icon

Ako riešiť problémy s fyzickou príťažlivosťou partnera?

11. apr 2024

Dobry vecer

je to hrozne co teraz pisem, citim sa zato strasne zle, ale uz neviem komu sa vyspovedat, zazili ste niekedy aj vy taky pocit ze sa vam zacal nepacit-hnusit vas partner? Ozilo to znova?
Mame pol rocne dietatko, sme spolu skoro 5 rokov, vzdy som ho milovala, vzdy sa mi pacil, pritahoval ma. No nastal nejaky zlom posledne dva tyzdne nemam vobec chut na sex, ani si nanho nespomeniem. Dnes sa mi este stala taka vec, sedela som vonku na zahrade on stal a fajcil, zahladala som sa nanho a zamyslela sa a prisla mi taka myslienka, ze: fuj, pozrela som sa na kazdy jeho detail ruky, tvar, brucho a povedala som si ze vobec sa mi nepaci ako som snim doteraz mohla byt.
Je to velmi zvlastne, nepekne ja viem, ale neviem to ovplyvnit, viem, ze ho lubim, ale mam pociit ze ma prestava pritahovat.

Stretli ste sa stym? Co robit? Ako to zachranim?

Strana
z2
iceberg
20. apr 2024

@mamamasama a koľko to trvalo u teba kým sa to dalo do poriadku od pôrodu ?

mamamasama
20. apr 2024

@iceberg kým som dojčila. Prolaktín zabíja chuť na sex a asi to ide ruka v ruke aj s tým, že ma partner prestal priťahovať.

mikadooo
20. apr 2024

Ja som tiež mala také dva výkyvy a to už som s manželom takmer 20 rokov a 3 deti. Takže rozviesť sa za to, že mojim hormónom pol roka hrabe, uff, autorka, daj tomu chvíľočku čas... Ak to bude trvalé, tak ok, sama zistíš, že iná cesta ako rozchod nie je. Ale možno sú to naozaj len hormóny. Sama zistíš. Chce to len čas. (Ja sa priznám, že som sa proste pred sexom trochu pripíjala, lebo povedať mužovi, že sorry, vôbec ma nepriťahuješ, asi ťa nemilujem, mi prišlo mega podpásovka odomňa, tak som to riešila takto, že "uvidíme" a teda našťastie sa to spravilo, aj keď aj on cítil, že to nie je ono, ten sex nebol taký častý, atď., aj výhovorky, aj sme sa rozprávali, že čo a prečo a on v tomto období nič hrozné nestváral, za čo by som ho mala "nemilovať").

Strana
z2