icon

Ako sa vyrovnať so strachom z intímnosti?

nonamexd
14. máj 2024

Ahojte… mam taky problem ja ani nie jak priatelka… pokial sme este spolu nechodili mali sme sex pravidelne ale odkedy sme sa dali do vztahu tak nechce… problem je ze zacala brat antiku a do toho hra rolu ze ju zneuzil ex pocas spanku a jak bola dieta tak bratranec sa o nu suchal… proste boji sa mat teraz sex aj ked sme ho mali pred tym nez sme sa dali dokopy… uz neviem co dalej nejake rady? Co pomoze?

jaskolka
14. máj 2024

@nonamexd nechápem, keď ste predtým mali bez problémov sex, a teraz nie, tak v tom ako môže hrať rolu to, ze bola predtým zneuzita? Veď to nedáva nijaký zmysel..🤔 Vy ste boli predtým len kamaráti s výhodami?
Píšeš, ze začala brať antikoncepciu, stáva sa, ze potom muž žene akoby prestane "voňať" teda ju priťahovať chemicky, je to kvôli zmenenému hormonálnemu stavu. Nemôže byť skôr toto problém?

nonamexd
autor
14. máj 2024

@jaskolka nechapem tiez tomu, ked sme boli kamosi tak to brala inak jak teraz vo vztahu… boji sa ze sa jej stane take jak co jej spravil ex… vyskusame aj vysadit antiku ci to bude tymto… ale oralne ma uspokojuje

marika142
14. máj 2024

tak neviem, ci len nechce alebo ma problem s libidom. lebo pri antikoncepcii je to uplne bezna vec, ze zeny stracaju pri jej uzivani chut na sex.

feb13
14. máj 2024

Bola jej zneuzita aj dovera, nielen telo. Mozno ked ste mali len prilezitostny styk, sa vedela od toho viac odosobnit, teraz ste vsak presli do dovernejsej fazy a to je pre nu riziko. Neviem poradit, jedine asi empaticky pristup, do nicoho ju nenutit, budovat si doveru a ked nestaci tak odbornik. 🤷

vierkainka
14. máj 2024

@nonamexd vymyslena téma?🤷

monicatko20
14. máj 2024

Antikoncepcia jej nesadla..mala som to tiež..nech preberie s lekárom a skúsi dať inú..nanešťastie mne nesadla žiadna 🤣

feb13
14. máj 2024

Alebo este skuste si najst nejaku literaturu na temu ako sa liecit z traum zo sexualneho zneuzivania, mozno vas usmerni alebo objavite este dalsie suvislosti.

zuzanka.zuzu
14. máj 2024

sprav z nej ex a bude sexovať odušu 😜

nonamexd
autor
14. máj 2024

@vierkainka bohuzial nie… a trapim sa pre to

sissy27
14. máj 2024

@nonamexd ano, antikoncepcia znižuje libido a výrazne. Nie každá a nie každej, ale je to veľmi častý vedľajší účinok.
K tomu zvyšku sa nevyjadrujem, ak to predtým problém nebol, tak teraz je to len výhovorka. Alebo to predtým tak nejak pretrpela, aby ťa dostala do vzťahu, neviem. Každopádne ak má tento problém a nezvláda to, tak by som jej odporučila riešiť to so psychológom alebo terapeutom.

nonamexd
autor
14. máj 2024

@sissy27 chcel som psychologom ale nechce ze zbytocne lebo nic jej nepovedia… a nechce otom ani nikomu povedat

sissy27
14. máj 2024

@nonamexd tak ak ona nema zaujem riesit problem a teda mat s tebou sex, tak asi vybavene, nie? 🤷‍♀️ celibat vo vztahu asi nie je to co chces a nejaka trpezlivost tu zmysel nema, kedze ste ten sex uz mali a okrem antikoncepcie sa nic nezmenilo. Este by som tomu dala sancu ked zmeni antikoncepciu, ale ak ani to nebude chciet, tak myslim, ze problem nie je v minulosti, ale v pritomnosti.

zanka777
14. máj 2024

@nonamexd neviem to už chodili sociálky a kúpilo sa fajne vínko?lebo toto je celé choré 😂sexovala vo veľkom štýle pred vzťahom to nemala traumu...zrazu sa trauma vrátila..... Bože môj na dnes mi už fakt stačilo 😂

nonamexd
autor
14. máj 2024

@zanka777 tak vidis sam tomu nechapem… a to nemam 15😀