Ako sa vysporiadať s neverou manžela na večierku?
Ženy čítala som to tu už x krát ale keď prišlo na mňa, zrazu neviem co spraviť....
Manželský pár niekoľko mesiacov po svadbe. Mladí ľudia.
Manžel podviedol na večierku manželku a nebolo to len jedno posmyknutie, teraz vyhľadáva možnosti ako to čo najčastejšie zopakovať. Milenka (21r)je zadaná tiež a z úplne iného mesta. Pracujeme všetci v jednej firme.
Ja tento par poznám len vyše roka ale stali sme sa navzájom priateľmi. Môj muž ich pozná viac rokov a s nevernikom je väčší kamarát. Nechystá sa ho prezradiť skôr sa mi zdá že mu kryje chrbát.
Moja otázka, povedať kamaratke(podvádzanej manželke) alebo nie. Idú sa snažiť o dieťa, rozmýšľajú nad hypo.
Som toho názoru ze nevernik sa sám rozhodol o svojom živote tak aj jeho žena má právo vedieť a rozhodnúť sa co ďalej. Keď bude tehotná tak to bude celé ťažšie....
Ale zas ak sa do toho budem starať asi stratíme cele spoločne kamarátstvo. Bude na mňa nasraty nevernik aj jeho žena a ešte možno aj môj muž ze co sa staram....
Myslím si že časom sa to aj tak prevali lebo o tom vedia ďalšie 2 osoby a potom budem v jej očiach ja ta najhoršia ze som jej nic nepovedala.....
@katkazocele , zacinas dalsie kolo svojej svatej vojny proti firemnym vecierkom?
A máš to aj ako dokázať? Mám dve kamošky, jedna druhej povedala, že muž ju podvádza. Vedeli sme to snáď všetci v partii ale nikto sa neodvážil jej to povedať. Všetci sme vedeli aka je zaľúbená a že mu dzobe z ruky čohokoľvek jej povie. No ale raz jej to tá kamoška chrstla pri hádke do tváre a samozrejme to dopadlo tak, že tomu neverila. Dotyčný záletník to poprel a ešte ju obvinil, že žiarli lebo ho chce 🤦proste spravil z nej chuderu čo si to vymýšľa. Kamarátstvo báb sa rozpadlo.
Takže asi by ma to na tvojom mieste štvalo ale dobre by som si to rozmyslela, či s tým vyjdem von...
aha, vy sa musite stretavat pracovne.. no mozno jej bude divne, ze sa spravas nejak chladne, tak sa ta spyta, co je vo veci, tak jej to pri tej prilezitosti mozes povedat.. ja by som to urobila.. alebo ak jej rovno nechces povedat, ze ju muz podvadza, kedze ako hovoris, nemas priamy dokaz, tak jej mozes povedat, ze sa ti nepacilo, ako sa choval jej muz na vecierku a teraz ti je to blbe a nevies vlastne, co si mysliet ..
Povedz jej to, aby si ta baba neznicila zivot aj tym potencionalnym detom...mozez jej to aj anonymne napisat cez falosny fb ucet, aby nebolo zle na teba...ale povedz jej to.
Zaletnici su prefikany, musia vsade klamat, upravovat realitu, pre okolie, pre zenu. Takze on uz tusi, ze o nom vies, lebo si ochladla a riesis len pracovne veci s nevernikom.
kamaratstvo sa tym padom rozpadne tak ci tak, lebo nevernik bude postupne branit tomu aby ste sa stretavali ako stvorica, aby si jeho zene nieco nepovedala.
A dokonca ta moze predbehnut, nabulika svojej zene o tebe nejake klamstva, ohovori ta, ...aby potom kazde tvoje slovo vyzeralo nedoveryhodne.
Mozes ho predbehnut a povedat to jeho zene, kym ti ona este veri.
Nic nehovor, nevies to na 100%, ze si nieco domyslas, nie je argument a ani dokaz
Na jednej strane, ono potom celkom velmi boli, ked ta zena zistí, ze to jej najblizsie okolie vedelo a nikto jej to nepovedal. Takze som rozhodne za to, jej to povedat.
Avsak, ked nema problem ju podvádzať, nebude mat problem ani klamať a zatĺkať. Rataj teda s tym, ze sa z toho pravdepodobne vykeca a cele sa to nejako zrúti na teba.
