Ako riešiť nesúhlas partnera s prezervatívom?
Ahojte dámy. Ja mám v poslednom čase asi šťastie na idiotov alebo neviem či rozumiem v poslednom čase. Ja ako zena nemôžem používať antikoncepciu nerobí mi to dobre a keď žiadam partnera aby použil prezervativ ohrna nosom že nie on vie kedy ma vytiahnuť medzy nami sú neskutočne konflikty koli tomu. Čo mám robot? Ako sa chrániť ja dieta nechcem a tŕpnuť do menštruácie je pre mna niečo strašne.
Preco si so sebcom?
@anonym_autor Neexist bez kondómu.
Môžeš skúsiť aj iný druh ženskej antikoncepcie. Ženský kondóm,pharmatex ...
Preco si so sebcom?
@viestta ja neviem ja keď počúvam v okoli tak vsedci robia zo seba frajerou že netreba oni vedia kedy vytiahnuť. A ja tomu celému nerozumiem.
tehotenstvo znáša hlavne žena, preto to chlapov netrápi. Ak nechceš dieťa, tak bude mať frajer kondom, ak ho nechce, tak nebude sex.
@viestta ja neviem ja keď počúvam v okoli tak vsedci robia zo seba frajerou že netreba oni vedia kedy vytiahnuť. A ja tomu celému nerozumiem.
@anonym_autor teba nemaju vsetci dookola zaujimat, teba ma zaujimat len ten jeden. Vies kolko potomkov beha po svete tym, "co vedia kedy vytiahnut". Bud bude kamarat pouzivat prsiplast na gasparka, alebo gasparka nebude zasuvat. Bodka. Ked to nie je ochotny akceptovat, tak potom nech hlada taku, co mu to akceptovat bude. Ty si najdi ineho, ohladuplneho a zodpovedneho, nestracaj cas so sebcom. Pretoze toto hovori o tom, ze je sebec. Ostatne prejavy sebecstva este nevysli na povrch, ale bude ich vela...
Môžeš skúsiť aj iný druh ženskej antikoncepcie. Ženský kondóm,pharmatex ...
@anonym_f029fe nepoužívala som to a je to učíme?ten pharmatex
@anonym_f029fe nepoužívala som to a je to učíme?ten pharmatex
@anonym_autor áno,máš šťastie na idiotov,ale aspoň to zistíš hneď a môžeš ho poslať kade ľahšie, keby si nechcel dat u mňa kondóm, skončil by....to nie je len o tehotenstve, ale aj o pohl.chorobach napr. ....a ver, že existujú chlapi, čo s tým problém nemajú, sú zodpovední a záleží im na partnerke aj jej zdraví a bezpečí...
@anonym_autor teba nemaju vsetci dookola zaujimat, teba ma zaujimat len ten jeden. Vies kolko potomkov beha po svete tym, "co vedia kedy vytiahnut". Bud bude kamarat pouzivat prsiplast na gasparka, alebo gasparka nebude zasuvat. Bodka. Ked to nie je ochotny akceptovat, tak potom nech hlada taku, co mu to akceptovat bude. Ty si najdi ineho, ohladuplneho a zodpovedneho, nestracaj cas so sebcom. Pretoze toto hovori o tom, ze je sebec. Ostatne prejavy sebecstva este nevysli na povrch, ale bude ich vela...
@viestta to som mu aj ja hovorila že vieš koľko deti pobehuje po svete čo povedali že vedia kedy vytiahnuť? Ale snim je diskusia veľmi taška. Taký tvrdohlavý človek to je. Nedá si nič vysvetliť. Ja už jedno dieta mám som naňho sama. Ďalšie dieta už nezvládnem živiť.
Takeho chlapa by som mohla kaslat. V takejto veci na zaciatku vztahu ma problem, tak aky asi bude neskor k tebe? Dovi-dopo, na svete su aj schopnejsi chlapi.
@anonym_autor Utekaj od neho. Nechces doma tvrdohlavca, co mysli len na seba.
Takeho chlapa by som mohla kaslat. V takejto veci na zaciatku vztahu ma problem, tak aky asi bude neskor k tebe? Dovi-dopo, na svete su aj schopnejsi chlapi.
@chlebikova
@anonym_8a1849
Hej je tvrdohlavý majster sveta mne niekedy pripadá keď mu niečo chcem vysvetliť že toto tak nefunguje. Ne to ja som ta hlupana
Uteč od chlapa vyžaduj kondóm. Pár mesačná známosť nie je hodná toho, aby šiel do toho bez.
