Ako riešiť sex bez ochrany?
Ako riešite sex keď už detičky mate a už nechcete , týka sa to najmä tých mamičiek ktoré neuznávajú akúkoľvek ochranu z kresťanského hľadiska
Jednoducho. Hádam vieš kedy más ovuláciu nie? Tak keď ju nemáš. Vtedy sexujte. A muž môže vyvrcholit mimo. To snáď hriech nie je. Keďže už kondom a antika ano. Toto je prirodzene. Boh nám dal rozum. Keďže finančné si to nemôžete dovoliť tak jediné to že manžel vyvrcholí mimo a viac nebudete Sexovat. Samozrejmosťou je dva dni pred ovuláciu a dva dni po nej sex byť nesmie. Čiže odporúčam sex hneď po menzesr. Vtedy si neplodna alebo ku blížiacej sa menštruácii jedenn týždeň pred ňou vtedy si tiežneplodna. Ostatné dni sú rizikové. Ale uprimnr to poviem tak. S manželom sexujeme mesto 8 rokov každý deň prakticky alebo každý druhý a vždy riešime iba metotu prerusovanej súlože a nikdy som nebola tehotná. Pretože dieťa zatiaľ nechceme. Ešte chceme pocestovať a kariéru trosku. A zatiaľ klop klop ide to.
@anonym_fe1bcd ja by som dala ruku do ohna a po 18 rokoch prerusovaneho styku som ostala tehotna, ostala som vyplieskana, doteraz neviem ci mu nieso uslo, ked 18 rokov neuslo, alebo som dostala ovulaciu skor a spermie prezili, teraz uz po menzese davam pozor a tak od 18 dna styku ideme naplno
ja by som priala krazdemu bigotne veriacemu cloveku ten pocit, ze si mozes robit co chces a nemusis zit v strachu a riesit uplne sprostosti
@anonym_979630 ja by som zase každému ateistovi prial pocit, že je tu niekto, kto nás presahuje 🙂 ... kresťania nežijú v strachu, ale volia si to dobrovoľne z lásky a obety.
@anonym_979630 ja by som zase každému ateistovi prial pocit, že je tu niekto, kto nás presahuje 🙂 ... kresťania nežijú v strachu, ale volia si to dobrovoľne z lásky a obety.
@anonym_962dff to, ze niekto neveri bludom neznamena, ze neveri v Boha, to je velky rozdiel medzi bigotnymi strachopudmi, aka obeta prosim ta, vsetko je to len strach aj tu v zeme to vidno, keby to bola obeta tak bugotnaci plodia aj 12 deti ved tak to ma byt nie? ale vy si vhcete uzit sex bez dosledkov zvytocneho tehotenstva a to vas stve, ze neviete ako
@anonym_962dff to, ze niekto neveri bludom neznamena, ze neveri v Boha, to je velky rozdiel medzi bigotnymi strachopudmi, aka obeta prosim ta, vsetko je to len strach aj tu v zeme to vidno, keby to bola obeta tak bugotnaci plodia aj 12 deti ved tak to ma byt nie? ale vy si vhcete uzit sex bez dosledkov zvytocneho tehotenstva a to vas stve, ze neviete ako
@anonym_979630 hmm a ako vieš čo sú bludy a čo nie? 🙂 A viera nie je o strachu
Ono nejde o to či je antikoncepciu alebo nie alebo či hodíš 0,20 € do Košíka v nedeľu ide o to aký si človek v konečnom dôsledku a ja mám aj tetovania a chodím do kostola v sobotu som nedala nič do zvončeka ale na druhej strane podporujem charitu pomáha ľuďom bez toho aby som to rozkrikovať do sveta preto to píšem anonymne nemyslím si že od týchto veci sa odvíja podstata Cirkvi o to je o tom aky si clovek … kým nepodvádzaš muža nekradnes nezabila si niekoho myslím si že v pohode si to môžeš užívať
@anonym_962dff veď farari radi spomínajú boží hnev.
@anonym_962dff veď farari radi spomínajú boží hnev.
@letfenixa povie človek čo nikdy nebol na omši. Aspoň si zisti, kým tu hovoríš svoje dojmy…
@anonym_f965e2 no a to je dalsia ukazka farizejstva. Ked sa lubime budeme sa milovat vtedy ked je tuzba, milujem sa oboznamena s tym, ze mozem pocat. Akonahle pred tym idem pozriet do kalendara a ked su plodne dni tak sa nic nekona uz je to umyselne konanie za ucelom nesplodit. Ucelove a vedome konanie aby sa nepocalo. Tak ako je vedome a ucelove konanie navliect prezervativ alebo zhltnut tabletku, pretoze to robim aby som zabranil-a pocatiu.
Metoda plodnych dni je antikoncepcia ako kazda ina, od ostatnych sa lisi len vysokym percentom neuspesnosti. Ucel maju vsetky rovnaky. Nepocat.
@anonym_a65d8e Rozdiel je v tom, ci k samotnemuvspojeniu dojde alebo nie. To je podstata toho celeho. Ano umysel nepocat je ten isty. Ale je rozdiel ci sa v danom umysle s muzom spojim a supnem do toho styku nejaku barieru, alebi teda mam umysel nepocat ale ani k sexu nedojde.
@anonym_2d83ce o tomto diskusia nie je, aj keď mám rovnaký názor, svadby sa zakázali aby rodina a deti nebrala majetky cirkvi.
@anonym_834a0e Opäť sa opakuje táto kofotina? A keď umrie trebárs smetiar, jeho rodina zdedí smetiarske auto, ktorým jazdieval?
@miska098 nuz ostavaju to 2 moznosti ak vies na 2000% ze uz dalsie deti nechces tak nesexovat alebo ak sa zadari tak neroesit a prijat situaciu ako je...
Pre pana vy kde zijete zeny?? Zasekli ste sa niekde v praveku vy alebo ten vymeteny farar ktory v toto nakazal?? Lebo normalny clovek s priemernym zmyslom pre zdravy rozum toto nedokaze ani pocuvat...
@anonym_08c4ae tak necitaj a nepocuvaj

nenechávajte celibátnikov rozhodovať o tom kedy a ako máte mať sex so svojím manželom/lkou, ešte im aj dobrovoľne porozprávate o svojich úmysloch a myšlienkach, lebo toto si oni vymysleli, aby vás mohli kontrolovať a ovládať... Boh vám dal slobodnú vôľu a rozum, aby ste obe používali