Prečo atraktívna žena stratila príťažlivosť u muža?
Stretli ste sa s tým ze ste atraktívna zena staráte sa o seba a vášho muza ste prestali priťahovať?
Ja skôr vidím príklady opačné, že ženy sa o seba nestarajú (aj keď si možno myslia, že sa starajú) a ich muž potom pozerá inde, lebo doma má rozkysnutú "tetu" ktorá sa vyhovára, že má toho veľa, deti, práca, domácnosť...
Poznám take prípady, pekná, ale panovacna harpia. To skôr či neskôr každého chlapa prestane časom vábiť a radšej si nájde veselú bacuľku s ktorú je sranda a dá sa a ňou dobre pokecať
@anonym_autor Su bohuzial aj muzi, co nevedia prezit bez dopaminu z novych zien a ich balenia. Aj keby ta predosla bola neviem aka, proste sa uz okuka.
@anonym_autor co to ma spoločne s atraktívnosťou? Muži to proste majú v sebe, potrebujú iné ženy, a je jedno ci majú alebo nemajú atraktívnu ženu.
Poznám take prípady, pekná, ale panovacna harpia. To skôr či neskôr každého chlapa prestane časom vábiť a radšej si nájde veselú bacuľku s ktorú je sranda a dá sa a ňou dobre pokecať
@anonym_79375b milujem tieto mýtusy o veselých tučných, pardon bacuľkách 😀 Aj ty máš komplexy z pekných štíhlych žien? 😀
@anonym_79375b milujem tieto mýtusy o veselých tučných, pardon bacuľkách 😀 Aj ty máš komplexy z pekných štíhlych žien? 😀
@anonym_598971 to urcite totiz pisala samotna baculka, ktora zavidi tym stihlym
Milujem 😆
My stihlejsie sme spuchnute vecne nespokojne mrochty bez zmyslu pre humor
Tu sa zas baby doťahujú
Ale hlavne, že chlapi su uplne top
Top fyzicky a duševne
Ale žena ked ma krivý vlasok tak to teda nie
Kilá navyše tak to hrôza
A keď kosť a koža tak do koša s ňou
😅 Ze sa nechávate tak manipulovať chlapmi
Žena aby sa triasla aby náhodou trošku niečo a už chlap ju nechce alebo ho nepritahuje..
Tak taký chlap nech sa da liečiť alebo ked presedlal na chlapov nech to povie na rovinu
Každého normálneho chlapa pritahuju ženy a tá vlastná ma byt číslo jedna
Tvárime sa ze su prasce co pretiahnu hocico ale to ze doma zena taká alebo onaka a akurát ju nechce,tak to chyba ženy lebo...
😅
A nebude to večný Balič?Honi si ego lebo vo vnútri je zakomplexovaný?A tak očumuje, vypisuje si po nete, ci reálne báli. Je veľa muzov ktorým sa vlastna zena po určitej dobe okuka, preje sa jej, chce nové masko, komu by chutilo jest stále to iste 😉
A to môže byt zena aj Miss World
Nestalo, a asi dlho nestane, lebo keď sa mi chce, robím drobnosti, ktoré ho idú roztrhať od toho, aby ma mohol mať. A tiež vidí, že má kopec mužov o mňa záujem, tak ho to drží v strehu.
@anonym_79375b jasne, vesele bacule s natriasajucim sa bruchom od smiechu - sen vsetkych muzov🤣
@anonym_autor bežná vec v dlhoročných vzťahoch. Opačne to funguje tiež, muž prestane po rokoch priťahovať ženu.
Tu sa zas baby doťahujú
Ale hlavne, že chlapi su uplne top
Top fyzicky a duševne
Ale žena ked ma krivý vlasok tak to teda nie
Kilá navyše tak to hrôza
A keď kosť a koža tak do koša s ňou
😅 Ze sa nechávate tak manipulovať chlapmi
Žena aby sa triasla aby náhodou trošku niečo a už chlap ju nechce alebo ho nepritahuje..
Tak taký chlap nech sa da liečiť alebo ked presedlal na chlapov nech to povie na rovinu
Každého normálneho chlapa pritahuju ženy a tá vlastná ma byt číslo jedna
Tvárime sa ze su prasce co pretiahnu hocico ale to ze doma zena taká alebo onaka a akurát ju nechce,tak to chyba ženy lebo...
😅
@anonym_569883 ale co trepes. Keby moj muz teraz pribral 20kg, tiez by ma prestal pritahovat. Keby zacal byt agresivny, tiez s nim nie som. Je to nomralne vyvazene.
Ja skôr vidím príklady opačné, že ženy sa o seba nestarajú (aj keď si možno myslia, že sa starajú) a ich muž potom pozerá inde, lebo doma má rozkysnutú "tetu" ktorá sa vyhovára, že má toho veľa, deti, práca, domácnosť...
@anonym_598971 zato tí chlapi sú krásni, vysportovani a upraveni 😂😂😂.
@anonym_598971 komplexy? Nie, som stihla, ale nie vykostené drevo čo nemá ani rici ani cici 😝😝😝😝
@anonym_79375b jasne, vesele bacule s natriasajucim sa bruchom od smiechu - sen vsetkych muzov🤣
@anonym_ca37a0 ale lepšie veselá bacula, ako vychrntnuta 40 kilova kostra, ktorá hystericky počíta koľko priberie keď si dá 2 kopčeky zmrzliny a jej svet sú tabuľky
@anonym_598971 zato tí chlapi sú krásni, vysportovani a upraveni 😂😂😂.
