icon

Ako riešiť problém s bolesťou pri intímnom styku?

28. feb 2024

Ahojte, ide o to, že som si našla priateľa, ale máme problém mať sex z mojej strany. Neviem, či ide o vaginismus alebo čo, ale proste ma to strašne bolí a krvácam z toho (a to tam dá len kúsok chápete). Nikdy predtým som nemala pohl. styk. Mala som problém aj nosiť tampóny a minule som si chcela dať čipok a teda strašná bolesť, ani som si ho nemohla dať. Neviem, či som iba precitlivelá, ale hrozne ma to štve. Momentálne svojho gynekológa nemám, bývam v zahraničí, ale bojím sa, že má proste odpálkuje s týmto. Nemáte s tým niekto skúsenosti?

gabika0825
•
28. feb 2024

Prečo by tá mal odpalkovat? Ak máš prvý styk, tak sa stane ze vyjde trochu krvi, ale nemala by si veľa krvácať. A keď začínaš sexuálne žiť, je dobre si gynekológa nájsť čím skôr. Moc ti tu asi neporadíme.

anjelicek26
•
28. feb 2024

V zahranici mame tiez gynekologov...a tieto problemy budu normalne riesit. Nikto ti takto nepovie, kde je problem, moznosti je vela.

alabama0011
•
28. feb 2024

Chirurgicky ti vedia prerusit panensku blanu. Ja som to musela absolvovala tiez. Inak sa nedalo.. drzim palce 🙂

cookie29
•
28. feb 2024

Aj zahranici existuju gynekologovia alebo aj midwife... podla toho kde si

majkakvet
•
28. feb 2024

Drzim palce, aj ja som to mala:(. Dned dve dospele deti. Bude to dobre.

nazli24
•
28. feb 2024

Ako aj ja
Som mala to isté
Zmena partnera to vyriešila.
Našla som si chlapa pri ktorom keď sa mu pozriem do očí nechcem prestať s ním sexovať úplne ma dráždi už len jeho hlas a rada by som s ním vkuse sezovvala. Tým pádom má tak priťahuje že ani neviem čo je vaginizmus ako som.mala pri ex kt.ma nepritahoval. Všetko je to o Tom či tá chlap priťahuje či tá dokáže vzrušiť a či je pekný a či ho ľúbia. Nič iné..ak s ním nemáš rada sex tak jasné že ťa to bude bolieť..a to podotýkam že môj ex bol nežný mal asi len 14cm vtáka..a tento má 21cm a som úplne v pohodička a žiadny problém. Je to v chlapovi ver mi

mikadooo
•
28. feb 2024

Choď k dr, nemusíš sa báť, dá sa to riešiť. Najskôr treba, aby ťa pozrel, či tam nie je nejaký fyzický problém, možno to ani nebude vaginizmus. Neboj sa, doktor ťa určite neodpálkuje a ak hej, tak je to debilný doktor a treba ísť k druhému - normálnemu. Ak aj by to bol vaginizmus, takisto s tým vie pomôcť lekár. Bez lekára si s tým sama nepomôžeš... Návštevou lekára nemáš čo stratiť, naopak, je dosť veľká šanca, že ti pomôže, alebo aspoň bude hľadať riešenie, niečo poradí, alebo pošle na ďalšie vyšetrenia. A keby jeho rady trebárs na prvý šup nezabrali, treba sa tam vrátiť s skúšať ďalej. Držím ti palce... Netráp sa zbytočne.

autor
•
29. feb 2024

@anjelicek26 áno sú, len vôbec neberú nové pacientky 😭 obvolala som x kliník

autor
•
29. feb 2024

@majkakvet A čo ti pomohlo?