Napriek tomu som stale za to, aby to vedela. Mozno aj anonymnou správou ako pisu baby vyššie
@ruxandra správne postoj 🙏 každá z nás má právo poznať Pravdu a nebyť za hlupanu
Ste teda kamarati. Ja by som sa o tom prozpravala najprv s muzom a uvidela, aka je jeho reakcia, len informativne. Potom by som sla za tym kamaratom a povedala mu, ze Bud sa jej prizna sam, alebo to urobim ja.
ja by som pravdu vediet chcela. ale kazdy na nu reaguje inak. mozes z toho vyjst ako najhorsia a je mozne ze budes mat doma tichu domacnost. ale tej zene hrozi ze si realne znici cely zivot. je na zaciatku ja by som mala tendenciu ju zachranit.
nevedomosťou si zničí život. treba jej to povedať
Urcite povedat. Ja keby som vedela,ze niekto vie o nevere muza a nepovie mi to,v momente by pre mna ti ludia skoncili. Ja nezabudam a v takejto situacii sa obavam,ze by som ani neodpustila.
V tomto prípade som za povedanie. Vie o tom viac ludi, chlap sa s tým ani nijako zvlášť netají, nevidím dôvod mlčať. Len by som varovala aj toho svojho, ze jej to oznamujem, aby bol v obraze.
Dotyčný urobil rozhodnutie podvádzať.
Tak aj žena by mala mať možnosť voľby (byť informovaná), či chce byť s takým človekom.
Teda, súhlasím, že povedať.
Napis anonym co si videla. A zvysok nechaj na jej ženskú intuiciu. Zacne jej to vrtat v hlave, zacne pátrať a pride na to sama.
Ale ved ty kludne mozes urobit tu "spinavu robotu" bez toho aby si sa zaspinila. Normalne povedz nevernokovi, ze ty a viaceri viete o jeho sposobe zivota. Ze ho nijako neodsudzujete, ale ze by bolo fer, keby sa aj jeho zena mala moznost rozhodnut, ci jej takyto harem vyhovuje. A ze by bolo fajn keby jej to povedal skor, ako to urobi niekto iny. Dat mu cca 2 tyzdne a ak bude zjavne ze jej nic nepovedal, poslat anonym. Bud ako 100%-nu info s dokazom alebo len ako podozrenie na zaklade videneho. A uz bude na nej ci to chce alebo nechce riesit (lebo ved mozno to aj vie a z nejakych dovodov neriesi...). Hotofka
Ok ženy. Zdieľam názor ako väčšina z vás. Má právo to vedieť a rátam s najhorším - ze mi bud neuverí alebo budem tak ci tak za zlú ze to hovorím neskoro. Ale nie je to priateľstvo až za hrob a prežijem to...
Aj keď nemám priame dôkazy, ak bude chcieť vie si moje slová overiť. Vie sa spýtať kolegov kedy minule odišiel z práce a oni nemajú dôvod klamať jej keďže sa moc nepoznajú (iná pobočka)A zisti ze muž tam ma 4 hodinové okno medzi prácou a príchodom domov....
Takisto si vie overiť ze z večierka odchádzal s dotycnou posledný.... To ešte nemusí znamenať ze spolu spali ale je minimálne podozrivé ak je chlap sam so ženou o 5 ráno a potom sa na raňajkách tvária ze sa pomaly nepoznajú
@kosicanka1 anonym je blbosť lebo by hneď zistila ze som to ja alebo môj muž. Nedá sa to povedať tak aby na to neprišla. To radšej priamo
Povedz jej to … pozri mozno skonci Vase kamaratsvo v tom momente, ak mas pravdu a pride na to, tak ta mozno neskor vyhlada sama 🤷🏻♀️
Prosim Ta pekne,povedz jej to 🙏. Nedovol aby s nim mala dieta
@heisenberg už tvoja žena vie o všetkom!
@heisenberg A známy ťa kryje😱😅
Keby nečítam celý opis situácie, povedala by som, nemiesaj sa do toho. No kedze plánujú bábo a hypo, povedala by som jej to. A mysli na to, že na vine nie si Ty, ale on. Držím palce!
Ja by som nevedela do tváre, lebo je dosť možné, že v konečnom dôsledku ja budem tá najväčsia p*ča, ktorá chce rozbiť ich dokonalý vzťah a spraví tebe kolegyňa riadne peklíčko v práci... Skúsila by som nejak anonymne. Napr. napísať, vytlačiť, dať jej na stôl, keď je na dovolenke a nikto ma neuvidí (obrátene, alebo v obálke samozrejme, nie, že celá firma si prečíta...) Dala by som tam len niečo v štýle "Mrzí ma to, ale Milan ťa podvádza s Helenou, samozrejme mi veriť nemusíš, len mi je to ľúto, čo sa deje a nedokážem sa len tak prizerať." Ak je vás viac, ktorí o tom viete, stačí následne len zapierať, zapierať, zapierať, rovnako, ako budú aj ostatní zapierať, že by tam ten lístok dali.
@eva112014 🥱
Ja by som sa do toho nemiešal. Zbytočne sa do toho zamotáš.
@heisenberg ty si sa už zamotal 😉
Povedat!

Nie, nepovedať