icon

Ako sa stať dobrou milenkou pre partnera?

5. apr 2025

Kto je podľa vás dobrá milenka?

morpheuss
6. apr 2025

Autorka: Vidíš, presne o tom hovorím... dominantných chlapov je habadej, ale keď treba tú dominanciu využiť v sexe, tak to už nie... tam chcú full servis aktívnu ženu, najradšej by si len pasívne ležali a nechali všetko na tej žene. Ani si neuvedomujú aké úžasné veci sa dajú so submisívnymi ženami stvárať a o aké zážitky sa pripravujú... nie je krajší pocit ako keď je z teba žena taká hotová, že jej je takmer jedno, čo s ňou robíš. Ale jednu vec ti prezradím - ak si muž myslí, že inde nájde lepšie, tak sa pravdepodobne mýli. Pretože väčšina žien je skôr submisívna... takže zelenšia tráva ho pravdepodobne nečaká.

modra_kolobezka
6. apr 2025

Asi ho pri tebe predsa len nieco drzi. Mozno zazemie, mozno deti, mozno ful servis... teda aspon zatial mu to takto staci. Je mozne, ze sex ma inde, ale ostatne veci nie, tak istava s tebou. Inak si neviem vysvetlit, ze ho netrapi, ze so sexom nie si spokojna

autor
6. apr 2025

@morpheuss počkaj...ak je väčšina žien submisívna a väčšina mužov pasívnych, tak je málo prienikov spokojných párov? A nemyslím si, že dominantných chlapov je habadej...skôr pasívnych chlapov je habadej....
Žena hotová z teba tak, že je takmer jedno, čo si s ňou robíš....hmmm...zaujímavé....moja otázka znela podobne...byť milenkou, aby z teba bol hotový tak, že by si si bola istá, že inú chcieť nebude. Asi väčšina chlapov zažíva cit vo vzťahu cez uspokojivý milostný život. Obrazne...milujú výbavou tam dole nie srdcom ako ženy...

retatka
6. apr 2025

Sex patrí medzi základné piliere funkčného vzťahu .Ak ten nefunguje, postupne sa vám to prenesie do celého vzťahu a zosype sa ako domček z kariet .To, že ty riešiš nič neznamená, ak ten druhý nemá záujem a svoje potreby si rieši inde.To znamená, že mu na tebe nezáleží a to je už problém. Neviem, či sa s týmto dokážeš zmieriť, že vlastný muž po tebe netúži keďže žena potrebuje pocit byť milovaná, chcená, žiadaná .Tvoje sebavedomie ti zničí.Je na tebe , či dokážeš žiť s kamarátom alebo chceš zažiť ešte pocit byť milovaná.Nehovoriac aké vzory dávate svojim deťom .
Ako je to s prejavmi intimity-bozky, túlenie , hladkanie ?Nie sú len o fyzickom kontakte ale o vyjadrení lásky, súladu.Sex navrhuje prvý alebo je len z tvojej iniciatívy ?

romiada
Autor odpoveď zmazal
dadis
6. apr 2025

@autorka ak nemate deti, tak to nasilu neries a radsej sa rozidte.. pises, ze sa lubite..ozaj? mala som moznost zazit manzelstvo bez skutocnej lasky a v posteli ta laska chybala tiez a bolo to uplne o nicom...byvalemu na mojom uspokojeni zalezalo asi ako na lanskom snehu..

gov
Odpoveď bola odstránená
peter244
7. apr 2025

Plniť tajné sny a túžby je za mňa top 💯

procrastique
7. apr 2025

Vykomunikovali ste si to poriadne, priamo a narovinu? Lebo aj tu tak tancuješ ako na tenkom ľade a len nejako leda bolo o čomsi blúzniš a to vystupuješ ako anonym 😀 z takýchto " náznakov" to chlap nepochopí :D

minenkaa
7. apr 2025

Ludia vy tu mate riadne romanticke predstavy o sexe

autor
7. apr 2025

@peter244 moje ostanú tajné, takže nesplnené. Nemázmysel riešiť vyšší level, keď základný level je problém.

autor
7. apr 2025

@procrastique to mi jasné, že nechápe. Natvrdo sa mu to bojím povedať. Je to potom posledná možnosť, lebo po tom úprimnom rozhovore už len rozchod môže asi prísť... Možno aj on mi nepovedal všetko a som hrozná milenka, preto sa pýtam tu.

procrastique
7. apr 2025

Ale kľud, nič nie je čiernobiele :D

procrastique
7. apr 2025

A ešte wtf, prečo by mal prísť po úprimnom rozhovore rozchod to moja hlava nepobrala 😀 po úprimnom rozhovore príde čas na snahu, čas na nápravu situácie nie na rozchod :D

autor
7. apr 2025

@minenkaa a aké máme mať predstavy? Však vo vzťahu to k sexu patrí.

minenkaa
7. apr 2025

Ty hlavne nemas vztah a ani sex

autor
7. apr 2025

@procrastique my sme už mali viac rozhovorov. Diplomatických. Žiadna zmena, možno skôr k horšiemu ešte. Je nervózny.

autor
7. apr 2025

@minenkaa a to máš odkiaľ?

minenkaa
7. apr 2025

Vsak to tu pises

autor
7. apr 2025

@minenkaa kde prosím ťa?

morpheuss
7. apr 2025

autorka: A aký je teda presne váš základný problém? Lebo jedno je zrejmé... tvoje túžby zostávajú nenaplnené, no toto ty ani neriešiš. Ty riešiš iné problémy. Čo presne? Nechce s tebou spávať? Alebo spáva s tebou, ale je nespokojný? Alebo ani nemá erekciu? V čom je teda ten základný problém, kvôli ktorému chceš byť dobrou milenkou?

peter244
7. apr 2025

To som si myslel aj ja ale ja už som skoro všetko priznal a veľmi nás to spojilo a veľa sa naplnilo aj keď základ už sa nám veľmi kazil

peter244
7. apr 2025

Takže všetko priznať nehanbit sa

minenkaa
7. apr 2025

Ved tu pises ako ta ma na haku,ste len obaja lenivi sa rozist

morpheuss
7. apr 2025

@minenkaa hmm... už vieme, kto potrebuje kúpiť stoličku 😂

minenkaa
7. apr 2025

@morpheuss mna to tiez zaujalo,lebo nabytok som vobec nehladala

morpheuss
7. apr 2025

@minenkaa výhovorky 😂 raz som počul o chlapíkovi, čo si pozeral niečo na manželkinom facebooku a tam samé reklamy na rozvodových právnikov 😂

minenkaa
7. apr 2025

@morpheuss to co som hladala sa takto v reklamach neukazuje

morpheuss
7. apr 2025

@minenkaa ani mne... tiež si hľadala erotické pomôcky, čo?

minenkaa
7. apr 2025

@morpheuss ale,ja???