icon

Ako sa dá akceptovať chýbajúca intimita v manželstve?

7. júl 2025

Ako, prijať fakt, že v manželstve ste pre manžela iba ufrflana spolubývajúca, ktorú registruje, vďaka tomu, že má čo zjesť a má si čo čisté na seba obliecť.

autor
7. júl 2025
@zuzanita1609

Ale plus je,že to rieši/l u urológa, čiže mu asi na tom záleží. A však,ako sama tvrdíš,že si ufrflaná,to na "chuti" veľmi tiež nepridá. Alebo len choďte niekde spolu na víkend,len vy dvaja.

@zuzanita1609 hádaj, prečo asi som ufrflana.

autor
7. júl 2025
@zuzanita1609

Ale plus je,že to rieši/l u urológa, čiže mu asi na tom záleží. A však,ako sama tvrdíš,že si ufrflaná,to na "chuti" veľmi tiež nepridá. Alebo len choďte niekde spolu na víkend,len vy dvaja.

@zuzanita1609 to, ako keby si bola smädná a partner ti pôjde do obchodu kúpiť vodu, ale ti ju nedá. Však bol ju kúpiť, to je dôležité podľa teba, ale čo z toho, keď ty si naďalej smädná.

zuzanita1609
7. júl 2025
@anonym_autor

@zuzanita1609 hádaj, prečo asi som ufrflana.

@anonym_author No to mi je jasné 😏. Len som chcela poradiť. Nemusíš hneď frflať na všetko . Prajem,nech sa to zmení k lepšiemu 😊.

autor
7. júl 2025
@zuzanita1609

@zuzanita1609 opatrujem babku, nemôžem len tak odísť kedy sa mi chce a kde sa mi chce.

goodidea
7. júl 2025
@anonym_autor

@zuzanita1609 to, ako keby si bola smädná a partner ti pôjde do obchodu kúpiť vodu, ale ti ju nedá. Však bol ju kúpiť, to je dôležité podľa teba, ale čo z toho, keď ty si naďalej smädná.

@anonym_author nie som zástancom nevery skôr jej odporca, ale v tvojom prípade ak opakovane rozhovory nepomáhali vidím v tomto jedine riešenie ak nechceš rozvod ..inak by som radil rozvod

zuzanita1609
7. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_author a keď také prirovnanie,ak ti tu vodu kúpi,ty nemáš už ruky si ju zobrať a napiť sa? 😏

autor
7. júl 2025
@zuzanita1609

@anonym_author a keď také prirovnanie,ak ti tu vodu kúpi,ty nemáš už ruky si ju zobrať a napiť sa? 😏

@zuzanita1609 Prepáč, ale chlap sa nedá znásilniť ani vynútiť sex.

autor
7. júl 2025
@goodidea

@anonym_author nie som zástancom nevery skôr jej odporca, ale v tvojom prípade ak opakovane rozhovory nepomáhali vidím v tomto jedine riešenie ak nechceš rozvod ..inak by som radil rozvod

@goodidea nemám na to povahu, ani možnosti.

januska12323
7. júl 2025

Prečo mu všetko poskytuješ keď ťa nevie ani pohladiť? Po x rozhovoroch? Začni sa správať ako spolubývajúca aj naozaj a nevar, neper, nebuď manželka keď on nie je manžel.

rozkvet1
7. júl 2025

@author sú aj muži ktorí nechcú sex, nepotrebujú ho. Úprimne závidím ženám ktoré našli muža ktorý to chce minimálne. Ja vždy stretávam tych naruzivych ktorí by to chceli denne a to nie som ani pekná. Kde takých chlapov hľadáte? 😂
Autorka, nerozumiete si a trápite sa, toto žiaľ skončí rozvodom si myslím. Skôr ci neskôr

luxus10
7. júl 2025

nema chut a zaujem, lebo nema dost testosteronu...netreba tbl, treba hormon...

beronsche
7. júl 2025

@author "ktorú registruje, vďaka tomu, že má čo zjesť a má si čo čisté na seba obliecť."
Nuž, tak by nemal čo zjesť a ani čo si obliecť....

Máš 2 možnosti - akceptujes tento stav alebo odídeš.
A keďže tu čítam len ako sa odísť nedá, zistava to jedno -musíš len akceptovať, ze takto to proste bude

tamtamka26
7. júl 2025
@beronsche

@author "ktorú registruje, vďaka tomu, že má čo zjesť a má si čo čisté na seba obliecť."

A keďže tu čítam len ako sa odísť nedá, zistava to jedno -musíš len akceptovať, ze takto to proste bude

@beronsche ale keď opatruje (zrejme) nevládnu babku, tak sa s ňou asi nevie len tak odsťahovať. veľmi ľahko sa píše "odíď", ale ťažšie sa realizuje.
ja by som začala tým, že mu zruším výhody... keď chce spolubývajúcu, má ju mať. možno mu to docvakne a ak nie, tak sa začni pripravovať na niečo radikálnejšie....

autor
7. júl 2025
@tamtamka26

@beronsche ale keď opatruje (zrejme) nevládnu babku, tak sa s ňou asi nevie len tak odsťahovať. veľmi ľahko sa píše "odíď", ale ťažšie sa realizuje.
ja by som začala tým, že mu zruším výhody... keď chce spolubývajúcu, má ju mať. možno mu to docvakne a ak nie, tak sa začni pripravovať na niečo radikálnejšie....

@tamtamka26 som majiteľka domu, ktorý som dostala od babky za opatrovanie. Takže, ty jediná si to správne pochopila, že ja odchádzať zo svojho, zrejme nebudem a on sa tiež nemá k tomu sa odsťahovať.

goodidea
7. júl 2025
@anonym_autor

@goodidea nemám na to povahu, ani možnosti.

