Ako riešiť sex s manželom s veľkým bruchom?
Problém so sexom skrz muzove veľké brucho
Ahojte ako mam poriadne sexovat na ňom ak ma veľké brucho?? Veď to sa nedá pochybovať pritom 😂
@anonym_autor Veľmi nechápem otázku,lebo ide to aj keď žena má veľké bruško ako tehotná.Najde sa spôsob.Viem si skôr predstaviť, že ta to neláka, ale to je téma na rozhovor medzi partnermi a nie na MK
@anonym_aa2ef7 no ved prave, som v 24tt., cakam piate babo, to brucho je uz skoro ako ked som sla rodit prve v 40 tt., a stale sa nam da sexovat, este aj na chrbte ked som...nechapem, co sa na tom neda.
@anonym_aa2ef7 no ved prave, som v 24tt., cakam piate babo, to brucho je uz skoro ako ked som sla rodit prve v 40 tt., a stale sa nam da sexovat, este aj na chrbte ked som...nechapem, co sa na tom neda.
@anonym_17c699 Alw je to iné keď muž ide do teba ako ty máš byt na mužovi. Veď predsa ty si rovno na penise a muž ti ide do diery a nie je priamo na tebe.
Cez tehotenstvo to bolo v pohode tiež
No nedá sa. Môj partner tiež ma brucho a je veľkej postavy 120kg chlap široký vysoký. A ja 50kg.. Keď na ňom sedím kým leží nedá sa hopkat. Bolia nohy už po chvíli
@anonym_694fcb no tak toto ale nie je bruchom, moj sice brucho ma, ale to ma nikdy neobmedzovalo, jedine, ze je velky, siroke mohutne nohy ma, je vysoky a ja som nizka, mam 152 cm a poviem uprimne, mam kratsie nohy ako moja 10 rocna dcera, takze s touto polohou je vzdy problem, lebo sa mi neda zapriet kolenami, tak si tam davam vankuse, ten vyskovy rozdiel je problem, kila az tak nie podla mna. A brucho vobec nezavadzia, tak ja neviem 🫣
@anonym_17c699 Alw je to iné keď muž ide do teba ako ty máš byt na mužovi. Veď predsa ty si rovno na penise a muž ti ide do diery a nie je priamo na tebe.
@anonym_autor Bože, ty si sprostá jak tágo.
@anonym_autor ja neviem, co riesis stale, sorry, mne jeho brucho vobec nezavadzia, ved lezi a ked som na nom, tak brucho dalej, to ako sedis na nom cez brucho, prosim Ta? 🫣🤣. Ako Ti pisem, problem su skor kratke nohy zeny a nepomer sirky jeho stehien a bokov, ak ma nadvahu a kombinavia s kratkymi nohami. Vsak si podlozky nejake pod kolena daj a mozes hopsat. Ale aj to chce silne stehna. Tak chod do posilky alebo co.
@anonym_autor na bruchu stlačíš gombík a dole vyleti vtáčik. Easy, čo nevieš?
Alebo mu prehoď brucho cez rameno.
Keď nemôžeš hopkať, lebo ťa nohy bolia po chvíli, tak problém nie je mužovo brucho.
Ja ta chapem, lebo aj u nas to tak bolo. To brusisko proste zavadzalo. Aj frekvencia sexu klesala, lebo to nebolo ono. Ani fyzicky ani vizualne. Ale ja som to muzovi normalne povedala. Ze by mal so sebou nieco robit. Hlavne kvoli zdraviu - vyskocil mu tlak, cholesterol, bolesti krizov, ale som mu aj uprimne povedala, ze uz na neho poriadne nemozem ani vyliezt. Dal dole 25 kilogramov.
@anonym_autor vsak ho daj do polky tela dolu hlavou z postele. Brucho sa zleje na hrud a budeš mat vyhladeny priestor 😂
@anonym_17c699 ty máš úchylku všade písať koľké dieťa čakáte a v akom si týždni?Či otvorím tému o bývaní, pomoci doma všade len ty a tvoje deti a tehotenstvo, diagnózy😉
@anonym_17c699 ty máš úchylku všade písať koľké dieťa čakáte a v akom si týždni?Či otvorím tému o bývaní, pomoci doma všade len ty a tvoje deti a tehotenstvo, diagnózy😉
@anonym_cb5d36 orosim ta a ty si čo chorá na hlavu že tu každého študuješ a sledujes ?
Už tu máš pozrete celý MK
Čo ti j*be?! 😂😂😂
@anonym_17c699 Piate dieťa???Čo ti dáva….
Niekde som čítal že každých 10kilo nadváhy skracuje penis o 1-2cm. Nevzdám sa ani jedného cm takze brucho v žiadnom príprave max len take chlapské. 😂

@anonym_autor Mám brusko má ho aj moja žena. A misionár nám funguje bez problémov.
@pr85 5cm minus tvoje brucho, 5cm minus zenine brucho, s cim robite misionara? 😁