Ako sa pripraviť na prvý sexuálny zážitok?
viem ze toto vyznie zvalstne ale s priatelom sme rozmyslali nad nasim prvym sexom z obidvoch stran. jediny problem v tom je ten ze neviem ako na to. preto som chcela radu ohladne toho ci je nieco co by som mala spravit predtym pre vacsie pohodlie alebo tak, pretoze poznam vela ludi, ktorym sa stala taka vec ze sa to tam nezmestilo. dakujem za vsetky rady
Hlavne pouzit dobru antikoncepciu
a nemat depku, ak to na prvykrat nevyjde. ano, moze to boliet a moze sa aj "nezmestit" a moze mu aj "zvadnut" a dalsie veci sa mozu pokazit. skratka je dobre nemat nejaku idealnu romanticku predstavu a potom byt sklamana.
ochrana je dufam samozrejmost 🙂
Čím viac sa na to pripravujes, tým horšie to dopadne, malo by to byt obojstranne spontanne, samozrejme s ochranou. Ja som mala taký prvý sex, úplne nečakaný a bolo to krásne. Potom som mala frajera, chystali sme sa dlho na to a keď k tomu došlo, bola to katastrofa, všetko strojene, nič sme z toho nemali
1. Byt na 100% istá ze to chces
2. Byt uvoľnená
3. 100% dôverovať tomu druhému
3. Nemat veľké ocakavania
4. Ochrana!!!
5. Nie je nie. Z oboch strán. Nebáť sa to povedať
6. Nehľadaj si návody, nepozeraj videa, počúvaj svoje telo
7. Skúste si spraviť príjemnu atmosféru (pesnicka do pozadia, sviečky, atď..)
hlavne nech sa chalan vopred nauci ako si spravne nasadit kondom aby potom nepraskol. kamaratke s jednym partnerom vzdy praskol kondom-tak to potom riesila tabletkami po-co nie je najzdravsie pre zenske telo
hlavne trpezlivosť a veľa sa pri tom rozprávať, že čo ako - musíte si nájsť spoločný rytmus a čo funguje a čo nefunguje. Určite to nebude najlepší zážitok keď je to prvý krát pre oboch ale časom sa všetko zlepší
@tumonca23 ja som bola taká nadšená, okúzlená, uvoľnená z môjho prvého partnera, že ani som nevedela ako a bolo, vôbec som nerozmýšľala,či sa tam dostane a ako začať, každý jeho bozk bol pre mňa neskutočne krásny a tešila som sa na stretnutie s ním,nevedela som sa dočkať kedy sa stretneme, ten pocit blaha, radosti...že WAW...chcela by som to znova prežiť,ale už nieje mojím partnerom, s druhým to bolo obdobne, išlo to proste samo, bola som zamilovaná po uši ako sa povie, povedzme si otvorene, mala som 25 a bola som nadržaná, prirodzene to všetko išlo...chránili sme sa, prvé dieťa prišlo prirodzene a nič neľutujem, moje prvý krát bolo v aute a bolo to krásne❤
Áno, je dôležité, aby ste boli spolu zladení. Ale pre vzájomné pohodlie je dôležité, aby ste sa pritom obidvaja cítili uvoľnene a neboli v časovom strese. Neviem, či má aspoň jeden z vás vlastné bývanie, ale na pohodlí ti určite nepridá, keď máš strach, že vás v najlepšom vyrušia rodičia alebo spolubývajúci.
ja mám úplne inú radu než tie romantičky s hudbou a sviečkou čo písali vyššie.... sexuj vtedy keď z neho budeš úplne tiecť 😀 vtedy sa aj zmestí, pôjde to ako horúci nôž do masla 🤭
Poriadna predohra alebo plus mať po ruke lubrikant s tým to pôjde určite ľahšie 🙂
@zuzanka.zuzu Nemusí to tak byť vždy, lebo niektoré veci neovplyvníš... Mala som skúseného partnera a predohra bola fantastická. Tiekla som ako Niagarské vodopády 😀 a predsa sa potrápil, kým do mňa vnikol. Potom sa mi za to veľmi ospravedlňoval. Povedal, že zo všetkých dievčat, ktoré pripravil o panenstvo, som mala najpevnejšiu blanu...😉
Najlepšie je do zadočku, tam sa nemusíš báť otehotnenia. Len to chce veľa lubrikantu na vodnej báze a predtým sa dobre vyprázdniť.
Počkať do manželstva. Potom to už nebude trápne a ani stresujúce.
@littledaisy super rada a potom zistia, ze si v sexe nerozumeju 😀👍 To este len bude trapne
@belllinka ja na toto neverím, proste ak sa ľudia ľúbia úprimne, myslím si, že nájdu spôsob ako si rozumieť
@littledaisy takze treba s prvym, koho stretnes utekat na radnicu?
@littledaisy ty si svojho muza kolko nechala trapit bez sexu?
@belllinka
Ako … môže sa stať, že sex bude problém (poznám taký pár), ale aj sa to stať vôbec nemusí. Poznám kopec párov, ktoré do manželstva čakali a všetko je OK, sú to fakt krásne vzťahy. Kamoška sa vydávala, podľa jej slov, za boha sexu. Pred tým mala kopu sexuálnych skúseností, takže vedela porovnať. Po 8 rokoch sa rozvádzali kvôli úplne iným veciam. Ten sex bol taký super, že ostatné proste prehliadala. Za mňa … dobrý vzťah dokáže vyprodukovať skvelý sex, ale na skvelom sexe nepostavíš vzťah. Vzťah je oveľa komplexnejšia vec ako len dokonalý sex.

Mala by si spravit to, ze sa riadne chranit a radsej aj kombinovanym sposobom. Aby potom niekto z vas dvoch nepisal na forum ze sa bojite ze si tehotna.