icon

Ako sa vyhnúť zaľúbenosti?

franko_
25. nov 2022

Minulý štvrtok som spoznal úžasné dievča. Ešte som nestretol holku ktorá by bola moja kópia len v ženskom prevedení. Fakt sme mali brutálne veľa spoločného aj keď teda len v tom čo som o nej vedel . A nakoľko som narcis tak samozrejme milujem ľudí ktorí sú takí ako ja. Hovoril som si že takéto úžasné dievča ktoré mi je tak veľmi podobná už asi v živote nestretnem. A že sa s ňou skúsim zoznámiť. Vypýtal som si TČ a snažil som sa s ňou zblížiť zo začiatku tam bola obojstranná sympatia páčil som sa jej fyzicky atď. Ale pokazil som to tým že som sa nechal namotať. A navyše som nevyužil ani všetky príležitosti ktoré mi nenápadne ponúkala. A taktiež som nechcel tlačiť na pílu a ono to možno vyzeralo ako výhovorky. Včera som sa bol opiť vyspal som sa s krásnou východniarkou ale ráno mi zase chýbala tá prvá :/ no a po presune domov a vyspaní z opice mi začala byť zrazu tá prvá ľahostajná, nechápem to - ako keby dakto stlačil vypíač a mne z tej holky prestalo jebať. Tak na 99% mi je fakt ľahostajná mám pocit ako keby tie posledné dni bol nejaký divný sen z ktorého som sa dneska prebral a fakt nechápem prečo som sa tak debilne správal keď inokedy sa správam k ženám normálne. keby som bol takýto ľahostajný aj predtým tak mi to mohlo vyjsť už teraz tomu nedávam šance pretože už ani nemám chuť sa s ňou ďalej baviť. Prečo je moj mozog taký tupý že robí všetko naopak? Ako sa nenechať namotať?

PS: sorry za štylistiku a gramatiku som po opici

Strana
z2
yasmeena
25. nov 2022

na to,aky si prelietavy a nechces sa zalubovat si nejak premudrely😉 ,dokonca mi toto vyznieva,akoby to pisala zalubena vysokoskolacka😂 rozhodne to nie je sposob vyjadrovania,aky by som ocakavala...

taga
26. nov 2022

@yasmeena pekne si mu to napisala 🤣

Ja som chcela napisat len: pekne dristas 🤣

katka700
26. nov 2022

@franko_ nájdi si na YouTube prednášku Marek Orko Vácha Spoločenstvo obetí ak tam este je - prednášajúci krásne vysvetľuje ako je v dnešnej dobe strašne trendy zvalovat vlastnú neschopnosť a nedostatok sebakontroly na akési veci ktoré sa nedajú ovplyvniť.
To čo popisujes ako zamilovanosť je obyčajná zblbnutost hormónmi a mozog v režime nezasahujem. S láskou to nemá nič spoločné.

viestta
26. nov 2022

@franko_ keď je zalubenost slabosť, tak vrele odporúčam nezačínat žiadny vzťah. Pretože vzťah je aj o prvotnom pobluzneni mysle, ktoré prejde do lásky a tolerancie, chápania druhého, spraviť pre toho druhého niečo viac ako je nevyhnutné. Z jednej aj z druhej strany. Možno to raz pochopis

sandria
26. nov 2022

@viestta toto narcistovi nevysvetlíš, nepochopí, nemá na to vyvinutú emočnú výbavu. Má naučenú teóriu a keď príde niečo s čím sa ešte nestretol, predstava straty kontroly ho úplne vykoľajilo. Jeho ego je prvoradé, a následky vzťahu s takýmto sebecky človekom sú pre opačnú stranu devastačné.

viestta
26. nov 2022

@sandria to mi je jasne. Keď nechce stratiť kontrolu nad vecou, nech si za služby zaplatí. Bude zákazník, jeho prianie bude prvoradé a žiadne emócie nemusí riešiť. Pre takýchto sú najlepšie platené služby. Takým by mali zakázať nadväzovať vzťahy. V záujme tých ostatných.

mikitilik29
3. dec 2022

@franko_ asi ťažko si sa mohol zaľúbit, keď hneď pri prvej prilezitosti si sa vyspal s ďalšou 😂

Strana
z2