Už sa nedokážem tak silno vzrušiť ako kedysi

nyteshade
1. mar 2018

Ahoj, neviem ci to sem patrí, no skúsim. Mam 22 a som 4 mesiace po pôrode, mam krásneho syna, a perfektného chlapa. Naš sexuálny život bol fajn, no ja už v tehotenstve som ostala zrazu taka zvláštna a trvá to doteraz, a to ze na sex mam chuť normálne, ale neviem sa k nemu dokopať, nechce sa mi, som unavená, potom už keď ho mame tak je to fajn, paci sa mi to, no začať je ťažko občas.. Teraz posledné dni je to normálne, aj začnem, aj ma chytí chuť, no mam problém dosiahnuť orgazmus, mam ho síce vždy, ale je to občas náročné sa k nemu prebojovať, ako keby mi chýbali podnety, už mi nepomáha ani fantázia, veľmi ma to trápi, partner mi vraví ze on ma miluje nech sa deje čokoľvek, no ja by som opäť chcela pocítiť vzrušenie, čo vám na to pomohlo? Ako to v sebe opäť rozdúchat ten oheň? Je možné že by to bolo len tehotenstvom a pôrodom? Pripadne preto ze som unavená? Ďakujem

puskaruka
1. mar 2018

Štyri mesiace je krátka doba, treba dať tomu čas a všetko bude ako predtým a ešte lepšie

katrin21
1. mar 2018

myslim, ze kratko po porode je to nroamlne, mas v hlave ine veci , vela zien nema dokonca ani chut na sex pri malom dietati, takze ked ju mas, uz to je dobre. ostatne pride casom, ked budes viac v pohode a mozno skuste zmenit cas .. nie ked uz si unavena vecer, ale skor....

lienqa
1. mar 2018

@nyteshade Mne sa páči, že sa otvorene spolu s partnerom o tom rozprávate. Ja som pri mojom ex nemohla takéto niečo ani povedať, hlavne, že on si založil, na mňa v tomto nikdy nebral ohľad 😀

dominika6
1. mar 2018

@nyteshade hlavne si vyčisti hlavu pred tým..nerozmýšľaj absolutne nad ničím,žiadne starosti o dieťa,o domácnosť,o varení o svojej postave...
kludne zhasni svetlo a fantázia pôjde na plné obrátky..a niekedy ked to trvá strašne dlho tak vtedy vyprchá všetko vzrúšo...taká divoká rychlovka nieje na škodu 😃

libawet
1. mar 2018

@nyteshade neboj sa , to sa upraví, po pôrode je to normálne, chce to len čas, nesiľ to, teraz si aj plná zvýšenej hladiny hormónov, to tiež robí svoje. Telo Ťa nastavilo, že už si svoje dosiahla, porodila dieťa, tak teraz sa mu máš venovať - to som len vysvetlila ako to chápe príroda 🙂...neboj, oheň sa ešte rozhorí 🙂, netlač teraz na pílu, je aj dobre, že sa o tom bavíte.

majkeel
1. mar 2018

Viete, ako muz vzrusi zenu, aby kricala este dlho po milovani? Ked si ho po milovani utrie do zaclony... ;)

adrestia
1. mar 2018

Ja som našťastie takýto problém nemala, ale poznám pár žien, ktoré to zažili. Katrin21 a Dominika6 to dobre vystihli a je fajn, že máš podporu svojho partnera. Písala si, že ti chýbajú podnety. Myslím, že tvoj partner by mohol byť v tejto veci trošku aktívnejší a vymyslieť niečo vzrušujúce na spestrenie vášho sexuálneho života. Skúste sa s ním o tom porozprávať. Možno má nejakú tajnú túžbu, ale bojí sa, že by si ho odmietla.

nyteshade
autor
1. mar 2018

@adrestia ono je to vlastne tak, že jemu stačí úplne to co robíme, nemal veľa žien a nie je nejaky expert, no sex s nim sa mi páči, to mne ako keby nestačilo, alebo ma malo vzrusovalo.. Ja som ta, co viac experimentuje

adrestia
1. mar 2018

@nyteshade Neboj, bude to dobré 🙂 Môžem ti napísať súkromnú správu?

nyteshade
autor
1. mar 2018

@adrestia áno :(

deti95060810
1. mar 2018

tiež si myslím že je to pôrodom, stresom, únavou....môže to trvať ešte nejakú tu chvíľu...

montemotherone
3. mar 2018

@nyteshade 4 mesiace po pôrode? To som na sex ani nepomyslela 😵

nyteshade
autor
6. mar 2018

@montemotherone tak my sme mali prvý 4tyzdne od pôrodu, čo som nevedela vydržať, neviem prečo sa mi teraz nechce :/