icon

Ako sa stať dobrou milenkou pre partnera?

5. apr 2025

Kto je podľa vás dobrá milenka?

Strana
z3
enmery
5. apr 2025

Treba sa opýtať partnera, čo je preňho a v jeho očiach dobrá milenka. Lebo aj toto má každý iné potreby, sny, túžby.

any_soj
5. apr 2025

Môj manžel oceňuje, že som pre neho darom. Že som len jeho milenka a nikdy som svoje telo nedarovala nikomu inému, rovnako ako on seba daroval iba mne. Že pre mňa nie je sex iba telesná aktivita a pôžitok (hoci aj to samozrejme 😁😏😊 ), ale že ho, rovnako ako on, vnímam ako niečo oveľa hlbšie, výnimočné a jedinečné spojenie, ktoré patrí iba nám dvom.

vevebono
5. apr 2025

Hlavne sa nevyhrat, že to povieš manželke 😂😂

wolf_
Autor odpoveď zmazal
modrykolibrik
5. apr 2025

Roztiahne nohy bez toho že by sa sťažovala na bolesť hlavy

ukgirls
5. apr 2025

len dobry muz moze mat aj dobru milenku/manzleku .. bez vzajomneho respektu a pochopenia to nikdy nepojde ... a coje najdolezitejsie-na nic sa nehrat a robit len to co je prijemne vam obom

minenkaa
5. apr 2025

Dobra milenka je taka ,co sa po sexe zmeni na sud piva a kamaratov

zic
5. apr 2025

ako bolo v IT Crowd... She is chef in the kitchen, mother in the living room and prostitute in the bedroom 🙂 🙂

morpheuss
5. apr 2025

@enmery Presne tak, každý chlap chce niečo iné.. pamätám si ako mi pred časom jedna žena povedala, že je skvelá v posteli. Bohužiaľ som sa už nestihol popýtať na detaily, ale pamätám si, že prvá vec, čo mi vtedy napadla bolo, že určite nie pre mňa. Tipujem, že je v posteli proaktívna a väčšine chlapov toto vyhovuje a pre nich je určite bohyňa. Lenže ja chcem mať v sexe veci pod kontrolou, takže mi vyhovujú skôr submisívnejšie typy, ktoré o sebe nikdy nevyhlásia, že sú v posteli skvelé, hoc sú pre mňa v skutočnosti dokonalé...

dadis
6. apr 2025

@morpheuss Mne pride zvlastna aj ta otazka, zaujimala by ma motivacia autorky byt "dobrou milenkou"...to je taka vec, ze bud si sadnete s partnerom, alebo nie..ja sa nesnazim byt niekym inym, len aby som sa druhemu zapacila..

autor
6. apr 2025

@morpheuss zaujímavý názor. Mne vyhovuje byť submisivna a preto sa pýtam ako byť vtedy dobrou milenkou, lebo sa bojím, že pasivita zabíja náš vzťah. Viem byť aj aktívna, pri ňom veľmi velakrát aj musím byť. Keď by som bola aktívna pri takom type ako si Ty, tak Ťa to nevzrušuje? Mňa by priveľa komandovania obralo o chuť, ale keď to je v správnej miere a vnímam to ako pri tanci, že partner vedie, tak si to užívam.

autor
6. apr 2025

@dadis nechcem sa zapáčiť. Ide o to, že nám to škrípe v posteli a ja hľadám príčinu. Začínam od seba. Čo by som mohla zmeniť. Aj keď v podstate
@morpheuss vystihol kameň úrazu. Vačšina chlapov má rada proaktívnu ženu a môj je ten väčšinový typ. Takže ak chcem zachrániť vzťah, tak nemôžem ostať sama sebou a čakajú ma kompromisy. Ešte je otázne, ako mu to povedať, aby nejaké urobil aj on.

dadis
6. apr 2025

Ako vam to koanktetnr skripe? Ako sa snazi on?

autor
6. apr 2025

@dadis nijak. Je pasívny aj vo vzťahu, nie len v sexe. Na začiatku nebol.

