Ako riešiť spanie manžela v opačnej polohe?
Ahojte viem že to bude znieť divne ale pre mňa je to dost citlivé. S manželom sme 4 roky. V spálni máme TV a pozerava tv tak že je natiahnutý po celej svojej časti postele že hlavu má tam kde by normálne mal nohy a nohy tam kde má mať hlavu (neviem to inak opísať aby ste hneď pochopili). Nevadí mi to lenže vadí mi,že on takto aj spí. Už vyše razy som mu povedala že mi to vadí lebo ja mám pri hlave jeho nohy a ozaj sa mi ich nechce cuchat ale chýba mi hlavne pocit sa k nemu pritulit. On sa bráni že on zaspí a neotocil sá. Lenže to ja ho mám upozorňovať? Už neviem ako ho donútiť aby spal normálně. Ako by ste to riešili vy?
Mne to príde celé absurdné, akú výhodu pre neho má, že je otočený naopak? Predpokladám, že televízor máte na stene/komode oproti. Zároveň, to je taký problém, aby sa tesne pred spaním otočil? Veď to je asi jedna sekunda presne. A teda mne by tiež vadilo, že spím pri jeho nohách a keď tak mu nohy pred spaním pohladkám 🤷♀️ ja ale teda zdieľam názor, že televízor do spálne nepatrí.
Daj preč telku zo spálne. Do spálne telka nepatrí
@doriiis Tiež nechápem tento zvyk dávať si telku do spálne.
Dala by som si hlavu k jeho hlave a spala tak 🙂
No my máme spálňu spojenú s obývačkou a kuchyňou bývame v byte takže ten tv nemám kde inde dat
Dala by som si hlavu k jeho hlave a spala tak 🙂
@anonym_a55d4c ja tak nedokážem zaspať vadí mi to
Prehodila by som natrvalo vankúše na opačnú stranu a spali by sme naopak obaja. Ja pri telke tiež rada zaspávam.
No my máme spálňu spojenú s obývačkou a kuchyňou bývame v byte takže ten tv nemám kde inde dat
@anonym_autor ... Takže bývate v garzonke?
Takze telka na stene nad zahlavim postele, lebo inde sa umiestnit neda? No ako inac by ju asi mohol pozerat? Otoc postel zahlavim do priestoru, nebudu ti padat vankuse a bude obidvaja spat nohami k telke ale hlavne hlavami pri sebe
otoc sa ty alebo prehod televizor na opacnu stranu ... ale zamrzelo by ma ak by nedokazal lezat normalne ak by som ho poziadala... zas tak malo by mohol pre teba spravit
kedze toto je cely tvoj problem, tak sa otoc aj ked nevies zaspat alebo ho neotravuj.
Aj ja tak občas spím, občas sa precitnem, že objimam nohy, ale je fakt, že nikomu to nevadi 😂
Telku von a je po probléme. Inak ja spím zas na úplnom kraji postele a ešte chrbtom mužovi lebo takto sa mi spí najlepšie. 😀 Už sa ma na to aj pýtal, ale rešpektuje to. 🙂
Odzneli tu dobré rady...ja len, že možno by pomohlo, keby si manžel umyl nohy???😃
Priviaž ho o čelo postele. Jemná domáca bondage ešte žiadnemu manželstvu neuškodila. 😂
Odzneli tu dobré rady...ja len, že možno by pomohlo, keby si manžel umyl nohy???😃
@anonym_5bbefe

Okrem problému čuchania nôh, vidím aj nebezpečenstvo v Tom, že si môžete navzájom ublížiť napríklad kopnutim do hlavy alebo aj vybitím zubov....stačí k tomu jediný hororový sen 🤣🤣. Toto skús použiť ako argument
Okrem problému čuchania nôh, vidím aj nebezpečenstvo v Tom, že si môžete navzájom ublížiť napríklad kopnutim do hlavy alebo aj vybitím zubov....stačí k tomu jediný hororový sen 🤣🤣. Toto skús použiť ako argument
@7miriam77 no toto aj mna hned napadlo, ale u mna by realne takto skoncil.. mne nohy v posteli behaju kade tade.. :D
Cuchat jeho nohy? A co sa on neumyva,ked mu smrdia nohy? Ja by som z toho dramu nerobila. Pritul sa k nemu,ked este nespite a potom sa otoc do svojej polohy. Aby uz clovek ani nemohol spat tak ako chce?
Telka nepatrí do spálne.

Občas by som sa otočila ja a pritúlila sa k nemu.