icon

Ako riešiť nedostatok sexu vo vzťahu?

29. aug 2024

Ustavične sa hádam s mm ohľadne toho. Schválne som si urobila bilanciu od januára až do teraz a je to bieda. Väčšinu času sme mali sex 1x za mesiac inak 2,3 a koniec. Vysvetľujem mu sto krát, že ja sex chcem a potrebujem. Som stihla, dbáme o seba, muži o mňa prejavuju záujem. Aj manžel stále mi dáva bozky,objíma má,kupuje mi drobnosti. Doma je prvý, všetko robíme spolu takže čas na inú ženu nemá keďže máme hospodárstvo, detičky nemáme ale plánujeme len je toho veľa veci lebo ešte prerabame dom. Mm vraavi, že není normálne aby som ustavične myslela na sex. Ale keď ho mám tak málo čo mám robiť. Porozprávame sa sľúbi, že to zmení a za chvíľu sme na Tom rovnako. Ja som od muža staršia a on mladší. Myslela som, že budeme mať aspoň každý druhý deň mať sex ale absolútne.. nechápem a som z toho rozladena

karolinakr
30. aug 2024

a prečo tu všetci teraz neradite, že chlap ma ruky a ma usta, tak nech uspokoji ju, aby mu neušla za druhym? však v opačnom garde to tak funguje, ak chlap chce sex a žena nechce...teraz to už zrazu neplati? nech si kupi vibrator? čize muž je milostivy grof a žena vždy ta sprosta, ktora sa ma obetovať a postarať,..

iceberg
30. aug 2024

@karolinakr ja som chlap , ale takto by som sa nesprával , keby som mal nízke libido a bol stále ,, vyčerpaný,, tak by som to riešil s urologom a určite niečo by som začal so sebou robiť , a určite by som partnerke bez problémov urobil orál a pohral sa snou pokiaľ by som ,,nemohol,,

karolinakr
30. aug 2024

"keby ma nechcel, tak nekupime vlastne byvanie a nevezme si ma za ženu, ne?" vieš z akych rôznych dôvodov sa muži ženia a nie je to vždy z čistej lasky? kvôli homosexualite, kvôli majetku, kvôli zabezpečenie, kvôli statusu, kvôli natlaku rodiny..tam je milion dôvodov, prečo sa človek ožení a nemusí to byť vždy nezištné..na tohto si čakala 16 rokov a po 2 rokoch sex úplne nefunkčný..čo na to povedať, tam bude jedna z tých možností

karolinakr
30. aug 2024

@iceberg mne je to jedno, vieš, len ked žena nechce, moc sa na ňu ohľad neberie, a žeby si mal muž pomôcť sám, to na tomto fóre nepripadá do úvahy, vždy sa treba oňho postarať..

autor
30. aug 2024

Ja som o 4 roky staršia on ma 34. Som jeho prvá. Ja som mala prvý vzťah v 16 ale strašne som sa sklamala ttak som prestala hľadať a potom som stretla jeho.
Beriem to tak že zo začiatku sme mávali sex aj 3x do týždňa lenže to sme bývali v byte kde neboli žiadne starosti. Keď sme sa rozhodli ísť stavať ten sex začal ubúdať keďže kopec okolo toho.

Vyše razy sa stalo že som prišla neohlásene skôr doma a vždy bol doma a niečo robil na dome.

nika501
30. aug 2024

On má 34, spolu ste 2 roky. Si jeho prvá. Panic do 32 rokov?

karolinakr
30. aug 2024

vôbec nechapem, ked si jeho prva, mal by sa snažiť dohnať všetko zameškané, začiatky su vždy najkrajšie, objavovať, experimentovať, mal by byť šťastny v 7.nebi, že konečne stretol tú pravú, uživat si tu zaĺubenosť s fyzickymi prejavmi..no neviem, rýchlo mu došiel dych

karolinakr
30. aug 2024

@iceberg * oprava - neni mi jedno, čo si ty napísal..ja sa teším, že sú aj normálni muži, len tí tu asi moc neprispievajú, a väčšinou sa to riešia tí druhí

autor
30. aug 2024

@karolinakr on mi to vysvetlil tak,že keď bol mladší mal chuť furt ale že po 30 už tá chuť opada

h2
30. aug 2024

Akože chceš povedať, že on bol do 32 panic, lebo hoci mal chuť na sex, tak žiadna žena ho nechcela, lebo mal malý??? Akože, našiel si priateľku a keď sa schyľovalo k sexu, on sa vyzliekol a ona ušla? Alebo ako tomu rozumieť? A ešte k tým 16 rokom "čakania", ty si mala jeden vzťah v 16, sklamala si sa a odvtedy si tiež nemala nikoho? Vtedy ti sex nechýbal, keď si nemala vôbec žiadny???

