Ako riešiť nesúhlas partnera s prezervatívom?
Ahojte dámy. Ja mám v poslednom čase asi šťastie na idiotov alebo neviem či rozumiem v poslednom čase. Ja ako zena nemôžem používať antikoncepciu nerobí mi to dobre a keď žiadam partnera aby použil prezervativ ohrna nosom že nie on vie kedy ma vytiahnuť medzy nami sú neskutočne konflikty koli tomu. Čo mám robot? Ako sa chrániť ja dieta nechcem a tŕpnuť do menštruácie je pre mna niečo strašne.
Čudujem sa ze nik nespomenul kompromisnu metódu "pol-na-pol" (teda začať bez a v polke si dat kondóm. Kompromis a všetci sú spokojní.
@cacianka
@viki99999
@solinkarka jako zaskočilo aj zabolelo to že nech mi povie do huby ten dôvod a nie takto. Že vieš čo rozchádzame sa ale nie takto. To ma jako zaskočilo niečo aspoň aby povedal. A nie že ignor
@anonym_autor chápem, ale chlapi si veľmi primitívne a chrapunske stvorenia - samozrejme nie všetci, ale tento je dupľom..
Aj ja som to zažila, že sa zachoval chrapunsky , nie kvôli kondómu, ale opakovane, a prišla som na to až časom, že mi klamal a trepal bludy

@anonym_autor hlavne sa k nemu nevracaj aj keby hory doly sľuboval
@cacianka
@viki99999
@solinkarka jako zaskočilo aj zabolelo to že nech mi povie do huby ten dôvod a nie takto. Že vieš čo rozchádzame sa ale nie takto. To ma jako zaskočilo niečo aspoň aby povedal. A nie že ignor