icon

Ako riešiť pokles príťažlivosti partnera?

8. nov 2024

Priateľ odkedy sme spolu poriadne pribral, kedysi bol štíhly ako prút, teraz má však poriadny pupok a prestal ma priťahovať. Snažím sa mu dať najavo, aby s tým niečo spravil, no vždy to otočí na srandu, že to znamená, že sa má so mnou dobre, no jeho snaha s tým niečo spraviť nie je žiadna. Neviem, čo s tým ďalej, je to super človek, starostlivý, milujúci, zabezpečený, dobre zarabajúci, ideálny manželský materiál, avšak príťažlivosť sa stráca. Myslíte, že je márne čakať zmenu?

Strana
z3
johanka21
10. nov 2024

Môj manžel má tiež asi také brucho a nevadí mi to, pretože ho veľmi milujem. Lenže medzi nami a Vami je ten rozdiel, že mne je cez 50 a môjmu manželovi 63. Že Ťa v Tvojom veku Tvoj priateľ prestáva priťahovať, sa Ti ani nečudujem, pretože pri pomyslení, ako bude vyzerať, keď bude mať 60, čiže raz toľko, tak to si ani neviem predstaviť. A to bol môj manžel kedysi naozaj krásne vypracovaný, pretože bol artista. A hoci je Tvoj partner dobrý človek, ak Ti teraz prekáža jeho brucho, tak Ti bude prekážať vždy a láska vyprchá, či chceš, alebo nechceš. Moja babka vždy hovorievala, že srdcu nerozkážeš.

michaela567y
12. nov 2024

Vyzera hrozne sory

macatt
12. nov 2024

Podla mňa má len malé tričko😂 treba kúpiť väčšie..

germaniawerks
25. nov 2024

Nechcel by som tak vyzerať, hlavne keď píšeš, že je zabezpečený, a teda môže pre seba robiť oveľa viac v tomto smere. Ale chýba tu tvoja postava pre porovnanie. Páriky sa zvyknú v tomto podobať.

hefo
25. nov 2024

@germaniawerks Vole, ty si tu zas? Som zvedavý, za ako dlho ťa zase zablokujú...

earlgrey
25. nov 2024

@hefo kto to je? 😀

Strana
z3