Ako riešiť vzťah s milujúcim cholerikom?
nechcem tu rozduchat plamene vasni a hadky, a ani nic podobne a ani urazky prosim vopred. Ak chcete komentovat v zlom, radsej to nerobte. prosim vas, uz tiez mam hlavu v zmetku pre mna je to nepochopitelne tiez a neviem si sama poradit niekedy myslim, ze najlepsie je odist.
chapem ze neni normalne co teraz napisem. ale muz je milujuci, nezny, sladky, roztomily, kvetinky nosi, sarmantny, priatelsky, kupi mi co chcem, charizmaticky, stara sa o mna pekne, navari, sem tam uprace, je prijemny, stale ma chvali, ospevuje aka som uzasna krasna, ako ma stastie, ze ma stretol, ze je stastny, je opatrny ohladuplny, pocuva ma, kazdy den mame takmer dokonaly sex, je velmi vasnivy, nepije, nefajci, je rodinne orientovany, berie ma vzdy na vylety, do kina a pod ( zijeme spolu v taliansku, je talian )naozaj mi dokazuje svoju lasku, robim si co chcem, som nezavisla zena,
mame prakticky idealny a idylicky vztah, ktory nam moze hocikto zavidiet navonok. Ale ! jedno obrovske ale je tu ktore sa hanbim pred niekym hovorit. vsetko vyzera az prilis sladko no neviem ako to povedat.hmmm je extremny ale ze az extremny cholerik a ma uplne zatmenie pred ocami od agresie a hnevu nevie skontrolovat sa, no pocas hadok ma neraz preplieskal ci uz po tvari alebo po chrbate. Stalo sa to za tie roky asi 10 krat, ale hrozne som sa citila ponizene, ako decko, proste nechapem to. Ako moze taky uzasny chlap ma agresivne preplieskat len tak, za to, ze na seba kricime a ja nesuhlasim s nim. Potom sa na druhy den sopravedlnuje klaci, prosi, a zas vsetko ide do starych kolaji, povie mi ze mal zatmenie a ze zacneme odznova, ze ho to trapi a je smutny. *donesie kvety ja mu odpustim za par dni a ideme dalej. o mesiac znova zatmenie. A takto to ide uz par rokov. prosim nesudte ma, ja len nechapem ako moze byt taky uzasny gentleman a pozorny chlap milujuci, ktory dokazuje lasku denne takmer mne, ako moze byt zaroven taky agresivny cholerik ze pocas hadok ma preplieskava. ja som mu nikdy nevratila. prosim nesudte ma vazne mam 29 aj on. zijem tu spolu, robime a tajk ako casnici
@komplikovana on je problem v tom, ze teraz su tie bitky "obcasne" lebo ju nema plne priputanu a zavislu. Vie presne, kolko davkovat bitky aby to ona este zniesla, a kolko musi dat tej sladkosti - romantika, pekny sex a recicky, darcenky a "gentlemenstvo", na com je autorka zavisla ako hyperaktivne decko na cukrikoch.
takze kazde tesnejsie priputanie sa, povedie k tomu ze bitky a ine veci nebudu len obcas, alebo castejsie, aj denne a budu surovejsie. ...najprv si ju priputa snubnym prstenom /to uz ona ma/, potom svadba dieta atd. Plus obrovska nevyhoda cudzej krajiny, nepritomnost podpory rodiny ci nezavislych kamaratok. Obmedzene moznosti prace, hlavne nekvalifikovanej a sezonnej.
@karolinakr ťažko povedať
..no úprimne dosť som zíapala a hucalá doňho kvôli jednej žene. Som ziarliva a proste uzdriaval s ňou kontakt. Tak bol obrovský problém. Veľmi veľký. Neviem zas sme tam kde sme boli. Povedal mi že jemu pomôže iba manželstvo. Navrhla somu konzultácie u odborníka..ma o Tom premýšľať. Že proste takto nemôžeme žiť. Ja uvedomujem si že je cholerik hrozný a ja tiež sa neviem zastaviť a držať hubu a krok ako sa vraví keď už vidím že jeho pohár pretiekol tak ja pokračujem v hučanie husteni a kričím. Tak on proste mi zavesí jednu a snaží sa má umlčať. Dokážem sa hádam dlho a on tiež. Ale nazval ma škaredo včera tak to nebolo pekne. Bol zas agresívny. Dnes zas darček výlet. Neviem je to kolotoč už to nezvladam. Povedala som že ešte raz a idem preč ja už to nedávam. Psycho. Nech sa lieči. Priznal aspoň konečne sám pred sebou že ma problém mentálny že to nechce robiť a robí. Takže bude v Tom dačo iné. Genetika výchova rodina. Tradície..zvyklosti kultúra natura neviem a asi aj narcistická porucha.a iné. Ale ja nebudem trpieť jeho agresivity nadávky a fácky a ťahanie za vlasy som povedala že svadba nebude a že budem nasledujúce týždne uvažovať čo so životom. Úprimne ho to mrzí ale ja už to nedávam. Ako viem že som preháňala a nemala som moc rozoberať tu ženu lebo viem že by ma nedppvieedol ja som mala úplnú hystériu kvôli nej. Plakala som bola som zrútenia z tej ženy..a pod .obviňovala som ho a tak.
