icon

Ako riešiť problémy s emóciami pri sexe?

Dnes o 18:08

Ahojte. Mám taký menší-väčší problém. S frajerom sme spolu 3 roky. Mame za sebou 2 väčšie rozchody, ale po pár mesiacoch sme sa k sebe vrátili. Naposledy sme sa rozišli v júli tohto roka, no teraz sme znova spolu. Mám taký problém, že odkedy sme si povedali, že okej skúsime to zas spolu, tak necítim s ním nic pri sexe. Nevidíme sa celý týždeň, pretože on je v praci, ja mám prednášky a musím sa učiť, tak trávime spolu čas cez víkendy. Necítim nic ani fyzicky, ani emočne. Stále mi hlava beží niekam inam, mám pocit, akoby som proste len šla na autopilota. Problém podľa mňa dole nemám, lebo keď som sama, myslím na sex atd, aj keď si to náhodou robím sama, všetko cítim. V momente, ako som s ním, nemám chuť ani na sex, a keď mám, je ta chuť slabá a keď už k tomu dôjde, vypnem. On o tom nevie ešte, lebo neviem, ako mu to mám co najcitlivejšie sprostredkovať. Sex mame inak skvelý, nikdy som s týmto problém nemala. Možno to je tým, že po poslednom rozchode moja psychika dosť rezignovala, a ja sa nejak ani neviem k nemu naspäť emočne napojiť, lebo mám pocit, že nie je až takou oporou, ako si to predstavujem. Absolútne sa ma nepýta ako sa mám, aký mám deň, co som robila. A keď ano, cítim, že to je len otázka do plena, alebo keď napríklad cíti odo mňa že som nejaká dotiahnutá voči nemu, tak vtedy zrazu začne byt milší, inak nemá záujem. Občas mám pocit, že je so mnou len preto, aby nebol sám. Ale potom robí aj také veci, že mám pocit, že ma asi rad ma ( napríklad keď sme spolu, stará sa aby som bola najedena atd ), ale môže to byt aj čisto elementárna slušnosť. Tiež mám pocit, že je “mojkaci” len vtedy, keď mu ide o sex. V momente, ako to dokončíme, už nemá takú potrebu ma objímať atd. Cítim sa potom často využitá. Povedala som vám len v skratke co cítim, je to v skutočnosti oveľa hlbšie ale myslím, že na poskytnutie nejakej rady, ak máte, vám tieto informácie stačia. Veľmi ma to trápi posledné tyzdne, rozchod nechcem znova riešiť, skôr skusit na tom zapracovať. Aj chcem, ale akokeby nemám silu, bojim sa či by sa nenastval. Máte niekto s týmto skúsenosti ? Máte nejaké rady ? Ďakujem 😔

lindous
•
Dnes o 18:14

Ja si myslím, že je čas si priznať, že vášmu vzťahu odzvonilo, tentokrát už nadobro a ste spolu len z pohodlnosti, lebo nechcete byť sami...

euka210
•
Dnes o 18:26

@anonym_autor a preco si potom s nim? Ked mi raz niekto "nesedi", tak mi nesedi, 2 rozchody za 3r...o com to akoze je?

wolf_
•
Dnes o 18:29

Ako si sama napísala problém vlastne nie je v sexe, ale inde. A tam vidím aj riešenie. Či už to bude rozchod nadobro alebo to bude funkčná komunikácia a spoločné hľadanie riešení alebo hoc párová terapia.

obrazkova
•
Dnes o 18:31

@anonym_autor pravdepodobne si si na seba počas hádok toho bohato "vypočula" a odpojila si sa. Muži si myslia, že keď sa pri hádkach správajú k ženám ako hulvati, výčitky a neviem čo ešte, stačí ak sa ospravedlnia. Žiaľ, v ženách to hlboko zostáva...si od neho odpojena, to je celé

anonym_98118a
•
Dnes o 18:32

Ja jednu vec nepochopim co musi mat ten chlap aby napriek 2 rozchodom si sa k nemu vratila? Kolko krat este sa budete potrebovat rozist aby si pochopila, ze zjavne ste si nesadli? Riesis sex pritom jasne pises, ze hlavny problem je uplne inde.

