom jedla...
To, že ješ raz za deň je problém...lebo príjmaš málo kalórii a telo si robí zásobu...ukladá si všetko, čo môže, lebo vie, že nedostane dostatok...spomalil sa ti metabolizmus, práve kvôli nedostatočnému jedeniu...takže nie, zo sexu sa nepriberá...ty priberáš, lebo týraš svoje telo nedostatkom jedla...
@earlgrey Ja keď som bol panic, vážil som 70... a potom som začal šukať a išlo to zroka na rok hore, až na 120. Takže zo sexu sa určite priberá, som toho dôkazom...
@earlgrey Ja keď som bol panic, vážil som 70... a potom som začal šukať a išlo to zroka na rok hore, až na 120. Takže zo sexu sa určite priberá, som toho dôkazom...
@morpheuss 🤣🤣🤣 Nie zlato...ty si sa vypapkal 😁
a ten tvoj pohodlný život...sedíš celý čas v práci, vyvážaš sa všade autom, manželka ti super navarí, chodíš na večere s milenkami...jednoducho máš málo pohybu láska...😄
@morpheuss 🤣🤣🤣 Nie zlato...ty si sa vypapkal 😁
a ten tvoj pohodlný život...sedíš celý čas v práci, vyvážaš sa všade autom, manželka ti super navarí, chodíš na večere s milenkami...jednoducho máš málo pohybu láska...😄
@earlgrey ale tak jedol som aj pred tým aj teraz... určite to musí byť tým sexom 😂
a milenky... s tými na večere nechodím... ak chcú mať niečo teplé v ústach, vieš aká je ich jediná možnosť... 😂
@earlgrey ale tak jedol som aj pred tým aj teraz... určite to musí byť tým sexom 😂
a milenky... s tými na večere nechodím... ak chcú mať niečo teplé v ústach, vieš aká je ich jediná možnosť... 😂
@morpheuss No jedol láska, ale tak už si starý chren 🤣 už ti to tak nepáli...teda nespaľuje 🤣🤣🤣
A áno áno, viem, čo teplé im vieš ponúknuť 🤣🤣🤣
Koľko je vlastne malo? Koľko žien dosiahne vrchol pri styku? Su aj iné metódy na uspokojenie.