sense
6. apr 2025

Čiže on je pasívny v sexe aj ty si pasívna v sexe s preto to škrípe? No ak je pasívny aj vo vzťahu s taký nebol, tak buď ho nebaví byť stále len on ten aktívny alebo tá má už na salame

ovaaa
6. apr 2025

Začni spoločným rozhovorom a možno prídete na to v čom je problém a na čom pracovať. Rozhodne by som sa netrýznila len sebou a zmenou pričom by som ani nemala vedomosť, čo konkrétne zmeniť. Milovanie je vec páru nie jedinca.

morpheuss
6. apr 2025

autorka: Ja ti neporadím, lebo mňa by sex s proaktívnou ženou nebavil... viem, aký som.. a možno by som to v sebe vedel potlačiť na deň, dva, mesiac, možno aj polrok... ale nakoniec by to aj tak vyplávalo von. Proste seba a svoje túžby ja nezmením. Mám len jeden život a chcem si ho užiť. Preto chcem mať v posteli submisívnu ženu...
Čo by ale mohlo u vás fungovať je, že ak máte nejaké praktiky, sexuálne scenáre, ktoré vyhovujú obidvom, sústreďte sa skôr na ne. Inými slovami, hľadajte to, čo vás spája a sústreďte sa na tie veci. Ak ste však úplne sexuálne nekompatibilní, máte problém...

autor
6. apr 2025

@ovaaa boli už viac rozhovorov. Vždy je to na tenkom ľade.

autor
6. apr 2025

@morpheuss tak sme dospeli asi k bodu, že nás to spolu presne pre tieto rozdiely nebaví...aspoň ja sa musím do toho nútiť, neviem si to tak užiť. Veľmi ma to mrzí a už to začina byť cítiť aj inde vo vzťahu. Tá neuspokojenosť sa prenáša. Dá sa to nejako diplomaticky odkomunikovať mužovi?

morpheuss
6. apr 2025

To najlepšie, čo viem poradiť je, že povedz mu to isté, čo si povedala nám. Ale realita je taká, že chlap to väčšinou aj tak nepochopí a bude si myslieť, že je všetko v poriadku a nemáte žiaden problém.

autor
6. apr 2025

@morpheuss smutné...povedala som. Môžem sa opýtať prečo je podľa teba toľko mužov, ktorí majú radi aktívne ženy? Tie ženy sú vodcovské aj v bežnom živote. To chlapom nevadí?

minenkaa
6. apr 2025

Co by malo chlapom vadit na aktivnych zenach,ved kazdy si predsa vyberie to co mu vyhovuje ,niekto ma rad aktuvneho cloveka ,niekto menej ,niekto chce byt sef v posteli,naco zachranovat nieco kde nie je sulad

morpheuss
6. apr 2025

autorka: Netuším, prečo je to tak... len to v poslednom čase viac a viac pozorujem, respektíve počúvam od žien. Paradoxné je, že to platí aj o mužoch, ktorí sú v reálnom živote dominantní... mám kamaráta, ktorý je neskutočná sekera, ale nie je ochotný ani vyšukať ženu do análu, nie to ešte nebodaj niečo tvrdšie.

autor
6. apr 2025

@minenkaa sú tam city z oboch strán a zatiaľ to neklape len v sexe.

minenkaa
6. apr 2025

Zatiel to neklape len v sexe?To sa ti zda malo?Laska vo vztahu nestaci

autor
6. apr 2025

@morpheuss nie je ochotný lebo musí byť všetko podľa neho a on to nechce. Však je dominantný. Ak to chce ona a on jej to nesplní, tak je to skôr citová sekera. Aj submisivna žena môže odkomunikovať preferencie.

modra_kolobezka
6. apr 2025

Sex mate casto ale nie? Lebo ak nema chut, nechce sa mu, sex mate menej, je pravdepodobnost, ze ma sex uz aj niekde inde a tam zaziva uspokojenie, tak pri tebe sa uz nesnazi

autor
6. apr 2025

@minenkaa preto sa to snažím riešiť. Len neviem ako.

minenkaa
6. apr 2025

Ty sa snazis riest a on nie tam nie je o com.

autor
6. apr 2025

@modra_kolobezka stráca moju dôveru, to máš pravdu. Pýtala som sa ho na to. Nič ho pri mne nedrží. Ak je tráva zelenšia inde, tak vie že mu brániť nebudem.

Strana
z3