icon

Ako sa vysporiadať s neverou manžela na večierku?

8. nov 2023

Ženy čítala som to tu už x krát ale keď prišlo na mňa, zrazu neviem co spraviť....

Manželský pár niekoľko mesiacov po svadbe. Mladí ľudia.
Manžel podviedol na večierku manželku a nebolo to len jedno posmyknutie, teraz vyhľadáva možnosti ako to čo najčastejšie zopakovať. Milenka (21r)je zadaná tiež a z úplne iného mesta. Pracujeme všetci v jednej firme.
Ja tento par poznám len vyše roka ale stali sme sa navzájom priateľmi. Môj muž ich pozná viac rokov a s nevernikom je väčší kamarát. Nechystá sa ho prezradiť skôr sa mi zdá že mu kryje chrbát.

Moja otázka, povedať kamaratke(podvádzanej manželke) alebo nie. Idú sa snažiť o dieťa, rozmýšľajú nad hypo.
Som toho názoru ze nevernik sa sám rozhodol o svojom živote tak aj jeho žena má právo vedieť a rozhodnúť sa co ďalej. Keď bude tehotná tak to bude celé ťažšie....

Ale zas ak sa do toho budem starať asi stratíme cele spoločne kamarátstvo. Bude na mňa nasraty nevernik aj jeho žena a ešte možno aj môj muž ze co sa staram....

Myslím si že časom sa to aj tak prevali lebo o tom vedia ďalšie 2 osoby a potom budem v jej očiach ja ta najhoršia ze som jej nic nepovedala.....

eva112014
8. nov 2023

@heisenberg vidíš, tu je autorka "Big sister" .Nikdy nevieš, že kto o Vás kecne .🥴 Už ťa nebude hlava bolieť kvôli kocovine, ale kvôli inému.
Ty si bol v tranze, ale ostatný nemuseli byť na Tom večierku. A autorka tohoto príbehu, keď má guráž v sebe, tak povie pravdu. 😉

heisenberg
8. nov 2023

@eva112014 veď to. tak viem o čom píšem

heisenberg
8. nov 2023

@eva112014 toto ale nie môj príbeh Evička😉

eva112014
8. nov 2023

@heisenberg Viem, lebo ty už dieťa máš. Ale vidíš sám, že keď neverník si myslí, že sú len oni dvaja a chémia, vždy je v Tom príbehu pozorovateľ o ktorom netuší.

heisenberg
8. nov 2023

@eva112014 akurát ja som zakopol neplánovane a s alkoholom, on podvádza cielene už dlhodobo.

eva112014
8. nov 2023

@heisenberg akurát u teba je to, že žena ťa podviedla tiež, takže ste si kvit. Inak neveru tvojej ženy si ako zistil?

eva112014
8. nov 2023

@heisenberg Priznala sa ti ona? Či si ju vystupoval, že čo robí. Alebo známy ti o nej povedal?

heisenberg
8. nov 2023

@eva112014 priznala sa. Lebo už bola v kúte. Tak ma stiahla do toho bahna spolu s ňou.

nevenka
8. nov 2023

@life123 ja by som sa tiez hnevala na tych, co mi nic nepovedali...
Takze ja som za to, ze povedat. Nechapem, preco by si Ty mala byt zla...🤔

rorino
8. nov 2023

Tvoj manžel asi tiež nie je z tých ferovejsich ak mu kryje chrbát a ešte by bol nasratý na teba,musí to byť super pocit,že máš po boku takého férového chlapa

eva112014
8. nov 2023

@nevenka Lebo rozbije manželstvo! Pritom ona nerozbije, ale ten neverník. A preto, že pravda bolí?

eva112014
8. nov 2023

@heisenberg Bola v kúte .... Ako? Mal si dôkazy o jej nevere?

eva112014
8. nov 2023

@heisenberg A takto spätne, keď si spomenieš, chcel by o jej nevere vedieť?

eva112014
8. nov 2023
heisenberg
8. nov 2023

@eva112014 nie. Dokonale to zakrývala. Potom ju hrýzlo svedomie.

eva112014
8. nov 2023

@heisenberg A je dobré, že ti to povedala? Či tá sladká nevedomosť bola by lepšia?

heisenberg
8. nov 2023

@eva112014 radšej by som to nevedel.

eva112014
8. nov 2023

@heisenberg A chcel si vedieť aj meno toho muža, s kým ťa podviedla?

eva112014
8. nov 2023

@heisenberg Riešil si aj také veci, že prečo to urobila? Trápili ťa takéto otázky?

heisenberg
8. nov 2023

@eva112014 nieje to jedno?

heisenberg
8. nov 2023

@eva112014 prečo sa to vypytujes? Podviedla si alebo si bola odvedená?

sante81
8. nov 2023

Povedz jej pravdu, ušetriš jej roky bolesti. Kiežby to pred 12 rokmi vedeli aj moji ,, priatelia,,

eva112014
8. nov 2023

@heisenberg lebo si ani možno neuvedomuješ a svojimi odpoveďami niekomu pomôžeš. Napr. aj autorke. Nie je to jedno. Pretože píšeš, že ti je jedno, že si ženu podviedol. Ale bolo ti to jedno, keď ti to urobila ona? Nikdy si nechcel vedieť, že s kým? To mi je čudné.
Nie, nepodviedla som a verím, že ani on mňa. 🙂

eva112014
8. nov 2023

@heisenberg Alebo nemala som ten pocit, že som v tranze z nejakého cudzieho muža. 😂

nevenka
8. nov 2023

@eva112014 a teda co, je lepsie pravdu nevediet? Ja by som teda chcela vediet a nasrata by som bola na chlapa, nie na toho, kto mi to povedal. Ale ludia su rozni, co chapem.

eva112014
8. nov 2023

@nevenka Ja som ťa hneď pochopila, že ako to myslíš a súhlasím. To, čo ti píšem je fakt zmýšľanie niektorých ľudí. 😐 Žiaľ.

oli18
8. nov 2023

Autorka, som za to, aby si jej to dala vediet anonymne. Prve, co urobi nevernik je, ze povie, ze ziarlis, lebo si sa s nich chcela zblizit. Presne to, co robi, spliechne na teba. Tak daj pozor, ze mu tvoj muz neuveri a nerozpadnu sa nakoniec 2 manzelstva. Urob to anonymne a svojmu muzovi o tom nepovedz. Zachovaj sa prefikane.

eva112014
8. nov 2023

@nevenka A vidíš aj Heisenberga, keď jeho žena podviedla, on píše, že radšej by to nechcel vedieť. Tak ja osobne by som chcela vedieť kebyže ....

gipsy11
8. nov 2023

Niekedy je lepsie nedat vediet ze vies a byt pozorovatel ....lepsie je na hovno pozerat ako do neho stupit

A robit niekomu problémy kôli moznej nevere ktoru nemas potvdenu teda ak ty niesi ta 21 rocna je take dost na vážkach co ked nic nebolo a skoncilo to pri puse alebo jeho zaspatim

On sa mozno casom prezradi ....

eva112014
9. nov 2023

@gipsy11 Tu je problém v tom, že sa snažia o bábätko. Čiže 2 pokazené životu kvôli jednému hovnu?