Ako riešiť vzťah s milujúcim cholerikom?
nechcem tu rozduchat plamene vasni a hadky, a ani nic podobne a ani urazky prosim vopred. Ak chcete komentovat v zlom, radsej to nerobte. prosim vas, uz tiez mam hlavu v zmetku pre mna je to nepochopitelne tiez a neviem si sama poradit niekedy myslim, ze najlepsie je odist.
chapem ze neni normalne co teraz napisem. ale muz je milujuci, nezny, sladky, roztomily, kvetinky nosi, sarmantny, priatelsky, kupi mi co chcem, charizmaticky, stara sa o mna pekne, navari, sem tam uprace, je prijemny, stale ma chvali, ospevuje aka som uzasna krasna, ako ma stastie, ze ma stretol, ze je stastny, je opatrny ohladuplny, pocuva ma, kazdy den mame takmer dokonaly sex, je velmi vasnivy, nepije, nefajci, je rodinne orientovany, berie ma vzdy na vylety, do kina a pod ( zijeme spolu v taliansku, je talian )naozaj mi dokazuje svoju lasku, robim si co chcem, som nezavisla zena,
mame prakticky idealny a idylicky vztah, ktory nam moze hocikto zavidiet navonok. Ale ! jedno obrovske ale je tu ktore sa hanbim pred niekym hovorit. vsetko vyzera az prilis sladko no neviem ako to povedat.hmmm je extremny ale ze az extremny cholerik a ma uplne zatmenie pred ocami od agresie a hnevu nevie skontrolovat sa, no pocas hadok ma neraz preplieskal ci uz po tvari alebo po chrbate. Stalo sa to za tie roky asi 10 krat, ale hrozne som sa citila ponizene, ako decko, proste nechapem to. Ako moze taky uzasny chlap ma agresivne preplieskat len tak, za to, ze na seba kricime a ja nesuhlasim s nim. Potom sa na druhy den sopravedlnuje klaci, prosi, a zas vsetko ide do starych kolaji, povie mi ze mal zatmenie a ze zacneme odznova, ze ho to trapi a je smutny. *donesie kvety ja mu odpustim za par dni a ideme dalej. o mesiac znova zatmenie. A takto to ide uz par rokov. prosim nesudte ma, ja len nechapem ako moze byt taky uzasny gentleman a pozorny chlap milujuci, ktory dokazuje lasku denne takmer mne, ako moze byt zaroven taky agresivny cholerik ze pocas hadok ma preplieskava. ja som mu nikdy nevratila. prosim nesudte ma vazne mam 29 aj on. zijem tu spolu, robime a tajk ako casnici
Mne by to nedalo, len tak sedieť a čakať či mu zase prepne. Naozaj nerozumiem autorka tomuto tvojmu nekonaniu.
@aurora33 no ja stále verím že sa to už nezopakuje asi preto
Z akeho dovodu si myslis ze sa to uz nezopakuje? Lebo sama dobre vies ze sa to bude opakovat, ono, nie je dovod aby sa to uz neopakovalo. On vidi, ze moze, ze jeho boxovacie vrece je take hlupe ze to akceptuje....tak preco by mal prestat?
čo ti šiši? tak toto už naozaj nie
@karolinakr neprezivaj to 🙂 Nakoniec to bude trol....
Ja už naozaj na teba nemám slov. Ty si stratený prípad. Fakt len boxovacie vrece. Nič viac nič menej.
@aurora33 naposledy keď sa to stalo pred 10 dňami tak mi prisahal že viac sa má nedotkne. Povedala som mu že ešte raz a totálne odchádzam a balím kufor.a viac ma neuvidí. A on že v poriadku. Že si je vedomý toho čo urobil a chce to napraviť a teda je seriózny a viac sa to už nestane. Povedala som mu po dvoch dňoch nerozpravamia sa s ním a ignoeacie že to trpieť nebudem to bolo naposledy a že chcem ísť na Slovensko. Prosil má v slzách na kolenách že sa to viac nebude opakovať a nemám ešte ísť. Že nech mu dám poslednú šancu. Dohodli sme sa na poslednej šancí. Ak sa má dotkne ešte kupujem letenku na sk. Tak čakám čo sa udeje.
@zooeynka nie nie som trol to je realita
@karolinakr no čítaj posledný koment..je to vážne už teraz už niet cesty späť. Buď alebo
Proste teatralny herec. Fliaska ta 2 roky a az ked zaciti ze by si mozno nakoniec odisla tak zacne slubovat ze sa to viac nestane. Mimochodom, kolkokrat ti uz sluboval ze to uz neurobi? Preco by to teraz mal dodrzat? Ved ta ukeca na kolenach s darcekom aj po dalsej bitke. Moja, s nasilnikom sa nevyjednava, on moze chvilu sekat dobrotu, ale pride chvila ze opat dostanes po hube lebo ho"ucite vyprovokujes". Tak teda cakaj ked sa ti chce.
