Kde nájsť stylistku na pomoc s nákupmi vo Zvolene?
Je vo Zvolene alebo blízkom okoli nejaka štylistika ktorá by mi pomohla so šatníkom a nákupmi?
Pokiaľ ide o štylistiku, treba ísť študovať slovenčinu 😉
@anonym_baab60 prepísal mi to mobil
@anonym_autor bože, to si chceš platiť,aby pre teba dakto handry nakupoval? Neblázni. Veď si sama kúp, čo sa ti páči. Sú to len handry, aj tak si to 90 percent ľudí nevšíma, čo máš ma sebe natiahnuté. Pár krát opereš a môžeš vyhodiť.
@anonym_autor bože, to si chceš platiť,aby pre teba dakto handry nakupoval? Neblázni. Veď si sama kúp, čo sa ti páči. Sú to len handry, aj tak si to 90 percent ľudí nevšíma, čo máš ma sebe natiahnuté. Pár krát opereš a môžeš vyhodiť.
@anonym_c4015d vela ludi to nevie kombinovat a vela predavaciek odmieta lepsie poradit.
@anonym_c4015d vela ludi to nevie kombinovat a vela predavaciek odmieta lepsie poradit.
@kiki68 niekedy mam pocit, ze predavacky odkyvaju hocico, v style: "ste v tom kočka, to Vam sekne!" len aby predali. Pritom clovek kukne na seba do zrkadla a je zhrozeny...😀
Daj si vyhladat od AI rozne kombinacie oblecenia a podla toho nakupuj co sa ti z toho bude pacit
Daj si vyhladat od AI rozne kombinacie oblecenia a podla toho nakupuj co sa ti z toho bude pacit
@anonym_e9dd36 nie som v AI velmi zbehla takze neviem ako by som ju na toto využila.
@anonym_c4015d problem je ze neznášam nakupovanie a moda ide mimo mna. Chcem sa vsak pekne obliekat preto hľadám pomoc
@anonym_c4015d problem je ze neznášam nakupovanie a moda ide mimo mna. Chcem sa vsak pekne obliekat preto hľadám pomoc
@anonym_autor ja rada nakupujem v BB v europe, tam mas dobry vyber. Napr v Medicine maju pekny vyber aj dobre ceny
skus pinterest a tam vyhladat casual dressing ideas, alebo nejake klucove slova: beige coat blue jeans atd. Je tam vela inspiracii, dokonca tvorba kapsuloveho satnika a navod ako menej basic veci kombinovat aby si kazdy den bola vlastne inak oblecena.
@kiki68 niekedy mam pocit, ze predavacky odkyvaju hocico, v style: "ste v tom kočka, to Vam sekne!" len aby predali. Pritom clovek kukne na seba do zrkadla a je zhrozeny...😀
@mimachicha casto to je o tom, ze to musia predat a hotovo. Tiez sa setri na personale a casto tam nikto neni. Nikdy som v HM alebo Zara nestretla niekoho, co by povedal Toto je super a este vam donesiem k tomu toto. Vezmes do kabiny, nesedi a ides het
@anonym_autor skus pozriet toto ci sa ti paci takyto styl
@anonym_e9dd36 kde sú farby? Samé fádne veci, nič by som si odtiaľ nevybrala.
@anonym_d69b22 tak vies, niekto mozno nema rad prilis vyrazne farby, vzory alebo znackove oblecenie s napisom cez cely chrbat. Osobne si myslim, ze sa taketo vzorovane veci aj tazsie kombinuju ako jednofarebne basics.
@anonym_d69b22 mne sa páči presne takýto štýl. Nemám rada výrazné farby a doslova neznášam červenú
@anonym_d69b22 mne sa páči presne takýto štýl. Nemám rada výrazné farby a doslova neznášam červenú
@anonym_e9dd36 Červená bude túto sezonu moderná, aj len ako doplnok, ja sledujem modu, len aj tam treba brať ohľad na svoju postavu, vek.
@anonym_e9dd36 Červená bude túto sezonu moderná, aj len ako doplnok, ja sledujem modu, len aj tam treba brať ohľad na svoju postavu, vek.
@petronelag postavu mam super, vek menej super ale vyzeram o 10 rokov mladsie 😁.
@anonym_autor ja rada nakupujem v BB v europe, tam mas dobry vyber. Napr v Medicine maju pekny vyber aj dobre ceny
@anonym_e9dd36 prosím ťa v bb nič neni poriadne. A keď je tak štýl našich pubertiačiek.
No nevie aký máš štýl či viac športový alebo elegantný ale ja som elegantný takže nakúpila som si farebné saka aj neutrálne k tomu neutrálne blúzky a farebné a neutrálne tenké šampiónky a len to kombinujem plus šaty rôzne ale žiadne cakabarkavé. Skús pozrieť obchod Cik Cak v Lučenci.
@anonym_e9dd36 prosím ťa v bb nič neni poriadne. A keď je tak štýl našich pubertiačiek.
@anonym_b026dc neviem musíš natrafiť, ja som predtým nakupovala v Orsay kým ho nezrusili. Mam doma elegantne kusky ale aj sportovejsie
@anonym_autor urci si styl obliekania, alebo co ti najlepsie sedi. Aby si mala nieco sportove, nieco ležerne a nieco elegantne. Vkusne nadcasove kusky, ktore mozes nosit niekolko rokov.
@anonym_e9dd36 vsetko na jedno kopyto. Štyl-vecna puberta.

Pokiaľ ide o štylistiku, treba ísť študovať slovenčinu 😉