Ako sa vysporiadať s neverou manžela na večierku?
Ženy čítala som to tu už x krát ale keď prišlo na mňa, zrazu neviem co spraviť....
Manželský pár niekoľko mesiacov po svadbe. Mladí ľudia.
Manžel podviedol na večierku manželku a nebolo to len jedno posmyknutie, teraz vyhľadáva možnosti ako to čo najčastejšie zopakovať. Milenka (21r)je zadaná tiež a z úplne iného mesta. Pracujeme všetci v jednej firme.
Ja tento par poznám len vyše roka ale stali sme sa navzájom priateľmi. Môj muž ich pozná viac rokov a s nevernikom je väčší kamarát. Nechystá sa ho prezradiť skôr sa mi zdá že mu kryje chrbát.
Moja otázka, povedať kamaratke(podvádzanej manželke) alebo nie. Idú sa snažiť o dieťa, rozmýšľajú nad hypo.
Som toho názoru ze nevernik sa sám rozhodol o svojom živote tak aj jeho žena má právo vedieť a rozhodnúť sa co ďalej. Keď bude tehotná tak to bude celé ťažšie....
Ale zas ak sa do toho budem starať asi stratíme cele spoločne kamarátstvo. Bude na mňa nasraty nevernik aj jeho žena a ešte možno aj môj muž ze co sa staram....
Myslím si že časom sa to aj tak prevali lebo o tom vedia ďalšie 2 osoby a potom budem v jej očiach ja ta najhoršia ze som jej nic nepovedala.....
"Šťastný koniec "
My sme za debilov co strkaju nos tam kam nemajú. Jeho manželka dostala od neho vysvetlenie. Hodila tuto epizódu za hlavu a žijú šťastné až naveky. Amen
Neviem ako jej to vysvetlil lebo na túto tému sa viac nechce baviť a popravde by mi to malo byt jedno lebo o takéto priateľstvo by som asi ani nemala stáť...
Áno, väčšinou to vždy dopadne takto.
Snáď vám to ale vzťah s manželom nenarušilo.
Všetko dobré ☺️
Cesta do pekla býva dláždená dobrými skutkami... 😉
@katkazuz nie. Ostali sme obaja šokovaní z reakcie aj jedného aj druhého... Top je ale na tom ze sa to ona dozvedela nie len od nás ale aj odinakial a vraj aj sama mala pochybnosti a aj tak jej to správny manžel vysvetlil. Do pol roka čakám ze budú tehotni aby si to šťastie poistil...
Nehovorila by som jej to priamo ale poslala dvokazy tak aby nevedela že od teba...pretože ak by to prasklo nemusí ti veriť a ty budeš len tá zlá aj u manžela. Len aby otvorila oči a život jej už ukáže ak narazí a sama to zistí. Nedá sa do nekonečna klamať ani jej manžel to neutají večne dieťaťom a hypo ju chce len oblbnut aby bola presvedčená o ich "láske"
Poviem ti len toľko komu niet rady tomu niet pomoci, ty si urobila čo si mohla a keď ona má tak nízku sebahodnotu, že jej to vyhovuje tak nech sa páči...
@zuzanna33 to nebolo tak ľahké. Priamy dôkaz nebol. Ale videlo ho veľa ľudí tam kde nemal byt, klamal kam chodí a pod. A nikto by necestoval stovky km za inou kolegyňou len tak na kávu a potajomky... Plus iné náhody ktoré tu nechcem rozpisovať.
@angeli121212 ved tomu sa najviac čudujem. Je krásna odvážna až drzá mladá žena o ktorú majú chlapi záujem a ona takto.... Keď som ich spoznala tipovala by som že skôr ona by toho bola schopná . jej muž na to zďaleka nevypadá. Možno práve preto si on takto nadhana sebavedomie
pozri sparvila si dobru vec. je to uz cele jej problem. niekedy to inak nejde. jej problem. ona to bude zit. podla mna si sa zachovala spravne.
A presne pre toto Ti radili, aby si sa do toho nestarala.
vieš čo ono ten výzor dosť klame, lebo stáva sa že práve drzo vyzerajúce ženy majú najnižšie sebavedomie lebo akoby si ho trošku kompenzovali výzorom. Napr. ja si nenechám skákať po hlave ale keby ma vidíš tak by si to netipla podľa mňa.
Ja by som kedysi povedala,ak by som vedela o nevere.... teraz,so životnými skúsenosťami už budem radšej mlčať, lebo neverník si to obháji a za tú zlú budem ja...
Autorka, ty máš svedomie čisté, urobila si spravnu vec. Ona je hlúpa, lebo mala možnosť, aj si dať vysvetliť a vypocut druhú stranu, radšej ako pštros strčila hlavu do piesku. Za mňa zbabelé. Každý si je strojcom vlastného šťastia, ak bude potom tehotná plakať ako mu prišla na neveru, mala dosť znamení predtým. Tebe už môžu byť ukradnutí, keď ona nevie oceniť ozajstné kamaratstvo.
dobre si urobila, máš svedomie čisté a zváž, či toto je kamarátka

Tiež som na to myslela, len som to nevedela nájsť