Ako riešiť vzťah s milujúcim cholerikom?
nechcem tu rozduchat plamene vasni a hadky, a ani nic podobne a ani urazky prosim vopred. Ak chcete komentovat v zlom, radsej to nerobte. prosim vas, uz tiez mam hlavu v zmetku pre mna je to nepochopitelne tiez a neviem si sama poradit niekedy myslim, ze najlepsie je odist.
chapem ze neni normalne co teraz napisem. ale muz je milujuci, nezny, sladky, roztomily, kvetinky nosi, sarmantny, priatelsky, kupi mi co chcem, charizmaticky, stara sa o mna pekne, navari, sem tam uprace, je prijemny, stale ma chvali, ospevuje aka som uzasna krasna, ako ma stastie, ze ma stretol, ze je stastny, je opatrny ohladuplny, pocuva ma, kazdy den mame takmer dokonaly sex, je velmi vasnivy, nepije, nefajci, je rodinne orientovany, berie ma vzdy na vylety, do kina a pod ( zijeme spolu v taliansku, je talian )naozaj mi dokazuje svoju lasku, robim si co chcem, som nezavisla zena,
mame prakticky idealny a idylicky vztah, ktory nam moze hocikto zavidiet navonok. Ale ! jedno obrovske ale je tu ktore sa hanbim pred niekym hovorit. vsetko vyzera az prilis sladko no neviem ako to povedat.hmmm je extremny ale ze az extremny cholerik a ma uplne zatmenie pred ocami od agresie a hnevu nevie skontrolovat sa, no pocas hadok ma neraz preplieskal ci uz po tvari alebo po chrbate. Stalo sa to za tie roky asi 10 krat, ale hrozne som sa citila ponizene, ako decko, proste nechapem to. Ako moze taky uzasny chlap ma agresivne preplieskat len tak, za to, ze na seba kricime a ja nesuhlasim s nim. Potom sa na druhy den sopravedlnuje klaci, prosi, a zas vsetko ide do starych kolaji, povie mi ze mal zatmenie a ze zacneme odznova, ze ho to trapi a je smutny. *donesie kvety ja mu odpustim za par dni a ideme dalej. o mesiac znova zatmenie. A takto to ide uz par rokov. prosim nesudte ma, ja len nechapem ako moze byt taky uzasny gentleman a pozorny chlap milujuci, ktory dokazuje lasku denne takmer mne, ako moze byt zaroven taky agresivny cholerik ze pocas hadok ma preplieskava. ja som mu nikdy nevratila. prosim nesudte ma vazne mam 29 aj on. zijem tu spolu, robime a tajk ako casnici
mysliš, že to bol ojedinely incident? tak to by som bola veĺmi rada
Už si napísala @banderaska29 ktorá Ti podáva pomocnú ruku?
@alexnina777 ja mam pocit, že ona ešte nepadla na uplne dno, aby moje slová vyslyšala. ešte to bolo málo. a ja to myslim vazne. žena musi ist pod dno svojich síl, aby si povedala dost a otvorili sa jej oči.
Autorka, cely čas píšeš, že si si chcela niečo v zahraničí vybudovať. Zároveň píšeš, že na sedeniach s terapeutkou si bola len 2x, lebo ti na viac finančne nevyšlo. Tak ak za 5 či 7 rokov života v zahraničí, ti nevychadza ani na terapeutku, tak nemá význam žiť v nejakom sebaklame, že tam niečo buduješ, keď žiješ od výplaty k výplate. Najvyšší čas to potom zabaliť a ísť domov.
@katkami123 ja to aspon chapem tak, že ona tu pred niečim uteka, a nehce sa vratiť domov, može byt na stihanie, čokolvek..preto sa nemusi chcieť dať spoznať ani rodine,,chce sa udržať v zahraniči zubami nechtami, nadabila však na zlo, ale i to sa da riešiť, jednodiucho, že sa presťahuje..ak nema peniaze, tak je viazana na muža, ale i tak, aj keby jej velmi vadil ´,tak urobi nmožné nemožné ,len aby od neho zmizla
.k tomu kroku sa neodhodlalad doteraz, tak raz za čas pride na konik , posťažuje sa, ako ju muž mangluje a vrati sa naspäť k nemu..to sa potom ťažko radí..takto to pojde par rokov, až kym ju neprizabije, alebo už naozaj odide, ale to neviem, čo by sa take muselo stať, aby sa fakt naštvala a odišla..0
@banderaska29 co mi ponukas,?🙂 kludne pis sem 🙂si terapeutka ?🙂
@karolinakr utekam mozno sama pted sebou a zivotom v zahranici
pardon zivotom na sk
@katkami123 tak a vies kolko tu stoji sedenie u psychologa ?min.50 e ..ako na toto vazne nemam :(((( kazdy mesiac min. 4 sedenia..zas si nemylsi ze niekde na juhu talianska zarabas 5000e mesacne
@karolinakr tak myslim ze nie ojedinely, ale co viem a mam kamosky zijuce v turecku, tak povedali ze skor muzi mlatia zeny za zatvorenymi dverami ak uz a nie v buse. v buse sa ich ma kto zatsta totiz.