Ak sa ťa dotkne /čo je na stopro isté/ neodídeš, lebo ťa tak zmláti, že pre teba už len pohrebáci prídu. Ale ako sa hovorí, kto chcem kam, pomôžme mu tam.
Teba proste stokrát zmláti a ty mu stokrát odpustíš, lebo ti začne sľubovať hory, doly.....ty si stratený prípad proste. Teba ani netreba ľutovať.
Čo dodať? Prajem Ti, aby si "prehliadla" čím skôr. Aby toho strateného času pri ňom a v tej robote bolo čo najmenej.
Mrzi ma, ze si tak velmi naivna. On ti teraz mohol naslubovat, co len chcel ale tym, ze on sam sa nevie kontrolovat a jedna uplne skratovo (ved sa ti za to zakazdym ospravedlnil so slovami ako nechape, co to doňho voslo a ze je taka horuca krv) a ZRAZU uz to NAOZAJ NIKDY neurobi? Ver mi, ze urobi a ked uz vybuchne a zacne ta mlatit, tak mu zaroven dojde, co si povedala, ze odides a kedze on nebude chciet, aby sa to stalo, tak mozno pritvrdi a uz sa z tej zeme nepostavis...
Och, aka si naivna 😕
Hadam tomu sama neveríš čo si naposledy napísala. Jasne sfliaska ťa ako delo, ty sa s ním dva dni nebavis, povyhrazas sa kúpou letenky a myslíš že to len tak skončí? Ved to je cele na smiech. Dávam tomu max mesiac a budeš znova dobitá a zase to bude to iste. On ta bude so slzickami v očiach prosiť o už naozaj poslednú šancu, ty znova zopakujes vyhrážali s letenkami a tak to bude stále dookola.
...a este jedno ti napisem...aj ked bude struhat "dobrotu" 1mesiac-3mesiace-nebodaj polroka-rok...stale to je ten nasilnik, ktory to v sebe ma a razom to neprejde. Ty vsak po tolkom case uveris, ze sa zmenil, dokonca si ho vezmes a budes s nim mat deti a vtedy len uvidis, co za zivot si si vybrala...POTOM uvidis, co to je peklo na zemi. Ver mi, toto ti nezelam ale toto sa stane.
ty si mu nedala druhu sancu, ale uz ani neviem kolku v poradi.. ale komu niet rady..
Moj tip je, ze po najblizsej bitke pride so snubakom...a truba zo slovenska bez sebeucty vymakkne, lebo ved svadba, to je splneny sen.
po takom slube, si on uz zabezeci aby si neodisla. bud ta zmlati tak, ze to nerozchodis a fyzicky nebudes schopna odist. Alebo ti urobi dieta.
Ty to ustojiš. Sama sa snažíš si ho obhájiť. To je na tebe sama vieš že robí niečo na čo nemá právo. Ale keď budete mať deti. Bude to fajn takto otlkat ich. Už bude ťažšie odísť.
Baby, chcem vám povedať všetkým, že skláňam pred vami klobúk. Ako ste tu podrobne rozobrali tému, kopu prekopírovaných odborných článkov, videí, knihy, osobné skúsenosti, fakt wau, z vašej strany jedna super snaha, ak to tu bude niekedy niekto čítať, tak určite na 100% mu to pomôže. Ja sama som prečítala jedným dychom aj ten prekopírovaný rozhovor s psychológom. Klobúk dole, čo tu dávate, ako sa snažíte.
A k autorke- vymazala som to, lebo sa urážala, keď som tu písala, že je hlúpa, ale jej už nepomôže nikto. To je stratený prípad. Verím však, že niekomu inému táto diskusia pomôže.
@katkami123 presne to je niekedy motivacia mojich dalsich prispevkov. Nie kvoli autorke, ale mozno kvoli inej osobe, ktora si z toho nieco zoberie a prejde k cinom.
@crazy_cat_lady nie duhu. ale poslednu
@zooeynka my sme uz davno zasnubeni, snubaky mame davno nastoknute na rukach
@martul ak sa dotkne, tak uz naozaj tu letenku kupujem bez pardonu. nenecham sa bit a urazat už.
a to vam tu slubujem ze odidem
Tak to je veľmi romantické keď ta bije ešte aj s nastoknutym snubakom na ruke.
@aurora33 pisala som v uvodnom prispevku, ze sa ideme brat, mame pred svadbou
Autorka, o tebe pochybujem, ty si stratená, slepá, hluchá, sprostá, zaľúbená až po hrob. Ale verím, že nejakej inej žene táto diskusia pomôže, ženy do nej tu dali naozaj svoje maximum. Je to tu rozobrané všetko do nitky. Aspoň ju neruš, pre iné ženy, keď by googlily.

@kankam trauma je zo všetkého uz