Ako sa vysporiadať s kritikou na erotickú bielizeň?
Ahojte. Neviem ci este viac treba pisat k tomu. Dala som za to kopec penazi, stajlovala som sa do toho asi pol hodinu a on sa mi vysmial. Potom ked som to hodila do kosa s placom chcel sex. Ja som ho odmietla. Prvy krat som mu odmietla sex. Ja som revala, citila som sa strasne ponizena a on isiel kludne spat. Vobec nemam na neho ani chut, normalne akoby sa vo mne nieco zlomilo. Strasne sa mi sprotivil v momente.
Autorka.... Mňa by celkom zaujímalo akú spodnú bielizeň nosia ženy tu komentujuce. Mam dosť rokov ,a nie je nič krajšie vidieť partnerove oči pri pohľade na čipky, ktoré veľa odhaľujú a predsa zakrývajú. Preto reakcia tvojho partnera bola absolútne nevhodná a svedčí skôr o nevyzretosti, a sebeckosti partnera.
@07111968 tak mojho cipkova bielizen vobec nezaujima, tiez ma radsej nahe telo, alebo bielizen tohto typu
https://www.lindex.com/sk/p/8140680-9002-zelena...
@tiezjedna no jednoducho - pripadal mu ten kostym tak absurdne smiesny, az sa zacal rehotat 🤷♀️ Ano, prehnal to, mal sa hned stopnut. Nech sa uprimne porozpravaju, co sa komu paci… ako som pisala vyssie, moj manzel si tiez na take maskarady nepotrpi, tiez su mu smiesne. Raz som skusila, jasne sa vyjadril (a mne sa ulavilo 😅) a sme tu, vo vyse 25 rocnom manzelstve. A hoci si ja rada kupim napr peknu cipkovanu podprdu, moj manzel ma len zaujem ju cim skor dat dole…
Autorka...odporúčam ho poslať kade ľahšie. Ak by ste začali spolu žiť a prišli by ťažšie situácie, chceš riskovať, že sa bude tiež smiať? Určite nepoviem žiadnu novinku, že šťastný intímny život, je základ šťastného vzťahu. 😏Držím palce pre správne rozhodnutie
a moj takuto bielizen pred 20rokmi pomaly, povyhadzoval s tym , ze prechladnem v tom :DDD nech na to kaslem... ale potpravde, ak by sa mi vysmial, tak by ma to vytocila, aby sa rozosmial tak.. no ako to napisat.. milo, proste by mu to bolo vtipne, tak by som to prezila.. pretoze takto som sa ja rozrehotala, ked sa ten moj valibuk chcel tvarit romanticky.. a vzdy ma to rozosmeje, ze sa ideme pocurat od rehotu nakoniec...niekedy si treba vediet zo seba urobit aj zart trochu a nerobit cirkus, ALE odtial potial. Niekdy sa treba prekonat a hrat , ze wow cool.. :D aj ked nam to take nepride... no.. aby sme neranili niekoho city
@simca06022011 Toto je možné len v dlhšom partnerskom vzťahu. Autorka píše,že spolu ani nebývajú a sú spolu krátko. Práve preto je jeho výsmech absurdný.
@07111968 ja som povedala pred 20rokmi... ;) to sme spolu ani nahodou dlho neboli.
@simca06022011 Ak ste spokojní nie je o čom. Autorka evidentne spokojná nie je.
@simsalabim máme rovnako nastavených manželov ;) môj muž hovorí, že najlepšie prádlo je žiadne prádlo a vyjadril sa jasne už tiež pred viac než 20 rokmi 😎 Jediné, čo ocenil bolo, keď som ho doma čakala (iba) v jeho kravate a lodičkách, keď urobl rigoróznu skúšku😂 K autorke - ona nepísala nič o kostýme, alebo som to prehliadla?? Ak áno, tak sa omlúvam. Mala som za to, že písala o prádle. Ja neviem, mne proste tá reakcia prišla absolútne nepatričná, detinská a hlúpa. Je s ním krátko, poslala by som ho do obehu, keď nemal ani potrebu sa jej ospravedlniť a ešte je urazený.
@07111968 ale prakticke neznamena skarede a nesexy. Jasne, ze aj cipka ma co to do seba, cipka je elegantna a toto pradielko je cistota. Ja mam uz 48, nosim aj aj, ale ked som si kupila cisto sexy bielizen, tak mi muz tiez povedal, ze to mozem rovno vyhodit, ze jeho to vobec nerajcuje.
Hanba by ma fackovala, keby som sa takto k žene zachoval. Čo by mal tvoju iniciatívu naopak oceniť a odmeniť ťa, sa ti vysmial ako nejaký neokrôchaný vidlák.
@hugoboss1923 Ano. A ked mu uz z akehokolvek dovodu prisla tato situacia smiesna, mal sa jej hned ospravedlnit a nie rehotat sa minuty ako kon a potom chciet sex.
Žena je najzvodnejšia práve vtedy, keď je oblečená ako z rozprávky bratov Grimmovcov - keď príde ani oblečená, ani nahá. Preto sa vymýšľajú tie erotické oblečenia, aby existoval moment prekvapenia. Aby si muž ženu rozbaľoval ako vytúžený darček. Ja by som sa žiadnemu sexi prádielku nevysmial. Veď je za tým vôľa potešiť partnera a prezentovať svoje ženské telo v novom svetle. Kto to nechápe, nie je takej ženy hoden. 🤔
@hugoboss1923 a povedz mi, ako je mozne, ze tolko zien toho jej partnera kvazi obhajuje a o autorke hovori, ze prehana a mala by to brat s nadhladom 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️ hlava mi to neberie
@jomarch Evidentne z nich srší škodoradosť.
Co si si nasla to mas. 🙂
Poviem to na rovinu, prádlo výber z koša a vyhod chlapa.
Toto je ako modelová situácia ako bude "riešiť" problémy v budúcnosti. Za nič na svete neprizná že spravil chybu, zduje sa a utečie k mamičke.
Tak davate sa dokopy s dementmi potom to takto vyzera
Ja som sa do bielizne obliekla že ho prekvapím a on na to v zmysle .... Že šak ideme spat ...tak trápne som sa cítila

@simsalabim ako toto vysvetlíš?? Ja si neviem dosť dobre predstaviť argument, ktorý by to ospravedlnil. Musela by som ho asi iba strašne milovať, aby som to časom prešla. Zabil by vo mne akúkoľvek spontánnosť.