Ako sa vyrovnať s podozrením na manželovu neveru?
Ahojte, pred pár mesiacmi som zistila že ma manžel podvádza, ako inak liezla som mu do telefónu, sám od seba by sa nikdy nepriznal. Opustiť rodinu nechcel, dala som mu teda šancu, chvíľu to bolo dobre, vedela som, že sa nestretávajú, no teraz už pár týždňov mám znovu podozrenie že sa niečo deje, zase tie iste signály ako predtým, samozrejme ma ubezpečuje že nie, no ja mu už neverím. Povedala som mu že buď budem mať prístup do jeho telefónu alebo požiadam o rozvod, nech si vyberie medzi tým jeho “súkromím” alebo rodinou. Samozrejme heslo mi odmieta dať, zevraj ho nebudem kontrolovať ako malého chlapca a ma tam aj pracovne veci a pod.vyhorovky…ako by ste sa zachovali na mojom mieste? Ďakujem
@enmery áno, viem, že sú také ženy🙃 ale, že kurnik koľko ich je nechápem😃
Stále nejaká nevera so ženatymi mužmi, čo z toho majú?!
Asi to bude nejaký adrenalín, alebo čo..
Ja by som sa cítila ako trúba, že niekoho takto otravujem, kto má rodínu a stále sa mu prispôsobovať a podržať rýchlo, aby to ešte aj nikto nezistil😀
Nemôže byť z toho ani dobrý pocit… handrkovať sa o bezcharakternú klobásu.. je to divné😋
@enmery musia tí chlapi robiť kotrmelce a sľubovať hory-doly, lebo inak mi to nedáva logiku..
Len by ma zaujimalo čomu tie ženy podľahnú…či si fakt myslia, že sú také neodolateľné, že chlap opustí rodinu, deti a ona sa potom postaví na piedestál ako víťaz so zlatou medailou na krku 😇
@macatt No tá konkrétne jedna, čo tu písala, čaká už 10 rokov. Partnerka je pre ňu nič, len tie 18tky ju rozhodili a verí mu všetko-napr sľub, že sa nebudú podvádzať/on má oficiálnu partnerku😄/ Tie ženy majú podľa mňa deficit lásky ešte z detstva a chcú si svoju hodnotu potvrdiť cez muža, preto veria slovám muža a nechápu, že dôležité su skutky muža a tými im denne pľuje do ksichtu a vlastne ich ponižuje.
Ale prosim ťa tieto bezvýznamné kontroly mobilu sú na smiech.Chlap čo má trošku v hlave, razom zniči všetky dôkazy/ tajný režim, mazanie, druhá SIM/ a ty po kontrole mobilu budeš šťastná, že ťa predsa nepodvádza a on sa bude smiať ako ti prešiel cez rozum.Niektoré ženy sú poriadne naivné a stačí im tam málo ku šťastiu, premazaný mobil🙂
Dôkazy nerieši len taký chlap ktorý chce aby boli objavené, nezáleží mu na vzťahu a chce definitívny koniec vzťahu.Ale tvoj tento prípad nebude, lebo gazdinú zatiaľ ešte potrebuje.
@123profil321 aha dik. no uz to potom vidim trochu inak celu tuto temu.
@ismarela na tvojom mieste- zacala by som si konecne samu seba viac vazit a zbalila mu veci a nech si ide k milenke
Toto je veľká chyba, dala si ultimátum a teraz vahas. On je na koni.
Samozrejme, že sa mu nepáči prezeranie mobilu....ale kto vyslovene klamal ?
Takto dôveru nezíska.
Bolo treba ísť radšej na parovú terapiu ako takéto ultimátum.
Bolo by treba sa poradiť s psychologičkou čo ďalej...alebo dodržať ultimátum.
Ak to necháš tak, je po vzťahu...lebo je víťaz.
@ismarela prečítala som si aj tvoju starú diskusiu, kde sa hovorí, že problémy máte už dlho , a ťa nevera je vlastne akýmsi vyvrcholením.....ja byt na tvojom mieste idem spolu s mužom,ak bude súhlasiť k psychológovi, manželskému poradcovi, možno vám dá na to celé taký komplexnejší pohľad, tipy, a hlavne zistite či to má ešte vôbec zmysel.
@ismarela tým jej iba uvolníš cestu? V darčekovom balení by som jej muža neverníka nechala. Okrem nevery aký bol partner/manžel? Spája Vás biznis?
@ismarela tak ak to chcete zachrániť že naozaj, podľa mňa treba poradňu, musí chcieť aj on a žiadne lustrovanie mobilu.
Niesli manželka toho chlapa co tu písal že si našiel priateľku a nevedel ako to povedať svojej manželke? Tiež ho žena posielala za inou
@ismarela ja osobne by som vychystala deti na celý víkend, keďže vieš, kto to je, odve ich jej, nech sa postarajú s ockom cez víkend o deti. Ty choď do welnesu, oddýchni si, poprechádzaťj sa. Nech dotyčná vie, čo ju čaká. A povedz im, že pri rozvode budeš trvať na striedavej starostlivosti. Veď aj ty si môžeš zariadiť život podľa seba. Ak je manžel doma, vyobliekaj sa, dohodni sa s kamoškou a choď večer k nej, nech ostane on doma s deťmi. Prestaň mu prať,variť, veď mu m kto navariť aj oprať. Nie si jeho slúžka, ale manzelka.
@nops presne tak.
Ako by som sa zachovala? Nepokračovala vo vzťahu kde nie je dôvera... Už sa budeš len trápiť a stále rozmýšľať nad tým či ťa znova nepodvádza
Úžasný partner??
V čom?
Keby nelezies do telefónu, do dnešného dňa ta vodí za nos.
A robí to opäť, čo z neho máš?
Za čo má on teba?
Vyhrazas sa, nič to s nim nerobí..

@ismarela a ty nemas ani tušenie, kto to je? Bude to zenska, chlap?) ktoru ma "pod hubou". Ked sa len hlbsie zamyslis, prides na to a potom sa zariadis. 😡