@vvvvb on na to nemá nervy proste keď ja toto začnem neviem kto je na vine..ale on nemá čo zasiahnuť takýmto hrubým spôsobom. A on že je úplne zúrivý x toho že ja stále ziarlim podozrievam ho a neverím mu preto je agresívny že nemôže fakt žiť takto že si myslím že ma podvádza . Ale ja som proste raz malá také indicie ale nepotvrdilo sa. Ale neviem.odvtedy neverím a on chytá amoky z toho konkrétne najviac inak ani nie. Ja napr ho spovedal kde si bol s kým si píšeš..a pod..čo máš v mobile kde si s kým bol
@negymama prečítaj si môj komentár vyssie
Boze vy ste obaja vadni. Tak on ti zase vylepil a ty si mu ZASE dala poslednú šancu? Kokos. tebe nie je pomocí. O týždeň ti zase vylepí a ty znova ako papagáj povieš :,,dávam ti poslednú šancu”
A nevyhovaraj sa na rodinu genetiku tradície. Proste ste obaja sprosti. On agresívny hulvát a ty žiarlivá hysterka.
🤦🤦🤦🤦povedala si, ze este raz a ides prec.. ale tychto "este raz" predsa uz bolo.. tak naco cakas? Jemu pomoze iba manzelstvo? A v com akoze?
Takze v skratke ťa včera opäť zbil? Do toho si mu zistila potencionálnu neveru. Ja na teba nemám slov.
Tak sa pozri na predchádzajúce strany ako si sa tu dušovala, že hneď balíš kufor, keď to ešte raz urobí, ako ti dal sľub a ako hovoríš teraz, keď to OPÄŤ urobil. Si neschopná ničoho, ešte ho po tom všetkom obhajuješ.
@aurora33
Podľa mna ju on ešte aj podvádza 😂😀. To nevymyslíš.
Autorka a to si tu takéto silné vyjadrenia mala pred 3 dňami.
@aurora33 tak ale áno som ziarliva moc aj on vlastne. Ale mne vadí proste keď je v kontakte s nejakou ženou. Lebo tie ženy ho chcú to mení kamarátske a nemá čo byť v kontakte s inou ženou. Ale zas si nemyslím že by ma fyzicky podviedol. No jednoducho vadi mi to..nenávidím keď je v kontakte s inou akože len tak..vadí mi to keď aj na soc sieťach je a pod a tam sleduje nejaké nahotiny. Vadí mi to veľmi a nie je mi to po chuti. A pramenia z toho naše problémy. Mala som včera z toho hystériu a zrútila som sa psychicky. Bola som ako šialená. On na mňa začal zas že okolo mňa sa obsimietaju stále chlapi nejaký a že som v kontakte tiež. To je fakt a
Som velmi obletovaný zena lebo som vyzorovo dosť pekná v tvári. A aj vlasy mám dobré a tak. A stále okolo mňa niekto sa točí v reštike a tak. A sme na seba žiarlivý strašne tak sme si raz dali už aj telefóny že uvidíme kto nám píše a pod. Zistila som proste dáke veci ktoré sa mi nepáčilo. Ja ho vkuse podozrievam že flirtuje so ženami. A mne sa to nepáči no. Ale on tvrdí že neflirtuje. A ja z toho saliem. Neznesiem keď ženy stále okolo neho lietajú. Mňa to vytáča do zosypania.ja som sa včera úplne zrútila večer a plakala som a spadla som na zem od záchvatu plaču jeho to vytočilo do vyvrtky že preháňam mi povedal a ja som plakala viac a praktický mala som úplný zachvat a cez plač som nebola schopná ani prestať a no s už bolo. On není na nejaké ukludnivanie. Potom neskôr sme sa v noci bavili že on už nevládze so mnou žiť že som extrémne emocionálna a sensitivna že strašné ziarlim a že ho stále upodozrievam a kontrolujem mám však na to dôvody v minulosti porobil kraviny a s jednou ženou bol v intenzívnom kontakte s jednou Americankou. A dosť si padli do oka..našla som rôzne správy ktoré si vymieňali v práci že ona je pekná aj on je. Ona mu posielala fotky v bikinách on jej ich lajkoval že je pekná a také...a ona že ma problémy s frajerom že mu nestojí. Môj jej zas vypisoval že ako na to má ísť aby mu stal. Strašné dôverrne veci si rozprávali. Ona mu vyvolávala. No