@viestta to som mu aj ja hovorila že vieš koľko deti pobehuje po svete čo povedali že vedia kedy vytiahnuť? Ale snim je diskusia veľmi taška. Taký tvrdohlavý človek to je. Nedá si nič vysvetliť. Ja už jedno dieta mám som naňho sama. Ďalšie dieta už nezvládnem živiť.
@anonym_autor na co ti je taky chlap? Poloz si otazku Na co mi takeho?
Uteč od chlapa vyžaduj kondóm. Pár mesačná známosť nie je hodná toho, aby šiel do toho bez.
@anonym_f8a2b0 je to taške si priznať. Že je to strata času. Ja len som nechcela zostať sama. Hľadala som chyby v sebe.
@anonym_autor na co ti je taky chlap? Poloz si otazku Na co mi takeho?
@viestta neviem stále som hľadala chybu v sebe keď nikoho nemám či ja som taká krava neviem sa chovať.
@anonym_f8a2b0 je to taške si priznať. Že je to strata času. Ja len som nechcela zostať sama. Hľadala som chyby v sebe.
@anonym_autor nie, v tebe chyba nie je. Nemozes byt taka zufala, aby si stracala cas s takym clovekom. Pekne to ukonci. Pamataj si, ze vzdy je lepsie sama ako s blbcom. Uz si jedneho takeho stretla, tak hadam si sa poucila.
@anonym_autor nie, v tebe chyba nie je. Nemozes byt taka zufala, aby si stracala cas s takym clovekom. Pekne to ukonci. Pamataj si, ze vzdy je lepsie sama ako s blbcom. Uz si jedneho takeho stretla, tak hadam si sa poucila.
@viestta áno jedného blbca som už stretla. Jako ďakujem mu za to že mám 9 ročného zdravého syna. Ja nejak tejto dobe nerozumiem po pravde.
@anonym_autor vitaj so svete šťastnych single žien. 🙂 Tiež poznám pár takých ,,vyťahovačov,, 🙂 nemala som záujem
Kamoska tiez tak narazila na blbca. Kondom ani za nic a pekne si pochodila po doktoroch. S cudzim chlapom by som bez nesla.
@anonym_autor vitaj so svete šťastnych single žien. 🙂 Tiež poznám pár takých ,,vyťahovačov,, 🙂 nemala som záujem
@terezia74 ďakujem😊 jako ja si poviem že zo vstahami som skončila a potom ma to prejde že dobre skúsim ísť na rande. Keď mi syn povie a mami chod na rande. Ale vedsinou tam sadim z vyvalenima očami to nieje môžme.
Kamoska tiez tak narazila na blbca. Kondom ani za nic a pekne si pochodila po doktoroch. S cudzim chlapom by som bez nesla.
@benit ešte to tak mi chyba aby som niečo drapla🤦♀️ja by som sa asi od hanby prepadla.
@anonym_autor
Daj si zaviesť vnútromaternicové teliesko a más pokoj.Teraz sú o dosť spoľahlivejšie ako boli kedysi.
radsej sama ako s blbcom. Nemyslim, ze to vyriesi akakolvek antikoncepcia. Ak je raz blb, tak to sa nezmeni.
@anonym_autor
Daj si zaviesť vnútromaternicové teliesko a más pokoj.Teraz sú o dosť spoľahlivejšie ako boli kedysi.
@ketrin1984 to som už riešila z doktorkou a povedala že neegzistuje mala som problemi zdravotne. Že to by bolo riskantne.
@chlebikova
@anonym_8a1849
Hej je tvrdohlavý majster sveta mne niekedy pripadá keď mu niečo chcem vysvetliť že toto tak nefunguje. Ne to ja som ta hlupana
@anonym_autor buď tvrdohlavá aj ty a nesexuj. Problém sa vyrieši sám.
@anonym_autor buď tvrdohlavá aj ty a nesexuj. Problém sa vyrieši sám.
@januska12323 to by ma zaujímalo aj ako sa to vyrieši?
Opýtať sa či je pripravený na otcovstvo, keď nie alimenty to istia.
@benit ešte to tak mi chyba aby som niečo drapla🤦♀️ja by som sa asi od hanby prepadla.
@anonym_autor a este to hodila na mna, ze ja som ju tlacila do toho, aby ten vztah posunula🤣, ale ze je tak blba a isla bez gumy? To fakt som jej mala toto pripominat? Dospelej zene?🤦♀️

@anonym_autor Rozist sa.