Ako riešiť stratu chuti na sex s manželom?
Mam taky chulostivy problem
Preto anonymne
Uz asi polroka nemam vobec chut na sex s manzelom on sa aj snazi ale ja to ani nepotrebujem nemam chut proste… mame 2,5 rocneho syna ale je to uzasne babatko dietatko spi ukazkovo nevidim v tom problem len vecer fakt uz na to nemam ani pomyslenie… mozno hormonalny problem neviem.. a ked k tomu aj dojde ja z toho nemam nic nakolko muz sa urobi sa 2 minuty…. Chapem ze ked to je po dlhej dobe tak sa nedivim… poradte ako ste riesili take situcie ja vam aj napisem sukromne ak nechcete do komentu…
@unicornlady chcem prist na pricinu a asi aj to ma odradza.. muz sa extra vlastne ani vobec nesnazi aby to bolo obojstranne
Kvôli dvom minútam by som sa ani nevyzliekla. Aký máte vzťah? Rozprávate sa, dáte si pusu cez deň, nejaké pohladenie?
Kvôli 2 minútami ani ja by som nechcela. Možno nie si navine ty, ale ako sa hovorí... S jedlom rastie chuť.
Uprimny rozhovor na temu, ze aj ty mas pravo mas zo sexu potesenie. Povedz mu, ako by si si to predstavovala... podla mna by mal chlap byt gentleman a najskor sa postarat o zenu, az potom o seba, hlavne, ked je hotovy do 2 minut. ked budes mat z toho potesenie aj ty, budes chciet castejsie, cize je to win-win aj pre neho.
Veď keď máte na seba čas, prečo to muž dáva na takú rýchlovku??? Žena potrebuje viac času. Predohra môže byť aj 15-20 minút, obojstranné láskanie, hladenie...už je na vás, čo sa vám páči. Kvôli dvom minútam by som na sex nemala chuť ani ja, skôr by som sa tomu radšej vyhýbala. Chlap je riadny egoista....o teba by sa mal postarať ako prvú.
Treba sa uroimne a na rovinu porozprávať. Môže byť problém aj v tebe (hormóny), môže byť problém v tebe ze si to neuzijes, tak nemáš chuť, môže byť problém v ňom...
Pamätám si, keď sme sa dali dokopy s mužom, vydržal minimálne. Bol mladý, mal 18, a vydržal ze minútu. Ale vždy dbal na mňa, snažil sa, na prvom mieste u neho som bola ja. Časom a aj častejším sexom sa mu výdrž oveľa predĺžila a za mesiac to už bolo skvele, no museli sme sa o tom otvorene porozprávať a hlavne som videla na ňom, že chce a snaží sa.
Tektiez si myslim, ze rozhovor by vela vyriesil. Ja neviem, preco sa ludia v dnesnej dobe maju problem medzi sebou otvorene zhovarat. A pritom by si usetrili kopu problemov, hadok, vo vela pripadoch aj rozvodov.
Vsetky tu komentujete 2 minuty. Ale skuste pochopit, ze jej muz chudak caka boh vie ako dlho na ten sex, tak sa potom samozrejme spravi rychlo. Keby vydrzal po troch tyzdnoch bez sexu pol hodiny, vsetky by ste hovorili, ze urcite ma milenku.
Autorka zajdi k dr, nech vylucis hormonalnu poruchu. Ak je medzi vami dvoma vsetko v poriadku a ty len nemas chut na sex, tak spravvsetko preto, aby si to vyriesila. Lrbo chudak manzel z toho bude frustrovany.
@lindusss2016 Konecne zena ktora pouziva to co ma na hlave. Velke dakujem. Chlap ktory caka tyzdne,mesiace a snazi sa pravidelne a vy by ste chceli 1-2 hodinovu predohru? Prosim pustite si americky film a tam mozno.
@lindusss2016 prvé kolo kľudne ale autorka nič nepíše o druhom kole tak asi už viac nie je, takže dve minúty komplet by nestačilo nikomu.
@lindusss2016 môj manžel príde domov po dvoch mesiacoch a nie, nemá ani milenku, možno si to urobí sám, sak prečo by nie... Ale určite sa neodbavi na mne za 2 minúty a tvári sa pritom ako majster sveta...venuje sa mi, dotýka, samotný akt niekedy netrvá ani 2 minúty, ale to dookola určite áno 😊
@januska12323 autorka vo vseobecnosti podala velmi malo informacii. Je tu kopec tem o tom, ako muz odmieta zenu a ona je z toho frustrovana. Hned 80% komantarov je o tom, ze ma milenku. Ale ked napise zena, ze nema chut na svojho muza, tak je okamzite na vine on, lebo to s nim nestoji za to. Vztahy a aj intimita su zalozene na dovere, na rozhovoroch. A ano, moze byt problem v hormonovh, tak ale potom sa s tym neuspokojim, ze ved hormony, ok, tak ja uz sexovat nepotrebujem, ale co ten druhy? Ako ma manzel mysliet na uspokojenie svojrj manzelky, ked ona tiez nerobi vela preto, aby bol uspokojeny on? Ano, tehotenstvo a porod su naozaj narocne, ale ich dieta ma uz 2,5 roka. Ja by som tiez nechcela zit vo vztahu taku dobu s tym, ze ma partner odmieta. Ved to je riadne psycho.