@anonym_ed34af Ano, sú aj pupkatí rozkysnutí chlapi a je ich dosť. Vidím to na svojich kolegoch, čo pred sebou vlečú vačšie brucho a milujú sa dobre nezdravo najesť a dať si pivo. Ale tak to aj tie ich ženy tam vyzerajú, rozkysnuté gazdinky čo sa tiež málo hýbu a vrchol ich letnej zábavy je si večer grilovať (nezdravé jedlá) niekde na dvore ich satelitného domčeka a zapíjať to alkoholom..
Ale potom sú aj chlapi, čo športujú, pijú minimum alkoholu a udržiavajú sa zdravším životným štýlom. Ako ja 🙂 Aktívne behávam a som aj členom bežeckého klubu. Chlapi sú tam všetko vyšportovaní (a štíhli) 40tnici, takže existujú aj takí. Dnes večer sa beží Telekom Night Run, už sa teším na beh a partiu 🙂
Ludia sa okukaju, nie je to tebou ...
@anonym_598971 To nie sú výhovorky. Žena, pokiaľ nemá dostatočnú podporu od muža alebo rodiny, je naozaj prikrátka na to, aby zvládla aj prácu, aj domácnosť, aj deti a ešte k tomu počítala kalorické tabuľky alebo chodila do fitka.
@anonym_ed34af Ano, sú aj pupkatí rozkysnutí chlapi a je ich dosť. Vidím to na svojich kolegoch, čo pred sebou vlečú vačšie brucho a milujú sa dobre nezdravo najesť a dať si pivo. Ale tak to aj tie ich ženy tam vyzerajú, rozkysnuté gazdinky čo sa tiež málo hýbu a vrchol ich letnej zábavy je si večer grilovať (nezdravé jedlá) niekde na dvore ich satelitného domčeka a zapíjať to alkoholom..
Ale potom sú aj chlapi, čo športujú, pijú minimum alkoholu a udržiavajú sa zdravším životným štýlom. Ako ja 🙂 Aktívne behávam a som aj členom bežeckého klubu. Chlapi sú tam všetko vyšportovaní (a štíhli) 40tnici, takže existujú aj takí. Dnes večer sa beží Telekom Night Run, už sa teším na beh a partiu 🙂
@anonym_598971 ja som tiež 40tnička a môžem povedať, že štíhla, udziavam si postavu ale nie kvôli chlapovi, no najmä kvôli sebe a zdraviu. No je to životný štýl, zdravo jesť, hýbať sa....A potom sú tu tí druhí, ktorým to je jedno ako vyzerajú. Problém nastáva vtedy, keď jeden z partnerov žije zdravo a stihlo a ten druhý vyzerá ako vypapane prasiatko. To určite uznávam, že problém to je. Mňa osobne tiež nepriťahuje tučný chlap....môj je našťastie ako ty a drží sa 😂😂😂. Uži si dnešok ✌️🍀
@anonym_ca37a0 ale lepšie veselá bacula, ako vychrntnuta 40 kilova kostra, ktorá hystericky počíta koľko priberie keď si dá 2 kopčeky zmrzliny a jej svet sú tabuľky
@anonym_79375b je siroka skala postav medzi tym. Nie su len tucibomby a kostry
@anonym_autor nie. Ja sa o seba nestarám, resp. Len základná hygiena, chodím čistá, učesaná, ale nič viac. A muž vkuse po mne ide ako po údenom. Sme spolu strašne dlho. Buď to tam je, alebo nie je. 😂
@anonym_autor áno, vzhľad nezachráni všetko, niečo je zle v komunikácii napr alebo niečo v tvojej povahe mu až tak nesedí, zaujal ho niekto iný, možno ty si krajšia ale iné veci rozhodujú aj o príťažlivosti
tak ked podvadzal chlap shakiru, alebo sandru bulock a kopec inych krasnych zien tak skoncilo tak to je asi bezne
@anonym_autor mohol vytriezviet, zamiloval sa do zeninho potencialu, iluzie o nej. Ona je rovnako fyzicky atraktivna, no uz ju vidi inak
Tiež ma pobavili tie veselé 100 kg bacuľky, večne vysmiate, zábavné a sexi , za ktorymi sa idu muzi potrhat😂😂😂Ojoj väčšinou sú to zakomplexované tučné mrochty.
To je mýtus, že sa partneri stále priťahujú aj po 30 rokoch manželstva. Zivot zovšednie aj keď sa máte radi a komunikujete spolu. Nastava rutina a stereotyp. Môžeš byť krásna, atraktívna, dobrá, milá a vľudna a tiež by ťa nebavil jesť kaviar každý deň. Dala by si si občas aj hamburger.
Môže byť žena modelka, ale keď nemá všetko v hlavičke s poriadkom nepomôže nič
Mne sa to deje. Dôvod som nenašla. Vyzerám veľmi dobre. V hlave mám tiež. Nemám pocit, že som harpia. Som starostlivá. Vždy som ho milovala.

osobne nie, ale nie je na tom nic cudne
atraktivita nespociva len vo vzhlade ci dokonalej postave, mozno si povrchna, neda sa s tebou o nicom rozpravat, nudna, mozno ti chyba intelekt, tazko povedat, spytaj sa jeho, co to sposobilo