svetlonos
•
Dnes o 18:36

@anonym_autor
Koľkokrát chcete byť ešte za jazdu aby si si začala vážiť samu seba?
Nemiluje ťa a ani ty jeho.

anonym_c35eca
•
Dnes o 18:43

Jemu je jedno, ako velmi si nanho "emocne napojena". A asi sa ta nepyta ako sa mas preto, lebo ak sa piplas v kazdej emocii tak, ako rozoberas tuto jasnu vec, tak aj chapem, ze nema nervy na to to pocuvat. Bud ti na nom zalezi a si s nim, alebo nie, v takom pripade si s nim zo zvyku skor ty. Cakat od muza, ze sa s tebou bude mojkat od rana do vecera je smiesne az naivne. Jasne, ze to robi, aby bol sex. Rovnako tak sa ta pyta ako sa mas, az ked si voči nemu teatralne odtiahnuta, aby mal klud. Lebo vie, ze to od neho cakas, nie preto, zeby ho to ozaj zaujimalo. Ty budes asi taky ten typ, co potrebuje neustale dokazy lasky a vsetko prilisne komplikuje a rozobera. Urob sebe aj jemu laskavost a rozid sa s nim.

ivicatolic
•
Dnes o 18:48

@anonym_autor psychicky už problém je ....a zbytočne sa k sebe vraciate... nebude z toho nič 👉👁️

anonym_31f6a8
•
Dnes o 19:03

Ano toto je jeden z moznych prikladov na nefungujuci vztah

anonym_3e92fd
•
Dnes o 19:22

@anonym_autor booože, skončíte už toto trápenie. Že vraj pokúšať sa o záchranu vzťahu. Ale akeho? Lebo žiaden nevidím, ... citujem ťa:
" Celý týždeň sa nevidíme"
" Necítim s ním nič pri sexe"
" Necítim nič fyzicky, ani emočne"
" Nepýta sa ma ako sa mám"
" mám pocit, že je so mnou aby nebol sam"
" Po sexe sa cítim využitá"
Nerozumiem, fakt vážne načo si s ním.

anonym_403b2e
•
Dnes o 19:37

To ti už aj vlastné telo dáva signály, že tadeto cesta nevedie.

anonym_d9bb1e
•
Dnes o 19:37

@anonym_autor tak nic pri sexe necitis ale sex mate skvely?! Wtf?? Jedna veta vylučuje druhú. Ale skôr ako sa s tym začneš trapit, odpoviem ti. Čim skor to definitívne ukončis, tym lepšie.

domkakvet
•
Dnes o 19:43

@anonym_autor zbytocne to natahujes, lebo vas vztah uz davno skoncil.

enmery
•
Dnes o 21:16

Skús to a strať v pohode pár rokov s partnerom, ktorý ťa nemiluje...

autor
•
Dnes o 21:33
@anonym_d9bb1e

@anonym_autor tak nic pri sexe necitis ale sex mate skvely?! Wtf?? Jedna veta vylučuje druhú. Ale skôr ako sa s tym začneš trapit, odpoviem ti. Čim skor to definitívne ukončis, tym lepšie.

@anonym_d9bb1e tak lebo niekedy som si ten sex naozaj veľmi užívala. A na sexe sa naozaj nic nezmenilo, to snáď viem porovnať, či to robí rovnako alebo tak. Len teraz už nic pri tom necítim..

anonym_4c124e
•
Dnes o 21:34

@anonym_autor sex máte inak skvelý....hmmm....to mi nejako nevychádza,tak prečo sem teda píšeš a sťažuješ sa,že nič necítiš?