Cely ten opis kvetiniek, bombonier atd. nanic, ked ta muz bije. Nechapem, preco by si nemohla ostat v Taliansku zit sama bez takeho idiota? Nepracujes, nevies si zarobit na zivot? Vsak si zariad sama, aby si zila ako chces a kde chces, chlapa k tomu nepotrebujes
A ako by si vyžila, keby ste mali dieťa? To stojí aj toľko skoro tu. Jednoducho žiadne zázemie tam reálne nemáš a živoríš, keď si nedokážeš dovoliť dať 200€ na psychológa.
Prečo vôbec s výškou robíš čašníčku v Taliansku? Mne sa fakt rozum pozastavuje. To si na tu vš ani nemusela ísť. A Sorry, ale nemať bokom 200€ mesačne, slobodná baba, už dávno som s takým zárobkom na Slovensku.
@katkami123 tak ako nehnevaj sa 200e je na psychologa obetovat stale mesacne asi dost nie ?a to hovorim o minimalnej cene tu
@katkami123 robila som v turizme, teraz robim len casnicku, a cez zimu sme ani nerobili, ved sezona nie je. setrili sme a cez leto len. sama som si vybrala taky zivot. pri mori v turizme robit a pod
A čo z toho života máš? Nič. Robíš v turizme a životíš a odkladáš, keď nie je sezóna. Potom si si veľmi múdro nevybrala, dá sa žiť aj lepšie. Či chceš cely život čašníčku robiť, pokým ti ruka neodíde?
Radšej dať 200€ a dáš sa psychicky dokopy ako ďalší v poradí, ktorý ťa mláti, potom je aj chyba v tebe, keď si takých vyberáš a toho odborníka potrebuješ.
@aurora33 chlap ťa tak spracuje a ešte ak je tam láska a emócie..že aninenvies ako ..poznám jednu lekárku osobné čo ju chlap mlátil celý život a prosím pekne študovana inteligentná žena a pod..nie je to v Tom proste
Autorka, pozri sa, mne nemusíš ty a ostatné opisovať ako ťa chlap spracuje a podobne. Jednoducho ak je tam bitka a pravidelná, tak naozaj len hlúpa žena ostane v takom vzťahu a nechá sa biť stále dookola. Či, si vari priviazana reťazami? Po prvej facke by ma už nebolo.
Prepáč, tebe ale nepomože ani terapeut ani svatená voda… aj kebysi mala peniaze na ňho tak za ním nejdeš, lebo ty sa nechystáš nič robiť.. sem si si prišla pokecať, čo je úplne v poriadku.. 100žien ti napísalo ako by to riešilo- odchodom.. zopár ti dalo priame rady, @banderaska29 ti chcela konktétne pomocť, to ale teba nezaujíma, úplne to ignoruješ všetko..len meleš dokola to isté na 13tich stranách…
A tá žena je preto pre teba vzorom, že je lekárka? Neznamená, že keď je možno inteligentná, že je aj rozumná. Ja zase poznám ženy, ktoré nevyštudivali vysokú školy, možno ani strednú, ale fackovat a otlkať sa nenechali. A tiež boli zaľúbené a mali svoje potreby, ale hlavne mali hrdosť a pud sebazáchovy.
Utekaj od neho preč,je to manipulátor, ktorý ťa postupne tak oblbne,dohady a odizoluje od rodiny a pod.Ja som s takým bola necelý rok a samé zle spomienky.Si mladá a rodičia ti nedali život preto aby nejaký debil ti ubližoval.Tvoje šťastia ťa ešte čaká aké nie s týmto človekom.
Autorka ale 50,- Eur u terapeuta dávam aj ja a žijem na SVK. A nie je to o tom, že neviem, čo s peniazmi ale u mňa je to o prioritách. Verím, že tých 200,- Eur mesačne by si dokázala dať dokopy, ale máš pocit, že to nie je nutné. Ale je, bez pomoci nedokážeš v tejto fáze od manipulátpra odísť, ale podľa Tvojich slov to v podstate nechceš. A je pravda, že sa to bude iba zhoršovať. Intervaly sa skracovať ale to už bolo všetko povedané..
@alexnina777 napísala som jej, nech mi napíše do správy, prešla som si niečim podobnym a viem ako z toho von. tak ta pomoc z mojej strany bola myslená. len to naozaj autorka musi chciet. @autorka napís mi.

@karolinakr pravda...takých chlapov žiaľ vychovávajú ženy. Hm. Tak v Turecku neviem či chlap môže dávať päsťou do tváre v buse a nikto sa jej nrzastane. Bola som tam na dovcach velakrat a muži sú veľmi galantný a takí že skôr ženy obrania.ale možno sa ho báli ak bol psycho. Máš také video ?je to hruza ako. A o tej zabe je pravda. Príliš veľa dobrá je tiež na škodu ako vidím