@anonym_author ono človek sa k sexu donútiť nedá, veď vy ženy to viete najlepšie ( v opačnom garde ak by riesil muž nedostatok sexu by tu boli desiatky komentov ako ten muž musí splniť zoznam prianí a želaní partnerky ),ale k veci...skrátka buď sa s tým zmieris (rokmi aj tvoje libido bude slabnúť), zamestnaš svoju myseľ inak (hobby a pod) ..ak nemáš možnosť k rozvodu a povahu k nevere .. ja by som cvičil,robil turistiku.. robil niečo čo mi ten život spríjemní a skvalitní

autor
7. júl 2025
@luxus10

nema chut a zaujem, lebo nema dost testosteronu...netreba tbl, treba hormon...

@luxus10 Testosterón mu vyšiel v norme. Všetky výsledky u urológa má ok

goodidea
7. júl 2025
@anonym_autor

@luxus10 Testosterón mu vyšiel v norme. Všetky výsledky u urológa má ok

@anonym_author ale ak sa rozvediete tak sa bude musieť odsťahovať, ak si jediná majiteľka domu

autor
7. júl 2025
@beronsche

@beronsche No, len otázka v názve témy znela, ako sa dá akceptovať absencia intimity v manželstve. Zmenili, mi názov témy, ale to je na koni bežne.

autor
7. júl 2025
@goodidea

@anonym_author ale ak sa rozvediete tak sa bude musieť odsťahovať, ak si jediná majiteľka domu

@goodidea No, to áno...🤷

goodidea
7. júl 2025
@anonym_autor

@goodidea No, to áno...🤷

@anonym_author ..mňa vôbec prekvapuje že s ním chces sex, väčšina žien chce sex až keď je naplnená ich duševná potreba

autor
7. júl 2025
@goodidea

@anonym_author ono človek sa k sexu donútiť nedá, veď vy ženy to viete najlepšie ( v opačnom garde ak by riesil muž nedostatok sexu by tu boli desiatky komentov ako ten muž musí splniť zoznam prianí a želaní partnerky ),ale k veci...skrátka buď sa s tým zmieris (rokmi aj tvoje libido bude slabnúť), zamestnaš svoju myseľ inak (hobby a pod) ..ak nemáš možnosť k rozvodu a povahu k nevere .. ja by som cvičil,robil turistiku.. robil niečo čo mi ten život spríjemní a skvalitní

@goodidea No vieš ale intimita nie je len sex. Ako je rok dlhý žiadna pusa, objatie pritulenia, pohladenie, proste žiadny citový prejav . Mne, je až do plaču keď vidím ako muž objíme svoju ženu pritúli si ju len tak v priebehu dňa. Ja, som toto nikdy nezažila.

stellarstar
7. júl 2025
@anonym_autor

@goodidea No vieš ale intimita nie je len sex. Ako je rok dlhý žiadna pusa, objatie pritulenia, pohladenie, proste žiadny citový prejav . Mne, je až do plaču keď vidím ako muž objíme svoju ženu pritúli si ju len tak v priebehu dňa. Ja, som toto nikdy nezažila.

@anonym_author tak s nim skonči a nájdi si iného 🤷‍♀️

goodidea
7. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_author ja ťa chápem a je mi to ľúto strašne,každá žena chce cítit že je milovaná..ale nieje všetkým dňom ešte koniec ... Skúste poradňu aspoň a ak nie ja by som riesil isto rozvod ..to si zaslúžis byť nešťastná?

stellarstar
7. júl 2025
@goodidea

@anonym_author ja ťa chápem a je mi to ľúto strašne,každá žena chce cítit že je milovaná..ale nieje všetkým dňom ešte koniec ... Skúste poradňu aspoň a ak nie ja by som riesil isto rozvod ..to si zaslúžis byť nešťastná?

@goodidea si zle označila

autor
7. júl 2025
@stellarstar

@anonym_author tak s nim skonči a nájdi si iného 🤷‍♀️

@stellarstar keby, to bolo také jednoduché, ako vymeniť staré deravé ponožky za nové funkčné. Dvadsať rokov nezahodis len tak, švihnutim čarovného prútika.

tamtamka26
7. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_author a pred tým to robil? v začiatkoch vzťahu? ani sa nedivím, že si frustrovaná a nervózna. opatera starého človeka si žiada silnú psychiku a o to viac ti chýba niečo príjemné zo strany muža... podľa mňa je lenivý, keď má výsledky OK. ich viac zaujíma vlastné pohodlie, ako intimita...

goodidea
7. júl 2025
@stellarstar

@goodidea si zle označila

beronsche
7. júl 2025
@anonym_autor

@beronsche No, len otázka v názve témy znela, ako sa dá akceptovať absencia intimity v manželstve. Zmenili, mi názov témy, ale to je na koni bežne.

@anonym_author reagujem na to, čo si ty sama napísala, ako znel názov témy je teraz úplne nepodstatné.
Ak sa nevieš pohnúť ďalej, musíš daný stav akceptovať, čo iné ti zostava, keď muž o zmenu nema záujem?

greywolf
7. júl 2025

@author mozno fakt si frflajuca spolubyvajuca. 😀 nepozname pohlad druhej strany. Bez vetra sa ani list nepohne

stellarstar
7. júl 2025
@anonym_autor

@stellarstar keby, to bolo také jednoduché, ako vymeniť staré deravé ponožky za nové funkčné. Dvadsať rokov nezahodis len tak, švihnutim čarovného prútika.

@anonym_author tak vieš čo autorka? Ostan s nim, skus vaše manželstvo akceptovať a nerev tu