proste ja som bola bez seba od žiarlivosti. Neskôr som ja tej žene napísala že nech sa viac láskavo neopovažuje s mojím snúbencom také reči viesť a diskutovať. Ale oni sa nepoznali. Ona len tiež žije tu na juhu Talianska..no mňa vytacalo aký majú strasne otvorený vzťah. Ona mu povedala že ona ho má rada a že sa chce stretnúť a pod. A môj nechcel proste neviem. Viem ale že to prestalo. Ale odvtedy som na zrútenie a stále ho kontrolujem. A keď vidím že je na soc.sietach mám hystériu a amok aj ja a vravím mu že ma podvádza. Pričom je doma pri mne a nikam nechodí
@katkami123 to je komplikovanejšie.nie akože nepodvadza ale drista súkromné veci s nejakými kravami
Aku isiel, taku nasiel..🤦
kym si nevyriesis samu seba a tvoje vlastne hysterie, problemy so sebavedomim, a je toho asi vela, tak normalny vztah mat nebudes. Takze toho psychologa potrebujete obaja - separovane.
Čiže ťa mláti a ty máš ešte hysterické záchvaty, žeby si o takého prišla. No super, nakoniec sa on s tebou rozíde a bude už pokoj. Ty si strašne nevyrovnaná žena a nechápem, prečo si zrušila tie terapie. Potrebuješ ich ako soľ.
Na koniec vyjde najavo, že ťa fackuje, lebo ho terorizuješ
Sorry, ale ja sa tu nad tým už smejem. 😀 To aby sa dvaja takíto chorí jedinci, úplne v cudzej krajine našli, to je nemožné. Mne je ľúto asi najviac vasich susedov. To tí si musia po čele ťukať a nič nenaspia. A nezabudni sa s ním zajtra, pozajtra zas vyspať.😀 to toto je brutál. Ako osadníci.
A na koniec, baby ťa tu prehovaraju na 19 stranach, že maš odisť a on odide skôr, lebo sa s tebou neda vydržať ...
To mne poser, to je sranda
Co z toho, že si pekná, píšeš, že máš pekné vlasy, atď., raz, keď to v hlave nemáš v poriadku. Okamžite vyhľadaj odborníka, to je úplne prvý krok v tvojom živote. A podstivo tam choď, aj keď sa ti nebude páčiť, čo ti hovorí,treba to prijať ak sa chceš niekam v živote posunúť, ty sa po psychickej stránke musíš dať do poriadku. Ziapeš tam, on ťa vybije, ty sa psychicky rútiš ako keby ti mali odťať polku tela, pritom je to obyčajný chlap, ktorý ťa má už plné zuby.
@karolinakr áno povedal mi že ho terorizujem a že jeho nenormálne vytáča že mu nedoverujem lebo nemám dôvod že v živote s inou nespal. Že miluje iba mňa a že ostatné nie je podstatné, že som jeho typ a že vnútorné som nádherný človek jemný a nežný a proste romantický. Že takú vždy hľadal a chcel. Že porobil kraviny v minulosti a flirtoval s nejakými ale proste že nikdy so žiadnou enspal. Bol vraj mladý a nevybureny ale že to je proste už páse. Že to prešlo. A tak. A ja mu neverím no a tu je kameň úrazu. A povedal mi že cíti že ja ho beriem iba akože tak že áno som tu s ním a že nemá istotu že s ním budem a z toho je na nervy že mňa chce lebo žiarli na mňa a že ja stále nemám toľko sabavedonia aby som vedela že kvôli mne by aj umrel. Tak som mu povedala že budeme obaja sa sledovať teda. A tak. Že on nechce žiť tak. Že ja nebudem jeho manželka. Lebo nechce byť iba jednou z možností pre mňa chce byť pre mňa prvoradý. A že ja ho provikujem s inými mužmi keď sa na nich usmievam a tak v práci a pod a že muži za mnou pásu a že z toho je v amoku. A ja som zas v amoku keď mu nejaké kravy píšu
@katkami123 neziapem ale ani nehovorím ticho niečo medzi. A on že ma má dosť. Že som hrozna hystérka ktorá preháňa vkuse a že ziarliva nenormálne som že on sa cíti zle že mu stále Lozim do tlefónu a pod
@komplikovana nie že hystériu ale ja idem úplne vlastne do zrútenia..keď vidím že iné ženy a tak my píšu.
