Ako riešiť nesúhlas partnera s prezervatívom?
Ahojte dámy. Ja mám v poslednom čase asi šťastie na idiotov alebo neviem či rozumiem v poslednom čase. Ja ako zena nemôžem používať antikoncepciu nerobí mi to dobre a keď žiadam partnera aby použil prezervativ ohrna nosom že nie on vie kedy ma vytiahnuť medzy nami sú neskutočne konflikty koli tomu. Čo mám robot? Ako sa chrániť ja dieta nechcem a tŕpnuť do menštruácie je pre mna niečo strašne.
@januska12323 to by ma zaujímalo aj ako sa to vyrieši?
@anonym_autor no ako, buď sa chlapík oblečie a uzná tvoje dôvody alebo pôjde sexovať inam.
@anonym_autor a este to hodila na mna, ze ja som ju tlacila do toho, aby ten vztah posunula🤣, ale ze je tak blba a isla bez gumy? To fakt som jej mala toto pripominat? Dospelej zene?🤦♀️
@benit ceho?nerozumie?
@ketrin1984 to som už riešila z doktorkou a povedala že neegzistuje mala som problemi zdravotne. Že to by bolo riskantne.
@anonym_autor no najspoľahlivejšia ochrana to nie je , ale určite je to v kombinácii s prerušovaným sexom lepšia alternatíva ako len "ja viem kedy ho vytiahnuť". My sme tak fungovali roky , ale s vedomím, že ak sa dieťa pritrafí sme naň pripravení... A pharmatex nechráni pred prenosnými pohlavnými chorobami , ja by som hlavne z tohto dôvodu trvala na kondóme pri novom partnerovi.
@anonym_autor no najspoľahlivejšia ochrana to nie je , ale určite je to v kombinácii s prerušovaným sexom lepšia alternatíva ako len "ja viem kedy ho vytiahnuť". My sme tak fungovali roky , ale s vedomím, že ak sa dieťa pritrafí sme naň pripravení... A pharmatex nechráni pred prenosnými pohlavnými chorobami , ja by som hlavne z tohto dôvodu trvala na kondóme pri novom partnerovi.
@anonym_f029fe to by bolo už choré keby mi také niečo nepovedal že ma nejakú pohlavnú chorobu. To už kde tento svet speje. Žeby to bol až taký hajzel. Idem si užiť je mi to jedno hlavne že ja mám prázdne vajcia.
a kde je problem povedat, nebude kondom, nebude sex?
@dollyzv ja to nemôžem používať hormonálnu antikoncepciu používala som 7 rokou pred synom potom po synovy konecne mám 2 roky menštruáciu a nešibe mi stoho.
@anonym_autor zeno, ty nie si kompletna, nehnevaj sa na mna. Ty riesis co na to povie? Vsak je uplne jedno co na to povie. Bud bude prezervativ alebo nebudes ty. Ty mas pocit, ze bez chlapa si nekompletna? Bez chlapa si nic, nemas hodnotu? Spamataj sa, uz davno neplati Namas chlopa, nemas pravdy. Maj trochu sebeucty a hrdosti a prestan sa obvinovat, pretoze chumaj je on, nie ty si hlupa. Posli ho kade lahsie, s tymto len zbytocne stracas cas.
Ked uz fakt nevies ako dalej, vezmi papier na jednu stranu napis co ti to prinasa, ze si s nim, co ti to berie, a potom otoc papier a napis co ti prinesie ak budes bez neho a co ti to vezme. Ten papier strc do suflika a zajtra vecer si to precitaj, budes vediet ci sa oplati zapriet samu seba a ostavat s blbcom len preto aby si nebola sama.
tolko neskoro vytiahnutych deciek beha po svete a tolko slobodnych matiek ... samozrejme -mozes to riesit u seba a hladat nahradu za tabletky -mas moznosti..ale ak by moj partner odmietol kondom aj napriek y ziadosti-ja by som ho nenazvala partnerom ale epartnerom ... on nieze ma vediet kedy vytiahnut..ale ma pocuvat partnerku a jej ziadost - nemas kondom nemas se -nepaci sa ti chod inde ..
@anonym_autor podla tvojho komentara nebude asi priblem iba v kondome.
@viestta to som mu aj ja hovorila že vieš koľko deti pobehuje po svete čo povedali že vedia kedy vytiahnuť? Ale snim je diskusia veľmi taška. Taký tvrdohlavý človek to je. Nedá si nič vysvetliť. Ja už jedno dieta mám som naňho sama. Ďalšie dieta už nezvládnem živiť.
