Ako riešiť sex s manželom s veľkým bruchom?
Problém so sexom skrz muzove veľké brucho
Ahojte ako mam poriadne sexovat na ňom ak ma veľké brucho?? Veď to sa nedá pochybovať pritom 😂
Ja som sucha jak poleno proste mi to nejde na ňom. Akože nemá moc veľké brucho ale neviem na ňom byt a sexovat
A my tu s tým teraz akože čo??? chod trollovať inde.
A my tu s tým teraz akože čo??? chod trollovať inde.
@anonym_e936fe ty chod trollovat inde a nie tu pod moju diskusiu 🙉
Ja som sucha jak poleno proste mi to nejde na ňom. Akože nemá moc veľké brucho ale neviem na ňom byt a sexovat
@anonym_autor Tak na ňom nesexuj. Chudák chlap čo ho tu ohováraš takýmto primitívnym opisom. Sa takto porozprávaj s kamarátkou v súkromí ty nechuťáčka.
@anonym_autor Tak na ňom nesexuj. Chudák chlap čo ho tu ohováraš takýmto primitívnym opisom. Sa takto porozprávaj s kamarátkou v súkromí ty nechuťáčka.
@anonym_e3f795 a čo som také napísala?? 😀😀
@anonym_autor Veľmi nechápem otázku,lebo ide to aj keď žena má veľké bruško ako tehotná.Najde sa spôsob.Viem si skôr predstaviť, že ta to neláka, ale to je téma na rozhovor medzi partnermi a nie na MK
Akože ja neviem, je to Tvoj manžel a Ty namiesto toho, aby si si s nim sadla a porozprávala sa o tom s ním, že Ťa to v sexe obmedzuje, zakladáš tu diskusie poza jeho chrbty ... Aj moj muž ma veľké brucho a dokáže ma v sexe uspokojiť, tak mu buď dohovor nech schudne, alebo rob aj Ty niečo so sebou, lebo zrejme si tiež poleno v posteli, keď sa nevieš vynájsť ... Minca ma totižto vždy dve strany
@anonym_e3f795 a čo som také napísala?? 😀😀
@anonym_autor Veľmi nás zaujíma tvoj vkusný opis hopkania na mužovom veľkom bruchu. Ak s tým máš problém, máš sa porozprávať s mužom a hľadať cestu inde. A nie ho tu ohovárať a rehliť sa ako idiot, keď ti niekto na muža povie fuj.
Akože ja neviem, je to Tvoj manžel a Ty namiesto toho, aby si si s nim sadla a porozprávala sa o tom s ním, že Ťa to v sexe obmedzuje, zakladáš tu diskusie poza jeho chrbty ... Aj moj muž ma veľké brucho a dokáže ma v sexe uspokojiť, tak mu buď dohovor nech schudne, alebo rob aj Ty niečo so sebou, lebo zrejme si tiež poleno v posteli, keď sa nevieš vynájsť ... Minca ma totižto vždy dve strany
@anonym_cbc009 ale ja nikde nepíšem že ma nevie uspokojiť :D ja jeho by som chcela uspokojiť ale inak ako tato poloha sa nedá aby som ho ja uspokojila. Chcela som vedieť iba ako to robite čo robite lebo mne to fakt nejde a cítim sa ako keby som nevedela sexovat 😀
@anonym_cbc009 ale ja nikde nepíšem že ma nevie uspokojiť :D ja jeho by som chcela uspokojiť ale inak ako tato poloha sa nedá aby som ho ja uspokojila. Chcela som vedieť iba ako to robite čo robite lebo mne to fakt nejde a cítim sa ako keby som nevedela sexovat 😀
@anonym_autor si vážne nechutný troll !!!
@anonym_autor neviem, asi mas malu predstavivost alebo skusenosti... daj si do googlu "reverse cowgirl" a teda brucho tam potom nezavadzia... respektive neviem, aku polohu pri ktorej jedinej ho vies uspokojit mas na mysli...
Jeziss musia sa tu ozývať dotknutí muži pod anonymom?
A prečo mu sedíš na bruchu? Sadni nižšie 🤔
@kavasmliekom som nižšie ale nedá sa mi pochybovať pritom
No nedá sa. Môj partner tiež ma brucho a je veľkej postavy 120kg chlap široký vysoký. A ja 50kg.. Keď na ňom sedím kým leží nedá sa hopkat. Bolia nohy už po chvíli
No nedá sa. Môj partner tiež ma brucho a je veľkej postavy 120kg chlap široký vysoký. A ja 50kg.. Keď na ňom sedím kým leží nedá sa hopkat. Bolia nohy už po chvíli
@anonym_694fcb no veď toto 🙄 potom mam pocit že robí všetko on
@anonym_autor choď si honit inde ty úchyl.Ako to robíme my?Aj fotky, či amatérske video môže byť?
@anonym_autor tak buď nech schudne, alebo nech sa uspokojí pri inej polohe.
@anonym_autor Určite ty úchyláčka. Všetky ti tu budeme písať ako to robíme my.
A skusala si sadnut si nanho opacne, chrbtom k hlave, predklonit sa a rukami sa podopierat na jeho nohach? To by mohlo pomoct.
Boze, co sa tu nafukujete, ze uchylacka 😀 Normalna otazka. Ja taky problem nemam, ale semtam sadnem opacne len kvoli zmene, tak ma to napadlo.
@anonym_autor ked muz nema moc velke brucho, potom ma maleho kolibrika 😅
@anonym_a94806 Toto mi napadlo ako prvé
@anonym_a94806 toto neni problém nebojte 😀
Boze, co sa tu nafukujete, ze uchylacka 😀 Normalna otazka. Ja taky problem nemam, ale semtam sadnem opacne len kvoli zmene, tak ma to napadlo.
@zlaticko_no1 ďakujem
Nech je dole, ty hore, to sa rozleje do stran. To iste robia muzi, ked maju zeny velke ovisnute prsia.

@anonym_autor tak nech schudne, alebo zmente polohu.