mia2906
30. aug 2024

Ahoj, my sme na tom takmer úplne rovnako. Ale máme dieťa no ... Ak chces môžme si napísať

autor
30. aug 2024

@h2 on bol vtedy aj hrozne obézny. Postupne schudol. On kvôli obezite si nikoho nevedel najst

karolinakr
30. aug 2024

nechcem byť zlá, ale ked bol obézny, má maleho, a ktovie ake problemy zdravotne s tym suvisiace, 16 rokov na sucho, mal by byť rad, že pekna žena, o ktoru muži maju zaujem, je tužiaca po ňom a má stále chuť..... a nie strečkovať,,
možno som moc náročna, ale ja to proste nechápem..on sa sprava, jak keby mal na vyber na každy prst 10

iceberg
30. aug 2024

Každý má hranicu ,,malého,, inde mňa by zaujímalo akože koľko to je ten malý gašparko? Akože normálne aj vieš koľko centimetrov má ,že si zobrala krajčírsky meter a odmerala , či len od oka sa typuje 😐?

niekto2hy
30. aug 2024

@karolinakr Nie je tu,tak ho neries.

karolinakr
30. aug 2024

@niekto2hy čím horší chlap, tým vyššie nároky

autor
30. aug 2024

@iceberg nechcem byť sprostá ale keď sa predo mnou prvý krát vyzliekol tiež som zostala v šoku. Nemá klasický penis ako muži že vonku on ho má ani neviem ako to napísať proste akoby ten penis bol schovaný v semenikoch. Keď sa vzruší tak trčí len špička. Tým že dosť schudol to už nevyzerá tak strašne , ale keď sa vyzliekol prvý krát ja som myslela, že on nemá vôbec penis

ysseba
30. aug 2024

A to ma aj oficialne nejaku diagnostikovanu poruchu? A plodny je? Viem, ze to nie je predmetom diskusie, len ma to zaujima.

iceberg
30. aug 2024

Môže mať aj nejakú poruchu vadu s penisom kôli tomu ho môže mať taký malý ak nebol v ,,studenej vode,, Keď spolu sexujete , cítiš jeho penis dnu ? Robí to s tebou niečo ? Ale odpovedz úprimne . Lebo on môže mať traumu z toho že má malý penis , a že ťa nedokáže uspokojiť ,lebo aj s veľkosťou penisu súvisí sebavedomie muža , možno by si prial aby ho mohol mať väčší aby ťa mohol uspokojiť lenže operácie na predĺženie penisu niesu také ako keď si dá žena urobiť implantáty keď ma malé prsia .Penis má omnoho viac nervových zakončení .

karolinakr
30. aug 2024

Na druhej strane som rada, že si našiel partnerku, ak si rozumiete v iných oblastiach a tebe to nevadí, tak možno ma hormonalne problemy celkovo, preto asi bujak z neho nebude, ale tak uvidíš..Toto by som radšej s doktorom riešila, sexuologom a urologom

lindusss2016
30. aug 2024

Celá táto diskusia sa nejak čudne zamotáva. Ty si 16 rokov čakala na neho, ale pritom máš s čím porovnávať, keďže ho nemá ako ostatní muži, ale celkom iného. To si stihla koľko mužov spoznať pred ním? A potom tých 16 rokov na suchu... Kým bol obézny a ledva mu ho boli vidno, tak s tebou spával 5 x denne, ale teraz keď schudol a má už aj pipíka, tak nechce... Celé divné toto 🤔

karolinakr
30. aug 2024

@lindusss2016
autorka, že si z náš prču robíš? to nemyslíš vážne toto

sticker
karolinakr
30. aug 2024

@iceberg jeden milionár zomrel pri predlžovaní penisu, to by som neriskovala

autor
30. aug 2024

Nerobím si srandu

@iceberg áno sex s ním je super. Uspokojí ma aj ho normálne cítim ale museli sme veeela toho skúšať aby sme našli také polohy aby som z toho mala ja aj on niečo. Časom sa to omnoho zlepsilo
Či je plodný to netuším
Preto hovorím, že milenku určite nema

iceberg
30. aug 2024

@karolinakr keď robia hrúbku tak je to bezpečnejšie ako keby robili operačné dĺžku . Ale ako vravíš , veľa komplikácií je to okolo toho a málokomu sa podarí dobre zotaviť pár chlapov z niekoľko stoviek až tisíc ešte lekári nevynasli ako to urobiť tak aby to bolo bez tazsich komplikácií.

iceberg
Autor odpoveď zmazal
annamivo
31. aug 2024

@dadka1997 nezvládal to až tak dobre, napr chceli sme ďalšie bábo a to sa podarilo až keď sme sa presťahovali, a to sme sa snažili 1,5 r.. tu aj dr povedala že to je stres z toho všetkého nakopeny. MM sa napr smeje že sa mu po sexe lepšie spí tak prečo sa dobre nevyspat 😉

jedenzdvojice
24. sep 2024

Ahoj, mozme si podat ruku ... 😥 Smutne je, ze dvaja si nevedia najst pekny cas na seba. Aj ja by som prijal castejsie sex, ale jeden nic nezmoze, ked druha polovicacsa k tomu nema

iceberg
24. sep 2024

Neviem ako bude reagovať tvoj chlap nato , ale ak by si chcela tak je možnosť ako zväčšiť o pár CM penis , sú nato študie ktoré robili úrologovia aj tu vec oni vynašli , len to trvá nejaké obdobie , keď tak mi napíš správu a vysvetlím ti tie veci .

vikiki29
24. sep 2024

@iceberg a načo by si ho dával zväčšovať, keď ho aj tak používať nechce, nemieni? 🤣sorry, nedalo mi🤣