Ja idem do kolien plačem nemôžem vypovedať a mám pocit že odpadnem. A srdce má bolí a tak. Neviem prečo.
@katkami123 terapie viem že potrebujem ale tak on mi stále výprava že so mnou sa nedá vydrzT že stále má pocit že ho terorizujem že zisťujem čo robí s kým je a že mu to ide hore krkom. Že keď sa mi neozve pár hodín tak upodozrievam ho. Keď je online a nepíše. Začnem hystercit že s kým píše komunikuje. Neviem či má on pravdu či ja. A mám dôvody ho upodozrievať ale. On že jediné čo odo mňa chce a očakáva je že mu budem veriť že ma nepodvadza s inými ženami. Ale ja mám v sebe stále.pochybnsoti. ja mu to vykrikujem.niekedy. a on ide do amoku. Že už má dosttttt a má nervy a už je to tam a sa preme .....on mi povedal že to ja flirtujem s innými chlapmi a že stále sa mnou oni pásu ako za údením a také.
@ autorka Asi srdcová neuróza.
Vraj ho urazam s jeho česť a hrdosť ak pochybujem stále o ňom. Že potom načo som s ním vo vzťahu keď som stíhačka
Tu si písala, ako odchadzaš. Do teraz si sa k tomu nevyjadrila, už ti to tu kopírujem 3x. Namiesto odchodu si ideš za takým, čo ťa mláti, ruky-nohy dolámať a ešte mu robíš žiarlivostné hysterické scény. Pritom si nám tu všetkým tvrdila, že má poslednú šancu a ešte raz, balíš si kufre. Tak sa ťa pýtam 3x, kde máš tie kufre pobalené na Slovensko? To sa ani trochu Nehanbíš, nechať sa takto obtĺkať?
Jediné čo k tomu môžem povedať, že s autorom o zaslepenej láske by ste si mohli ruky podať. Obidva vzťahy sú neskutočne toxické. Ale neskutočne, pomaly až do seba zničenia.
najskor povies, ze sa to stalo za tie roky 10 krat a potom pises, za sa to deje kazdy mesiac uz niekolko rokov, tak co je tedz pravda? bud si si tento pribeh vymyslela, alebo klames samu seba, ze zijes s uzasnym clovekom a v skutocnosti zijes s manipulatorom a agresorom.
Jednoducho ťa zbil, OPÄŤ, tak tu nezahovaraj, baľ kufre a okamžite smer Slovensko. Okamžite. Aspoň 2 roky si nezačínaj žiaden vzťah, intenzívne navstevuj psychologicku, terapeutku, daj si hlavu do poriadku, svoje sebavedomie. To máš robiť. A ukonči už toto nekonečné trápenie. Jednoducho si daj psychiku do poriadku. A potom aj prestaneš chorobne žiarliť, aj sa už nikým nikdy nenecháš obtĺkať. Ty nemáš žiadne sebavedomie, on ti ho zničil tými bitkami, do toho chorobne žiarliš, lebo si o sebe myslíš, že nie si dosť dobrá ani pre takého, čo ťa bije.
@gabrielamodrykonik no ja mám pocit, že toto sú dvaja psychopati žijúci v toxickom vzťahu.. už ma nikto nepresvedčí o ničom inom..

ako bude tvoj zivot vyzerat, je iba na tebe. Mas 2 riesenia, bud budes obcasne bitky akceptovat a nicit sa, alebo pojdes svojou vlastnou cestou so sancou na krajsi zivot. Tu nic ine nepomoze, nemas zazracnu moc, menit ludi. A ludia sa len tak nemenia, lebo niekto druhy to chce. Poloz si otazku co vlastne chces? A co preto realne mozes urobit.