@lindusss2016 môj manžel svojej bývalej žene vždy hovoril, že nie je "džubox" 🤣 že hodí mincu a nastaví si pesničku na želanie. Lebo ona zase chcela sex aj tesne po hádke, alebo po pohrebe napríklad 😂😂
@7miriam77 Predohra má trvať celý deň 🙂
Podľa toho, ako sa muž správa k žene. Je nezmysel čakať od ženy, že ju chlap má celý deň u prdele a keď večer na ňu vytasí bohatiera, tak od nej očakáva, že po ňom bude skákať jak nejaká nadržaná š*etka. Takto to nechodí.
Ženy potrebujú viac, celý čas cítiť, že sú milované a sex má byť len vrcholom celého toho...
@kavasmliekom ale pochop, ze je asi rozdiel v tom, ze ty to chces a autorka nie. A ano, asi si to robi tvoj manzel sam, aby aspon nieco vydrzal. A asi vie, co mas rada ty a co od neho ocakavas. Ale keby isiel domov s tym, ze ty mu nasilu otrcis len pre pokoj v rodine, tiez by sa s tebou asi nehrajkal a bol by rad, ze sa aspon sam odbavi. A ver, ze ani toho muza to asi velmi neuspokoji.
@thirstymonk ale aj muž chce citit to isté. Žene stačí roztiahnuť nohy a podržať 🤣🤣 mužovi to musí vydržať 🤭
@lindusss2016 chápem. Áno, máme to vzájomne radi.
@kavasmliekom mozno po tolkom odmietani je aj on rad, ze to ma uz za sebou 🙈 netvrdim, ze to tak je, ale naozaj o ich vztahu vela nevieme, takze ja by som brala do uvahy aj takuto moznost
@kavasmliekom Áno, vzájomná láska je podstatným elementom pri každom sexe, aj muži ju chcú, len mnohí sa za to (neviem prečo) hanbia, akoby to bolo prejavom nejakej slabosti. Pritom práve naopak - byť stabilný, zodpovedný a milujúci je znakom skutočného chlapa.
A nielen láska, ale aj vzájomná fyzická túžba. Niekoľkokrát som mal sex s manželkou, ktorá to "až tak" vtedy nechcela... No a čo sa stalo? Stálo to za prd. Dosiahli sme obidvaja orgazmus, ale bolo to o ničom.
@thirstymonk ale to je ich problém, že sa za to hanbia. Môj ma rad a aj si vyžaduje aby som ho ľúbila a dávala mu to aj najavo. Nehanbím sa ani na verejnosti si dat pusu, či chytiť za ruku. Co napríklad môj bývalý nedokázal. On mi za ten čas, čo sme boli spolu, ani raz nedal pusu pred rodinou, nie to, aby ma chytil vonku za ruku.
@alkoholik tak ak sa spravi za 2 minuty a jeho zena z toho nic nema a on sa jej ani po tom dalej nevenuje, ako sa ma tej zene chciet? Hm? Samozrejme, ze suhlasim, ze nie je fer jeho nechat tak dlho nasucho. Ale ani ju.
@simsalabim ale ved ona to jasne pise hned v uvode, ze nema chut. Nemyslim, ze je to dosledok toho, ze on sa spravi rychlo. Prave naopak mam pocit, ze on sa spravi rychlo, aby ju zbytocne nezatazoval 🤷 taky sex predsa nemoze uspokojovat ani toho chlapa, ale asi proste nema na vyber
@lindusss2016 ak je to tak, tak by obaja mali zacat uprimnzch rozhovorom. Intimita je v manzelstve velmi dolezita.
@simsalabim tak nevieme, ako to je, kedze autorka sa neozyva, cize mozno aj zbytocna diakusia 🤷
Dieta, malo casu na seba, po narodení sex minimalne ak vobec, teraz obcas sex a ty sa cudujes ked chudak muz ma sex po z mesiacoch ze za par minut hotovo. 1) pokazila(li) ste to zrejme uz na zaciatku po narodení, ked intimita nesla na druhu kolaj ale poslednu. Teraz pomoze rozhovor, viac casu na seba, iniciativa aj z tvojej strany a u teba rozbor krvi na hormony.
ach zeny… nedate muzovi a potom sa cudujete ze je hotovy za 2 minuty. Pravidelny sex pomoze. Navyse zjavne neviete co je predohra.
Príde mi to tak, že muž sa správa sebecky. Nedá sa vylúčiť, že sa pôrodom u Teba niečo zmenilo, ale to nemusí znamenať, že už si to nemôžeš užiť.
Tiež som bol kedysi sebecký, urobil som si svoje a odvalil sa, žena nemala rada sex.
Teraz trvá sex bežne viac ako 3 hodiny, je to úplne iné a partnerka zbožňuje sex. A nie je to tak, že by som sa do niečoho nútil, úžasne si to užívame obaja.
Potrebujete sa o tom rozprávať a je možné, že aj s odborníkom - manžel potrebuje zmeniť prístup.
@dankabg 3 hodiny sú asi dosť ale tak do sexu sa neráta len zásun :D Spoločná sprcha + orálna vzájomná predhora, samotný akt s opakovaním, následné maznanie. To by išlo.

No, keď ten sex nestojí za nič, tak chápem, že sa ti do toho nechce.