icon

Ako sa naučiť radovať z partnerovho túženia?

Včera o 16:36

Ahojte no možno ma tu ukamenujete.. Snažím sa zmeniť veľa veci vo svojom živote nakoľko prišla choroba ktorú som si nevybrala a bude tu po zvyšok života hocikedy. Samozrejme idem zmeny od stravy a pitného režimu po cvičenie co mam nariadené musím veľa veci zo života vypustiť a veľa veciam dať šancu. Mala som vyše týždňa strašne bolesti hlavy celého tela poruchy videnia (migréna kombinovaná s ďalšími xy vecami zatiaľ mam dg toto a ešte sa skúmajú ďalšie veci). Mam priateľa a dlhodobejšie ho odmietam nakoľko dlhodobo vždy bol nejaký zdravotný problém. On to chápe ale čo si budeme tie ich výhovorky *som len chlap *. 🤦‍♀️ Povedal že by som mala byt rada ze sa mi pcha do zadku ze po mne túži ze ho vzrušujem takmer so všetkým čo urobím každým krokom kedy okolo neho prejdem.. Vidím to... No moja strana pohľadu? - neustále sa po mne sape chytá ma za prsia stiska ma chytá ma za zadok chce sa bozkávať.. Neustále chce byť na mne nalepeny.. Vážne vás ženy teší ak po vás muž túži? Možno som nevdacna ale mne to nepríde ako kompliment ani ako dôkaz lásky. Ved túžbu môže chlap dostať keď vidí hocijakú ženu čo dýcha. To nemá nič so mnou, je to nim ze jemu to chyba nie tým ze som krásna dobra príťažlivá... Niekedy som skôr zhnusena ze pre chlapa dokáže byť sex priorita zvlášť keď je v živote x ďalších veci ktoré sú dôležité a ktoré treba riešiť. Viem ze ho zanedbávam viem ze raz môže odísť som aj s tým zmierena. Neviem ísť proti sebe. Neviem túžiť. Neviem sa tešiť. Nie je to nim. Celkovo nechcem žiadneho človeka aby ma chytal. Resp chcem tu chuť získať a vnímať ako on ze sa teším na naše chvíle. Chcem to vnímať ako on ale ako sa dostať na rovnakú vlnu?

Strana
z2
anonym_ed4009
Dnes o 18:12
@anonym_11d0a8

@anonym_ed4009 vzťah nie je len o sexe a sex nie sú len smiešne pohyby mňa by takýmto správaním znechutil

@anonym_11d0a8 nie, vztah nie je len o sexe. Dlhodobo ho partnerovi odopierat je tiez hulvatstvo a sebectvo.

marca12
Dnes o 18:22
@anonym_autor

@anonym_468a8b neplatí mi dovolenky kamošky nemám takže nechcem mať chlapa len preto aby som nebola tá "iná".. Dokážem byt aj sama ani tým To nie je, stále k nemu niečo cítim a je mi s ním dobre. Lenže inak než sexuálne

@anonym_autor Ty ho beries ako kamarata a on ako priatelku. A to je velmi zla kombinacia. Vo vztahu je ziaduce,aby sa partneri objali,pobozkali,boli si blizky. To,co opisujes ty,co ti staci,tak na to ti staci dobry kamarat. Ak ta neustale obchytava,ano,to by asi kazdej vadilo. Ale v jeho situacii sa to da pochopit. Ved mu semeno uz musi riadne udierat na mozog.

Strana
z2