icon

Ako sa vyrovnať s intimitou bez vzťahu?

19. aug 2026

Ahojte.. viem, ze je toto prevazne mamickovske forum a su tu prevazne zeny ale ak sa najdu nejaki muzi budem rada aj za ich reakciu.. Mám 25 a som 2 rok slobodna po 3 rocnom vztahu a zacinam znova randiť a mám problém s tým, že nedokázem sa intimne zblizit s muzom, s ktorym nemam vztah a nemam k nemu nejake emocionalne puto alebo vztah.. a momentalne randím mesiac s jedným mužom a nejak mi to naznačil a zacal mi hovorit ake to je preňho dolezite tato oblast a podobne.. ano aj pre mna ale monentalne spolu este ani nechodime a ja si to neviem predstavit.. celkovo sa mi stávalo aj v minulosti ze som narazila na nesúlad tohto a ja som tých muzov reálne odpinkala prec, pretoze nebudem robit nieco nasilu ale potom sa cítim normalne ako nejaká frgiidná alebo co.. mna jednoducho az desi ta predstava, ze sa nepozname a mám sa pred dotycným vyzliect a celá sa mu odovzdat.. nie som ziadny extremista ani nic ale potrebovala by som na to jednodzcho viac casu aspon 2 mesiace stretávania sa.. zazili ste nieco podobne?

Strana
z2
patrike
21. aug 2026
@anonym_5d3079

@anonym_9f0469 nespala som ani s jedným. Nezáväzne som sme sa spoznávali, chodili von, na kávu, do kina. So žiadným som nič nemala. Až po roku s mojím manželom. Tých dvoch som postupne odmietla v priebehu pár mesiacov a ostal iba môj manžel.

@anonym_5d3079 To boli podobne typy ako jeden tuna z druhej diskusie, ktoreho zrusila po 2 rokoch vyletov. Pre mna muz, ktory si da (za ucelom zbalenia) si zenou viac ako 4 stretnutia bez toho, aby bol viac ako kamarat, nema ziadnu hodnotu ako chlap.
Chlap to nikdy nema nechat dojst do stadia, ked je odmietnuty, ma to byt on, kto zmizne a utne kontakt. Ziadne analyticke vysvetlovacky "ako na tom sme" nie su nutne.

anonym_5d3079
21. aug 2026
@patrike

@anonym_5d3079 To boli podobne typy ako jeden tuna z druhej diskusie, ktoreho zrusila po 2 rokoch vyletov. Pre mna muz, ktory si da (za ucelom zbalenia) si zenou viac ako 4 stretnutia bez toho, aby bol viac ako kamarat, nema ziadnu hodnotu ako chlap.
Chlap to nikdy nema nechat dojst do stadia, ked je odmietnuty, ma to byt on, kto zmizne a utne kontakt. Ziadne analyticke vysvetlovacky "ako na tom sme" nie su nutne.

@patrike no a vidíš. Z mnohých mojich nápadnikov ostali moji kamoši. V 15tich som spoznala môjho prvého priateľa a hneď na to nového chalana o 7r staršieho. Rovno som mu povedala, že mám vzťah, toho chlapca milujem, ale že môžeme ostať kamoši. A bol môj kamoš dlhých 15 rokov, dokedy sa neodsťahoval. V 19tich som spoznala priateľa mojej kamošky. Ona sa odsťahovala potom do UK a on mi zostal. Vždy bol pri mne, vždy mi bol ako brat. Vedela som, že ma má rád a vedela som, že by chcel niečo viac. Ostal v kolónke kamarát dlhých 28 rokov, dokým nezomrel. Veľa mužov v minulosti aj teraz by malo záujem o niečo viac. Poviem im, že ako priatelia, kamoši môžeme ostať. A veľa mužov v rovine kamarátstva aj zostane a stačí im to. A ja som sa vtedy po 6r nešťastnom vzťahu nezáväzne stretávala s tromi mužmi. Jeden z nich bol môj manžel budúci, jeho kamoš a ešte jeden človek z mojej minulosti. Chodili sme do kina, do divadla, večer vonku, na koncerty, bez bozku, bez dotyku, bez sexu... postupne som dvoch vyoutovala a ostal iba môj manžel, kde som po roku išla na ďalší level. Včera som mu akurát čítala tvoj komentár, že sa kurvil s inými babami počas nášho "kamarátstva" a on na to povedal, že so žiadnou ženou sa vlastne ani nestretol okrem mňa. Že dva roky sa pokúšal ku mne dostať a nechcel to pokaziť pre hlúposť.

anonym_e97ce0
Včera o 18:25
@patrike

@anonym_autor Na to mas zensku intuiciu, aby si ho zhruba odhadla. Normalne mu ferovo povedz, co pises sem, aby sa podla toho zariadil. Nie je voci nemu ferove stretavat sa a tvarit sa, ako to niekam speje, ak ho nevnimas ako muza, ale len ako kamarata.

@patrike ty to rozpravaš, akoby ženy dlžili mužom sex...

anonym_e97ce0
Včera o 18:29
@patrike

@patrike a ešte tuto pìšeš, že muž ma byt ten, kto utne kontakt.nie každej žene vyhovuje byt využita na sex a odkopnuta, citlivejšej žene to može spôsobit problemy, nehovoriac o neplanovanom tehotenstve a ked si nejaka postavi barieru, že sa chce len dlhšie spoznavat bez sexu, tak tu budeš na ňu útočiť...žiadna žena ti nedlží sex

earlgrey
Včera o 18:34
@anonym_autor

@patrike áno, ale tiez netuzim potom aby si so mnou parkrat zasexoval a potom si zmyslel ze okej tuto mam a idem dalej

@anonym_autor A ak sa s ním vyspíš po 3 mesiacoch dajme tomu, keď budeš zaláskovaná, budeš vo vzťahu a on ti potom povie dovidenia?

anonym_d6cfff
Včera o 18:57
@patrike

@patrike ale nehovor! Prečo by chlap nemohol byť odmietnutý? Ty si myslíš ze zeny sú tak zúfalé a blbé žeby nemohli odmietnuť chlapa? Máš divne názory.

Strana
z2