@anonym_autor by som ho poslala kade ľahšie. Idiot. On sa o dieťa starať nebude. A určite by som neriskovala tehotenstvo s takým......
Podľa popisu je to ako topiaci sa aj slamky chytá 🤷♀️ Keď niekto nechce použiť kondóm, tak nech si zasúva do inej. Vec vybavená.
No potom objednat latexove leginy so zabudovanym kondomom. A mas pokoj
@anonym_f8a2b0 je to taške si priznať. Že je to strata času. Ja len som nechcela zostať sama. Hľadala som chyby v sebe.
@anonym_autor mas partnera a si na dieta sama? Uz toto je zle… ja rozumiem tomu, ze nie je biologicky otec dietata, ale ak si vo vztahu, tak by ste mali byt dvaja nie len na radosti, ale aj povinnosti - o tom predsa vztah je. A ak to este nie je vztah, ale sa len spoznavate, tak kondom je povinnost aj keby si hned tabletky brala. Lebo nezelane tehotenstvo sa mi zda mensi problem ako napr HIV.
A to máš akého starého syna, keď mu musíš vešať na ňom s, že ideš na rande? A potom, po rande mu povieš čo? UPS, nevyšlo? ak je to dieťa, netahaj do svojich sr....iek.
@anonym_autor nesuhlas s prezervativom by mal u teba vyvolat nesuhlas so sexom.
Ked parkrat odmietnes sex bez ochrany, tak on sa odprace aj sam. Nemusis byt taka zufala, ze budes sama. Radsej sama, ako mat nezodpovedneho, sebeckeho partnera.
Nerozumie ti autorka. Vies, ze mas problem s ATK. Tvoj kamos, nenazvem ho partnerom, lebo sa tak nesprava, odmieta kondom, lebo on je getoj. Ty hladas chybu v sebe, lebo adi robis nieco zle. Ano, robis, prisposobijes sa srbcovi, chlap, ktory nie je ochotny vypocut a pochopit partnerku v tomto je sebec a garantujem Ti, ze najvacsie sebectvo este neprezentoval. To fakt si tak nestastna bez chlapa, ze si ochotna tolerovat vola?
Ten pharmatex nefunguje ako iné antikoncepcie asi len na 70% mi ho pouzivame s priateľom. Ale ak by som tehotná ostala my sa nebránime ďalšiemu babu, len nejdeme naplno lebo beriem lieky a ešte ma čaká par vyšetrení. Zatiaľ všetko v poriadku ale keď sa rozhodneme ze už žiadne nebude tak bud kondóm alebo ide on na vazektomiu. Ja nesmiem antikoncepciu q takto sme sa dohodli ešte na začiatku vzťahu. Kým sme sa nedohodli na prvom dieťati ani ho len nenapadlo ísť bez ochrany.
za pár mesiacov čakám tému...som v tom a partner odišiel
Si slobodná matka, ktorá vychovala dieta sama a to je veľmi náročné, ja sama neviem ako by som to zvládla. Ty si to zvládla, ale keď príde nejaký chlap tak túto svoju hodnotu a kvalitu nevidíš a snažíš sa mu všemožne prispôsobiť? Je to preto, ze žiješ medzi chlapmi, ktorí sú rovnakí ako on a myslíš si, ze lepšie to už nemôže byť? Môže. Žena ktorá vychova sama dieta je hrdinka a nemôže predsa svoju hodnotu popierať, aby sa znížila na úroveň muža, ktorý je takto sebecký.
tak namiesto toho aby si ho kopla doriti hladas ako sa chranit inak? ako ta moze taky debil pritahovat vobec?
Debil je samolubi a ty hľadáš chybu v sebe?
By som s takým ani nebola. Pretože keď sa stane " nehoda" je všetko na žene lebo veď on si dal pozor. Nevraviac o chorobách. Chyba nie je v tebe ale v tých chlapoch.
Nebola by som s takým človekom. S manželom sme spolu 23 rokov. Vždy ale vždy sa/nás chránil. Okrem obdobia, keď sme chceli deti a keď som brala HAK.
Poslednú dobu sa čudujem ako klesli nároky žien na výber partnerov.

Opýtať sa či je pripravený na otcovstvo, keď nie alimenty to istia.
@misicka31 to by aj mna zaujímalo ako sa k takému niečomu postaví. Jak sa bude bit do pŕs že on je pripravený a keď príde na svet tak bude vyhukany. Tak ako predošlé tehotenstvo. A zdrhne