icon

Ako sa vyrovnať s neschopnosťou vzrušiť sa?

nela22323
7. nov 2023

Ahojte
Mám problém. Neviem dosiahnuť orgazmus.. neviem sa ani vzrušiť.
Skúšala som aj erotické pomôcky... nič necítim.
Sama ani s partnerom. Jednoducho sa neviem vzrušiť.
Ísť k sexuológovi je mi hlúpe. Myslím si, že by mi nepomohol.
Napíšte mi prosím. Neviem si s tým poradit ..už naozaj neviem čo mám skúsiť.
Napiste. Dakujem.

levandula7
7. nov 2023

keď si myslíš, že ti nepomôže vyštudovaný sexuológ, ako ti asi pomôžu komentáre cudzích ľudí z internetu? choď k odborníkovi.

janai1
7. nov 2023

@nela22323 keď ti je hlúpe ísť k odborníkovi a baviť sa o takej téme tak máš problém s intimitou evidentne

kp7333
7. nov 2023

@levandula7 no to bude asi jeden z tych, ktorych vzrusuju pikantne diskusie na internete

chodec15
Odpoveď bola odstránená
kiwi3
7. nov 2023

tak ja odpoviem aj normalne. neviem, kolko mas rokov, ale predpokladam, ze pomerne malo. pricin moze byt viac: od nejakych fyziologickych disfunkcii az po asexualitu. moze to byt aj dostatocne neprebadana sexualita (mozno ani nie si na muzov). ak nechces riesit sexuologa, tak by som si od toho dala aspon nachvilu pokoj, lebo takto to nema velmi vyznam...

deti95060810
7. nov 2023

ako ti máme pomôcť? keď odmietaš pomoc odbornú...
snáď nepošlem mm....

julovka8
Autor odpoveď zmazal
bbshop
8. nov 2023

Nie si ta, ktorá sa pred pár dnami pýtala po akej dobe sa vyspať s partnerom? Ak to je ten nový partner tak je to normálne a chce to cvik a cas

bbshop
8. nov 2023

Ešte dodám, že podľa tvojich tém usudzujem, že príliš veľa rozumu vkladas do sexu a príliš veľa rozmýšľania, racionality..všetko kalkulujes čo áno a čo nie.. to tak nefunguje. Musíš sex prežívať prirodzene a spontánne, uvoľniť sa, robiť to čo cítiš..a nie čo ti udia poradia na MK. Iba sa potvrdilo to, čo som písala v tvojej predošlej diskusii, že si nebola na sex s ním pripravená, keď si sa to vôbec pýtala tu. Robíš to silene a potom to takto dopadne.

nela22323
autor
8. nov 2023

@bbshop pravdu mas. Keď snažím sa zmeniť...nejde to. Neviem to a už mám dosť rokov na to aby som si našla partnera a začala normálne žiť.

bbshop
8. nov 2023

@nela22323 skús terapie..pomôžu ti vyriešiť si veci, ktoré nemáš ujasnené. Nadobudnes sebavedomie a schopnosť sa správať prirodzene a nájsť si vhodného partnera s ktorým to všetko pôjde hladko

betulinka1
11. nov 2023

@nela22323 chod za sexuológom. To nie je hanba. On ta navedie. Kamoska mala tento problem, zistili, ze ma brutalne nízke hladiny hormónov. Ale ze viac ako nízke. Dali jej lieky a čuduj sa svete, vsetko da dalo no normálu, ze sa aj celkovo ukludnila. Aj my povedala ako sa vola diagnoza ale to si nepamatam. Tiez dlho váhala. Chodila na gyndu aj endokrinologovi ale nikto jej nevedel poradit. Potom ju gynekolog poslal sexuológovi. Obaja jej spravili take typy vysetreni z krvi ako mohli, kedze kazdy vie oˇtestovat nieco ine. A pekne jej nastavili liecbu.